ReiS v6.0-RM-596_111.040.0904-Türkçe sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

uyduturk

uyduturk

Üye

core icinde resource/apps icinde goreceksiniz

Eyvallah hocam sizi sıkboğaz etmek istemem ama ben avkon2yi değiştirip birkaç tane mod ve program ekleyeceğim acaba bunları rofs2 rof3mü yoksa coremi hangi dosyaya gömmeliyim.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
keske ekmeseydin ben kaldirmistim onu..orjinali koymustum seste sorun oluyor..reboot icin o kucuk program extra icon muydu?.o mukemmel..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah hocam sizi sıkboğaz etmek istemem ama ben avkon2yi değiştirip birkaç tane mod ve program ekleyeceğim acaba bunları rofs2 rof3mü yoksa coremi hangi dosyaya gömmeliyim.

estafurullah ama bunu bu surumde sylemek cok zor..adamin her seyi karisik..once ne ekliceksiniz onlari yazin bakalim..

- - - Eklendi - - -

yenisys app attım

o vardida ben kaldirmistim..reboot icin baska yollar var sysApp orjinal dursun..seste sorun oluyor

• Beğen
Tepkiler: uyduturk
hizan

hizan

Üye
ok o zaman silerim

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Epeydir kullanıyorum, güç tuşu menüsünde sadece kapat seçeneğinin simgesi kare şeklinde, bu benden mi kaynaklandı bilemiyorum. Birde Türkçe klavyeyi seçtiğimde aktif oluyor fakat hata veriyor sanırım bu nedenle de kelime tahmini vb. seçenekler çıkmıyor. Çok da büyük problemler değil ama bilgilendirme açısndan yazdım. Gerçekten güzel bi sürüm oldu Türkçe olmasıyla beraber. Bundan sonra yapılacaklar çok daha basit olacak tahminime göre. Tekrar tekrar ellerine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
guc tusu menusundeki kapatin onundeki kare isaretini biliyorum..o eski 609 surumle bu surumun sysApp leri farkli ben eski surumden kopyalayip yeniye yapistirdim olmadi hex editorle duzenlemek gerekiyordu ugrasmadim ondan oldu ama bi sorun teskil etmez diye dusunuyorum..profilde sorun yok..simgeler yerli yerinde..

uyduturk

uyduturk

Üye

estafurullah ama bunu bu surumde sylemek cok zor..adamin her seyi karisik..once ne ekliceksiniz onlari yazin bakalim..

Program olarak : New Nokia Startup By Zinger Unsigned(Açılış Ekranı) + splashscreen.mif dosyasını değiştireceğim Max Battery Life mod by ivo777 v4.00 Final Unsigned , no text under ıconn ,Belle Multimenu v100 ,efect klasörünüde bulabilirsem kendi efektlerimle değiştireceğim ve widgetlarıda kaldırmak istiyorum özellikle dijital saat widgeti, biraz karışık oldu ama bu değişiklikleri yapmayı düşünüyorum hocam.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
ivonun modunu udaya atin..efects klasoru corede resource icinde,widgetleri eger kaldirabilirsen o rofs2 yi banada ver lutfen..karmakarisik..ama genede digital saat sis dosyasini parcalayip o dosyalarin yardimiyla rofs2 den kadirmayi deneyin..startup icinde udaya bakin data/icinde olmasi lazimdi..

• Beğen

Enola19

Üye
egemen hızı nasıl ondan bahset özellikle web performansı nasıl.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar mukemmel olmus. Stabil we cok hzli. En ufak hata yok o yazim hatasi haric. Reis sen bitanesin ya sagol tekrar tekrar ustadim. . .

• Beğen
uyduturk

uyduturk

Üye
ivonun modunu udaya atin..efects klasoru corede resource icinde,widgetleri eger kaldirabilirsen o rofs2 yi banada ver lutfen..karmakarisik..ama genede digital saat sis dosyasini parcalayip o dosyalarin yardimiyla rofs2 den kadirmayi deneyin..startup icinde udaya bakin data/icinde olmasi lazimdi..
Hocam bilgiler için çok teşekkür ederim ben bu yazdıklarınızı yanıma not aldım şuan nöbetteyim yarın akşam evde üzerinde çalışacağım...özellikle widgetları çıkarmaya çalışacağım dijital saat için verdiğiniz yol en mantıklısı yarın geç saatlere kadar üzerinde çalışacağım olurda halledebilirsem rofs2'yi memnuniyetle size uplarım ;)

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
eger temizlersen rofs2 yi super olur ama dikkat et dosya parcalari her tarafta..ozellikle core de

• Beğen

AYDIN1979

Üye
reis kardeşim menüyü nasıl orjinal haline getirebilirim?

kraldost

kraldost

Üye
şahin ellerine sağlık kaerdeşim işime yarayan yerleer hep türkçbe olmuş haritarıda kemdim ayarladım tam türkçe kullanıyorum

• Beğen
wratH!

wratH!

Üye
muthissin abi ben bunun normal ingilizcesini kullanıyordum ama yazma dili sıkıntısı çekiyordum zamanım oldugunda hemen deniyecegim. ancan bir sorum olacak normal versiyonda muzik çalarda sesi artırırken bug oluyordu ve belli bir seviyeden sonra sonra ses artmıyordu artarken de tık tık diye rahatsız edici bir ses oluyordu acaba bunda da var mı? Tekrar tesekkurler

iatis

iatis

Üye
şahin ellerine sağlık kaerdeşim işime yarayan yerleer hep türkçbe olmuş haritarıda kemdim ayarladım tam türkçe kullanıyorum
Nasıl türkçe yaptığını yazabilirmisin? Bende türkçeye çevirmek istiyorum.:hmmm

Üst Alt