ReiS v6.0-RM-596_111.040.0904-Türkçe sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

behcet98

Üye
google map çalışıyormu?
Tarayıcı önbelleğinin E hafızaya alınması performansı etkilemez mi ?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
reis kardeşim menüyü nasıl orjinal haline getirebilirim?

Aydin bence hic getirme orjinale cok gereksiz program ve icon var menu cok karisik oluyor ama genede getirecem dersen telefonda c hafizadan private\200113dd\content\matrixmenudata.xml dosyasini sil ve kapa-ac telefonu orjinal olur.

- - - Eklendi - - -

muthissin abi ben bunun normal ingilizcesini kullanıyordum ama yazma dili sıkıntısı çekiyordum zamanım oldugunda hemen deniyecegim. ancan bir sorum olacak normal versiyonda muzik çalarda sesi artırırken bug oluyordu ve belli bir seviyeden sonra sonra ses artmıyordu artarken de tık tık diye rahatsız edici bir ses oluyordu acaba bunda da var mı? Tekrar tesekkurler

o ses hatasi sysapp den kaynakli reboot icin mod ekliyorlar ya o..ben orjinali koydum bi sorun yok..

.Murat.

.Murat.

Üye
teşekkür ederim dosyayı indiriyorum phoenixte dosya yolunu senin dosyayımı göstereceğiz tam bilgim yokta

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim dosyayı indiriyorum phoenixte dosya yolunu senin dosyayımı göstereceğiz tam bilgim yokta

indirdiginiz rar icindeki RM-596 klasorunu oldugu gibi C/program files/nokia/phoenix/product/RM-596 bu yola atin..ve flash

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
handsome_22fb

handsome_22fb

Üye
reis usta ellerine sağlık haritalar ve bazı uygulamalar ingilizce. bunları nasıl türkçe yapabiliriz?

wratH!

wratH!

Üye
eline sağlık abicim çok güzel olmuş teşekkürler :oke:

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar o konuda bir sey yapamayacagim haritalar ingilizce kaldi..yapilir ama ben hafta turkiyeye yolculuk var kismetse biraz yogunluk var hazirlik var..o isi kurtulus40 kardesimiz yapacak sanirim konustuk..

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

hus.277

Üye
Arkadaslar o konuda bir sey yapamayacagim haritalar ingilizce kaldi..yapilir ama ben hafta turkiyeye yolculuk var kismetse biraz yogunluk var hazirlik var..o isi kurtulus40 kardesimiz yapacak sanirim konustuk..

Sağ salim gel kardeşim vatana. İnşaallah karşılaşırız. mutlu ettin insanları.sende mutlu ol .

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ben şimdi batarya performansını merak ediyorum İvo777 v4.0 ıda yükledim bakalım normal kullanımda ne kadar dayanacak batarya....
Bu arada Reis sana tekrar emeklerin için teşekkür ederim işin gücün rast gitsin..

• Beğen
paşa06.40

paşa06.40

Üye
yükledim kurcaladım çok güzel olmuş eline emeğine sağlık allah razı olsun gardaş

• Beğen
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Abi iniyo :) Yeni fırsat buldum :) Yükliycem :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
[URL="http://www.maxicep.com/symbian-3-harita-gps-navigasyon/nokia-nokia-haritalar-suit-2-0-v3-09-95-nokia-belle-signed-resmi-turkce-628836.html#post4574320"][Nokia] Nokia Haritalar Suit 2.0 v3.09(95) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)[/URL]
Ben bu sürümü yükledim haritalar Türkçe oldu

- - - Eklendi - - -

Aydin bence hic getirme orjinale cok gereksiz program ve icon var menu cok karisik oluyor ama genede getirecem dersen telefonda c hafizadan private\200113dd\content\matrixmenudata.xml dosyasini sil ve kapa-ac telefonu orjinal olur.

Bende öyle yaptım ama menü tekrar klasörlü oldu tekrar,Ben klasörsüz menüyü beğeniyorum.

• Beğen
Tepkiler: kraldost ve ЯReiS
H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
kinetik kaydırmayı iptal etmek için rofs2 private 10202be9 klasöründe hangi dosyayı silmek lazım öncekilerde
"20021192.cre" dosyasını silince kinetik kaydırma kalkıyordu bunda yok

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
bunda bende bulamadim..galiba o cre dosyasini ekelmeden txt dosyasindan ayarlayip yapmis..20021192.txt varsa C de onu acip ayarlara bakmak lazim orjinalle karsilastirmak..baskada bilmiyorum bende aradim bulamdim sonrada unutmusum..

- - - Eklendi - - -

[URL="http://www.maxicep.com/symbian-3-harita-gps-navigasyon/nokia-nokia-haritalar-suit-2-0-v3-09-95-nokia-belle-signed-resmi-turkce-628836.html#post4574320"][Nokia] Nokia Haritalar Suit 2.0 v3.09(95) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)[/URL]

- - - Eklendi - - -

Bende öyle yaptım ama menü tekrar klasörlü oldu tekrar,Ben klasörsüz menüyü beğeniyorum.

Huseyin o zaman core dende degistirmis ben bakmadim ona..normalde coredeki orjinal kalir ama..

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
menüdeki isimleri düzelttim rofs2 private içine atın

• Beğen

tarama

Üye
kraldost

kraldost

Üye
Nasıl türkçe yaptığını yazabilirmisin? Bende türkçeye çevirmek istiyorum.:hmmm

[Nokia] Nokia Haritalar Suit 2.0 v3.09(95) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)

- - - Eklendi - - -

bende aynen böyle yaptım harita ful türkçe yalnız mağazaya karışmadım ama mağazamda ful türkçe ne garip

Üst Alt