Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizin windows phone unuz Hangisi
Sponsorlu Bağlantılar
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Nokia nın wp8 li tablet konseptini gördüm abi bugün bildiğin lumia nın tablet hali muhakkak alacağım onu çıktığında. Lumia900 ün tasarımında kusur hiç yok arkadaş Ah bi de hdmı olaydı
Nokia nın wp8 li tablet konseptini gördüm abi bugün bildiğin lumia nın tablet hali muhakkak alacağım onu çıktığında. Lumia900 ün tasarımında kusur hiç yok arkadaş Ah bi de hdmı olaydı
tıvıtı bilmem neydi abi maxi anasayfada var çok güzel beaa
bulutsuzgece
Üye
Benim Windows Phone'um Lumia 800 olacak kısmetse.
Yalnız bir sıkıntı var sanırım. Muhtemelen Türkiye'ye gelişi ertelendi.
Çünkü Nokia Türkiye resmi sitesinden Lumia serisine dair herşeyi kaldırdı.
Bir iki gündür Lumia'ların detaylarına ve linklerine girilemiyor, sadece resmi duruyordu anasayfada.
Bugün itibarıyla onu da kaldırmışlar. (Yerine 808'i koymuşlar.)
Ayrıca gelecek modeller bölümünde de Lumia'nın esamisi okunmuyor artık, orda da yerine 808'i koymuşlar.
Yüksek ihtimalle Nokia'nın Yurtdışı Merkezinden uyarı aldılar diye düşünüyorum.
Daha site uyarlamasını yapalı bir hafta olmuşken, apar topar Lumia'ya dair herşeyi silmelerini hayıra yormak mümkün değil gibi...
Bir iki gündür Lumia'ların detaylarına ve linklerine girilemiyor, sadece resmi duruyordu anasayfada.
Ayrıca gelecek modeller bölümünde de Lumia'nın esamisi okunmuyor artık, orda da yerine 808'i koymuşlar.
Daha site uyarlamasını yapalı bir hafta olmuşken, apar topar Lumia'ya dair herşeyi silmelerini hayıra yormak mümkün değil gibi...
nokia Türkiye sayfasındaki lumia reklamları zaten nokia Türkiyenın tasarımı degildi tamamen nokia uk Türkçe çevirili haliydi.Hatta bir ara 808 de kaldırılmıştı ve şimdiki haliyle geri döndü.Bu durumdan farklı anlamlar çıkarmaya gerek yok zaten muhtemelen 808 lumialardan önce gelicektir lumialar haziranın son haftasına kalabilir.