Sizin windows phone unuz Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

sizin wpniz hangisi

• Kullanılan toplam oy
    82

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia, Lumia 610'a yapacağını yaptı. Skype desteğini kesti. Tango'lu bir akıllı telefonun RAM kullanımının gayet iyi oluğu düşünülürse, ve aynı zamanda Skype'ın 128 MB RAM'de de çalışabildiği, bence desteğin kesilmesi çok yanlış.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skype desteginin kesilmesinin nokia ile alakasi yok skype firmasi mevcut lumia 610 lardan gelen geri donuslerdeki sikayetlerden dolayi destegi simdilik geri cektigini duyurdu. Nokia bu konuda yeni bir calisma yapacagini duyurdu.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia, Lumia 610'a yapacağını yaptı. Skype desteğini kesti. Tango'lu bir akıllı telefonun RAM kullanımının gayet iyi oluğu düşünülürse, ve aynı zamanda Skype'ın 128 MB RAM'de de çalışabildiği, bence desteğin kesilmesi çok yanlış.

:hmmmYeni duydum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Dun cikti zaten hunkarim cok yogun oldugum icin paylasamadim ama erdemin de dedigi gibi 128 mb cihazlarda bile calisirken mukemmel optimize edilmis bir siatemde 256 mb ramle sorun cikarmasi normal degil.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Dun cikti zaten hunkarim cok yogun oldugum icin paylasamadim ama erdemin de dedigi gibi 128 mb cihazlarda bile calisirken mukemmel optimize edilmis bir siatemde 256 mb ramle sorun cikarmasi normal degil.
Samsung'un çirk*fliği olabilir.:ehe

klongs

klongs

Üye
amerikanın oyunları bunlar :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia610da çalışmayan uygulama listesi:
• Sid Meier;s Pirates
• PES 2012
• NFS Hot Pursuit
• Let’s Golf 2
• Angry Birds (
• Plant vs Zombies
• Deer Hunter 3D
• Assassin’s Creed
• Monopoly
• The Sims 3
• Rocket Riot
• Navigon

theposies

theposies

Üye
o zaman 610 alınmaz be abi :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
theposies

theposies

Üye
insallah abi :)

theposies

theposies

Üye
benim anlamadıgım ise symbian 3 256 mb ram 640 mhz ile simsi flan calıstırıyodu. Bu kafamı karıstırdı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sistemler grafikler ayni olmadigi icin ayrica ekran cozunurlugu de yuksek bunlarin hepsi etkiler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
610 en fazla 600 tl olmalı yoksa yaş

Üst Alt