reis kardeşim menüyü nasıl orjinal haline getirebilirim?
muthissin abi ben bunun normal ingilizcesini kullanıyordum ama yazma dili sıkıntısı çekiyordum zamanım oldugunda hemen deniyecegim. ancan bir sorum olacak normal versiyonda muzik çalarda sesi artırırken bug oluyordu ve belli bir seviyeden sonra sonra ses artmıyordu artarken de tık tık diye rahatsız edici bir ses oluyordu acaba bunda da var mı? Tekrar tesekkurler
teşekkür ederim dosyayı indiriyorum phoenixte dosya yolunu senin dosyayımı göstereceğiz tam bilgim yokta
Arkadaslar o konuda bir sey yapamayacagim haritalar ingilizce kaldi..yapilir ama ben hafta turkiyeye yolculuk var kismetse biraz yogunluk var hazirlik var..o isi kurtulus40 kardesimiz yapacak sanirim konustuk..
Abi iniyoYeni fırsat buldum
Yükliycem
![]()
senin yazılımları indiriyor ve yeni indirme fırsatı bulmuş
inen ne? ne firsati? neyi yuklicen?
Aydin bence hic getirme orjinale cok gereksiz program ve icon var menu cok karisik oluyor ama genede getirecem dersen telefonda c hafizadan private\200113dd\content\matrixmenudata.xml dosyasini sil ve kapa-ac telefonu orjinal olur.
Bende öyle yaptım ama menü tekrar klasörlü oldu tekrar,Ben klasörsüz menüyü beğeniyorum.
[URL="http://www.maxicep.com/symbian-3-harita-gps-navigasyon/nokia-nokia-haritalar-suit-2-0-v3-09-95-nokia-belle-signed-resmi-turkce-628836.html#post4574320"][Nokia] Nokia Haritalar Suit 2.0 v3.09(95) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)[/URL]
Ben bu sürümü yükledim haritalar Türkçe oldu
- - - Eklendi - - -
Aydin bence hic getirme orjinale cok gereksiz program ve icon var menu cok karisik oluyor ama genede getirecem dersen telefonda c hafizadan private\200113dd\content\matrixmenudata.xml dosyasini sil ve kapa-ac telefonu orjinal olur.
Bende öyle yaptım ama menü tekrar klasörlü oldu tekrar,Ben klasörsüz menüyü beğeniyorum.
Huseyin o zaman core dende degistirmis ben bakmadim ona..normalde coredeki orjinal kalir ama..
inen ne? ne firsati? neyi yuklicen?
Zamanım olmamıştıda
Şimdi deniyorum çok güzel abi eline sağlık 
menüdeki isimleri düzelttim rofs2 private içine atın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl türkçe yaptığını yazabilirmisin? Bende türkçeye çevirmek istiyorum.![]()
Arkadaslar o konuda bir sey yapamayacagim haritalar ingilizce kaldi..yapilir ama ben hafta turkiyeye yolculuk var kismetse biraz yogunluk var hazirlik var..o isi kurtulus40 kardesimiz yapacak sanirim konustuk..
[Nokia] Nokia Haritalar Suit 2.0 v3.09(95) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)
Ben bu sürümü yükledim haritalar Türkçe oldu
- - - Eklendi - - -
bende aynen böyle yaptım harita ful türkçe yalnız mağazaya karışmadım ama mağazamda ful türkçe ne garip