ReiS v6.0-RM-596_111.040.0904-Türkçe sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Dosyayı nasıl ekleriz? Yada hayrına eklenmiş hallerini paylaşıverseniz...

rofs2 indir

- - - Eklendi - - -

bunda bende bulamadim..galiba o cre dosyasini ekelmeden txt dosyasindan ayarlayip yapmis..20021192.txt varsa C de onu acip ayarlara bakmak lazim orjinalle karsilastirmak..baskada bilmiyorum bende aradim bulamdim sonrada unutmusum..
orjinali ile değiştirdim kinetik kaydıma iptal oldu ..

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

falcons58

falcons58

Üye
ellerın dert görmesin kardeş eline sağlık.yeni yükledim bende ama t9 yok sanırım bi türlü açamadım ben ayarlarda metin tahmini yok diyor ve değiştirilmiyor.

• Beğen

ahmet147

Üye
güncelleme dosyalarını tek tek paylaşabilirseniz sevinirim çünkü telefonla indiricem

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Reis Galeri'de fotoğrafları düzenle dediğimizde açılan ekran ingilizce kalmış çok önemli değil bilgin olsun diye yazdım.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
rofs2 indir

- - - Eklendi - - -

bunda bende bulamadim..galiba o cre dosyasini ekelmeden txt dosyasindan ayarlayip yapmis..20021192.txt varsa C de onu acip ayarlara bakmak lazim orjinalle karsilastirmak..baskada bilmiyorum bende aradim bulamdim sonrada unutmusum..
orjinali ile değiştirdim kinetik kaydıma iptal oldu ..

Demekki tekst dosyasindaki ayarlari oynamis ogrendigimiz iyi oldu tesekkur ederim..bilgilendirme icin bence faydali oldu..hic bir eklenti olmadan direk ayarlardan degistirmis..guzel.
- - - Eklendi - - -

Reis Galeri'de fotoğrafları düzenle dediğimizde açılan ekran ingilizce kalmış çok önemli değil bilgin olsun diye yazdım.

Evet kardes ama ben o kisimla ilgili bir sey yapmadim sadece eski video ve foto editor dil dosyalarini rofs2 ye atmayi unutmusum..siz atabilirsiniz turkce olur sorun yok..ama eger yaparsaniz soyle bir tavsiye vereyim..rofs2 yi acin (xeon buraya eklemis) ordaki butun video ve photo editor dosyalarini kaldirin silin..ve eski 609 daki video photo editor dosyalarini(forumda var) hepsini CORE icine atin..
- - - Eklendi - - -

ellerın dert görmesin kardeş eline sağlık.yeni yükledim bende ama t9 yok sanırım bi türlü açamadım ben ayarlarda metin tahmini yok diyor ve değiştirilmiyor.

Evet T9 yok ama bu bir tercume hatasidir telefon dilini Ing. yapinca var ama tr de yok..asagidaki linten indirdiginiz dosyalari(r14 olani) rofs2 icine atip paketleyin.Neyi nereye atacaginiz klasorlerde yaziyor..ben deneyemiyorum artik eksikler var tabiki ama sizler boyle yazdikca yeni yapan arkadas icinde faydali yararli olacaktir..cok tesekkur ederim arkadaslar yorumlar icin...

• Beğen
Tepkiler: falcons58

tarama

Üye
Rofs2 dosyasını nasıl açıp, değiştirip, tekrar paketliyoruz? Nasıl öğrenebilirim?

• Beğen
handsome_22fb

handsome_22fb

Üye
hacam n8 için web browser v8.3.1.1 sürümü nerden bulabilirz?
veya
bu CFW nizin içinden çıkarıp şuanda kullandığım bir önceki CFW'nize nasıl atabilirim?
nokia cooker ile hangi rofs yolunu izlemeliyim?

• Beğen

Otuz

Üye
şahin webten internete girince telefon fırın gibi ısınıyor birde maxiye girince telefon donuyor reset atmayana kadarda çözülmüyor bu aksilik yalnızca bendemi var merak ettim bir ilgilenseniz güzel olur

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
şahin webten internete girince telefon fırın gibi ısınıyor birde maxiye girince telefon donuyor reset atmayana kadarda çözülmüyor bu aksilik yalnızca bendemi var merak ettim bir ilgilenseniz güzel olur

Kardesim o sorun evet bendede var donma olmuyor ama cok kasiyor maxicepe girince..sebebini bilmiyorum ama cfw ile bi alakasi yok bence browser ile alakali bi sorun oncekindede vardi bazi sitelerde kasma yapiyodu..Sanirim bunu ancak nokia kendisi duzletebilir yada varsa bi cozumu ben bilmiyorum..

