Samsung Galaxy Ace Neden Alınmaz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace Neden Alınmaz ?
Arkadaşlar Samsung Galaxy Ace Kardeşimin Çok Hoşuna Gitti ve Bir Miktar Birikmiş Parası Var Almayı Düşünüyor ve Bende Forumda Galaxy Ace Sorunluymuş Diye Duydum Acaba Ne Sıkıntıları Var Bilmeden 600TL miz Havaya Gitmesin İstiyoruz Gerçi GS3 Çıkınca Dahada Ucuzlar Ama Ne Gibi Sıkıntıları Var Öğrenmek İstedim Ben Kendim İçin Galaxy Note veya GS2 Düşünüyorum kesinlikle Kendime Almayacağım Bunun Bilinmesini istiyorum !

Yorumlarınızı Esirgemeyiniz Yorum Yazmak Ücretsizdir ! :naughty:

BEKIRARSLANCA

BEKIRARSLANCA

Üye
Android'i Kasarak Kullandığını Ve Ses Kalitesinin Berbat Olduğunu Duymuştum

femtv

Üye
Arkadaşlar Samsung Galaxy Ace Kardeşimin Çok Hoşuna Gitti ve Bir Miktar Birikmiş Parası Var Almayı Düşünüyor ve Bende Forumda Galaxy Ace Sorunluymuş Diye Duydum Acaba Ne Sıkıntıları Var Bilmeden 600TL miz Havaya Gitmesin İstiyoruz Gerçi GS3 Çıkınca Dahada Ucuzlar Ama Ne Gibi Sıkıntıları Var Öğrenmek İstedim Ben Kendim İçin Galaxy Note veya GS2 Düşünüyorum kesinlikle Kendime Almayacağım Bunun Bilinmesini istiyorum !

Yorumlarınızı Esirgemeyiniz Yorum Yazmak Ücretsizdir ! :naughty:

arkadaş espirili bi havayla yazmışsında , okuyunca güldùm

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
o fiyata 2 kat daha iyi özelliklere sahip telefonlar var en iyisi kardeşine nokia 603 al kat ve kat daha iyi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Android'i Kasarak Kullandığını Ve Ses Kalitesinin Berbat Olduğunu Duymuştum

kasma gibi bi durumla hiç karşılaşmadım.

Flash desteği yok.
HD çekim ve izletme yok.
ICS güncellemesi almayacak.
En önemlisi bir Android için yeterli donanıma sahip değil.
O paraya değmez.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
uygulama sıkıntısı olmasaydı ve flash player desteği olsaydı tabiki 603 ama bu özellikler çok önemli abi ben galaxy gio alsam ne olur diyor bu konuda ona yardımcı olmak istedim:oke:

Acaba Ace'lerin Teknik Sorunları mı var yoksa Ram'ı V.S Biraz Düşük Ondanmı Kötüleniyor Bu Cihaz ?

---------- Eklendi @ 19:50:02 ---------- Yazıldı @ 19:49:07 ----------

Galaxy Wonder'da hoşuna gidiyor acaba Wonder nasıl ?

klongs

klongs

Üye
wonder iyi gözüküyor ama bazıları oyunda kasıyor diyor bazıları süper açıyor diyor garip bir cihaz

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
kardeşimin bütçesi en fazla 600 TL ve uygulama açısından sorunu olmayacak bir cihaz arıyor Galaxy Wonder bir ihtimal olabilir diyor

---------- Eklendi @ 19:52:55 ---------- Yazıldı @ 19:52:01 ----------

bu android cihazlarda ace için yapılmış bir oyunu gs2 gibi cihazlar açabiliyor değil mi ?

klongs

klongs

Üye
hd oyunları açamaz çözünürlükleri farklı

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
max 600 TL civarında hangi cihaz alınabilir ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş alcatelin bi telefonu vardı. tipi iyiydi özellikleride iyi gibi bi araştır istersen. teknosada 700 tl idi. hatta al buyur link:

__xXx__

__xXx__

Üye
wonder iyi gözüküyor ama bazıları oyunda kasıyor diyor bazıları süper açıyor diyor garip bir cihaz

bende wonder kullandım zamanında işlemcisine bakınca insanı büyülüyor ama evet özellikle yüksek boyutlu oyunları açınca kasiyor

oqlahoma

Üye
400-450 civarı gibi 2. el çok az kullanılmış bir ideos x5 alabilrsin aceyi ezip geçiyor o telefon sadece gta3 ü kasarak oynattı ama custom rom ile halledilebilir tam bir fp kralı bence x5 al paranda cebinde kalır biraz

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
evet olabilir

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
2.el olmaz diyor gio nasıl bilgisi olan var mı?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
sıfır live with walkman a bak.ekranı biraz kucuk (3.2) islemci 1 ghz islemci cok guzel tasarimi var.en guzel ozelligi ise live dock ile gamepad baglayabiliyosun.yada goruntuyu televisyona aktarabiliyosun ( ama sorun suki dock turkiyede yok sa irsam yurtdisindan alabilirsin)

PriZm

PriZm

Üye
2.el olmaz diyor gio nasıl bilgisi olan var mı?
Gio da ace ile aynı özelliklerde.yani bence oda hak etmiyor.

kardeşine söyle bence 2. el sağlam bir tane bakın. 2. el atrix veya galaxy s bulabilirsiniz o fiyata.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt