ЯReiS
Üye
ben birde reeboot ekledim cfw içine gödüm daha da mükemmel oldu.
rebootu nasil ekledin hizan? sysApp yimi degistrdin?
ben birde reeboot ekledim cfw içine gödüm daha da mükemmel oldu.
core icinde resource/apps icinde goreceksiniz
rebootu nasil ekledin hizan? sysApp yimi degistrdin?
Eyvallah hocam sizi sıkboğaz etmek istemem ama ben avkon2yi değiştirip birkaç tane mod ve program ekleyeceğim acaba bunları rofs2 rof3mü yoksa coremi hangi dosyaya gömmeliyim.
yenisys app attım
Program olarak : New Nokia Startup By Zinger Unsigned(Açılış Ekranı) + splashscreen.mif dosyasını değiştireceğim Max Battery Life mod by ivo777 v4.00 Final Unsigned , no text under ıconn ,Belle Multimenu v100 ,efect klasörünüde bulabilirsem kendi efektlerimle değiştireceğim ve widgetlarıda kaldırmak istiyorum özellikle dijital saat widgeti, biraz karışık oldu ama bu değişiklikleri yapmayı düşünüyorum hocam.
estafurullah ama bunu bu surumde sylemek cok zor..adamin her seyi karisik..once ne ekliceksiniz onlari yazin bakalim..
Hocam bilgiler için çok teşekkür ederim ben bu yazdıklarınızı yanıma not aldım şuan nöbetteyim yarın akşam evde üzerinde çalışacağım...özellikle widgetları çıkarmaya çalışacağım dijital saat için verdiğiniz yol en mantıklısı yarın geç saatlere kadar üzerinde çalışacağım olurda halledebilirsem rofs2'yi memnuniyetle size uplarımivonun modunu udaya atin..efects klasoru corede resource icinde,widgetleri eger kaldirabilirsen o rofs2 yi banada ver lutfen..karmakarisik..ama genede digital saat sis dosyasini parcalayip o dosyalarin yardimiyla rofs2 den kadirmayi deneyin..startup icinde udaya bakin data/icinde olmasi lazimdi..
Yarın akşam elimden geldiğince üzerinde çalışacağım hocameger temizlersen rofs2 yi super olur ama dikkat et dosya parcalari her tarafta..ozellikle core de

Nasıl türkçe yaptığını yazabilirmisin? Bende türkçeye çevirmek istiyorum.şahin ellerine sağlık kaerdeşim işime yarayan yerleer hep türkçbe olmuş haritarıda kemdim ayarladım tam türkçe kullanıyorum

Nasıl türkçe yaptığını yazabilirmisin? Bende türkçeye çevirmek istiyorum.![]()