- - - Eklendi - - -

hacam n8 için web browser v8.3.1.1 sürümü nerden bulabilirz?
veya
bu CFW nizin içinden çıkarıp şuanda kullandığım bir önceki CFW'nize nasıl atabilirim?
nokia cooker ile hangi rofs yolunu izlemeliyim?

Bende tarayicinin dil dosyalarinin hepsi mevcut kendim cevirdim ama exe leri bilmiyorum bi bakmak lazim..eger cikartabilirsem paylasirim..

- - - Eklendi - - -

Rofs2 dosyasını nasıl açıp, değiştirip, tekrar paketliyoruz? Nasıl öğrenebilirim?

Kardes ben bi anlatim yapmistim video olarak rofs2 ye program nasil gomulur diye..belki faydali olur bi izleyin nasil acilir program nasil gomulur bi bakin belki faydasi olur..

http://www.youtube.com/watch?v=yJh5NHRn2dM&feature=youtu.be

• Beğen
Tepkiler: tarama
falcons58

falcons58

Üye
Evet T9 yok ama bu bir tercume hatasidir telefon dilini Ing. yapinca var ama tr de yok..asagidaki linten indirdiginiz dosyalari(r14 olani) rofs2 icine atip paketleyin.Neyi nereye atacaginiz klasorlerde yaziyor..ben deneyemiyorum artik eksikler var tabiki ama sizler boyle yazdikca yeni yapan arkadas icinde faydali yararli olacaktir..cok tesekkur ederim arkadaslar yorumlar icin...

ilgin için çok teşekkürler fakat klasörün içerisinde yazmıyor hangi dosyaların nereye atılacağı.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
falcons58

falcons58

Üye
tamamdır pardon şimdi fark ettim

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ewet donma sorunu bende de var onun disnda tamamen mukemmel

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Haritalari huseyinin dedigi gibi bende yukledim ustune tr oldu..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

ahmet147

Üye
reisin cfw fıs çıktı. Mesajlarıma da tenezzül edip bakmıyor

BaySerkan

BaySerkan

Üye
reisin cfw fıs çıktı. Mesajlarıma da tenezzül edip bakmıyor
Fıs çıktı demek biraz haksızlık olmuyormu?beğenmediysen yüklemezsin olur biter adam o kadar emek vermiş birşeyler ortaya çıkarmış..Reis Türkiyeye gidecekti belki o yüzden mesajlarına cevap verememiştir.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme dosyalarını tek tek paylaşabilirseniz sevinirim çünkü telefonla indiricem

Tamam ahmet cfw fis sen yukleme..(ben onu cevirmek icin 1 ay ugrastim)..senin soruna nasil cevap verilir onu bilmiyorum ne demek istedin guncelleme dosyalari derken neyi kastediyorsun? bir guncelleme dosyasi yok ki..bu win7 gibi guncelleme dosyasi olsada aylik cikarip versem..ama yok..ne guncellemesi?adami birisi sizdirmis kacak ama yeni surum bende turkce yaptim bu kadar bunun guncellemesi yok hepsi benim linkte paylastigim iste..nasil ayrica paylasilacak? ya ben anlamadim yada sen soruyu soramadin..canin sagolsun..iyi calismalar..kurtulus yakinda cok guzel bir surum ekleyecek onu yukle..

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

tarama

Üye
Yapılan işler hatalı bile olsa gayret, emek ve zaman neticesinde ortaya çıkar. Bir insanın gayretini, emeğini, zamanını yok saymadan, küçümsemeden de iyi niyetli ikaz ve düzeltme amaçlı tenkitler yapılabilir. Forumda bilgi paylaşmak güzel ama nezaket bilgiden önce gelir. Forumda yazılanlar sadece o şahsın kendisine birebir söylenmiyor, media ortamında söylendiğinden herkese ulaşıyor. Olumsuz söz ve ifadeler bir iken binler oluyor. Dolayısıyla yorum yazanlar ifadelerine dikkat etmeli. Şahin kardeşimize emeklerinden dolayı tekrar tebrik ve teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: kraldost ve ЯReiS
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar uyelgini iptal edin bu saygisizin. Ne bicim bi ifade seklidir bu ya? Adam onca gun karsilik beklemeden ugrasip didinsin aldgi cevaba bi bak ya. Hadi onu gectim maxicep uyesiysen adam olacaksin edepli olacaksn. Olmuyosan bi daha siteye girmeyeceksin. . .
Daha cok sey demek istiyorum ama susmak en iyisi. Sahin sen aldirma kardesim

• Beğen
Tepkiler: mirate, Hulusi13, AYDIN1979 ve 1 kişi daha

Üst Alt