Samsung S5830 Galaxy Ace almayı düşünüyorum. Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
free1987

free1987

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5830 Galaxy Ace almayı düşünüyorum. Yardım!

arkadaşlar bu linkteki telefonu almayı düşünüyorum. Samsung S5830 Galaxy Ace
şu an fiyatı 600TL.
Bu fiyata alabileceğim android işlemcili, internete sorunsuz girebileceğim, mp3 ve radyo özelliği ve GPS (google maps tarzı) olan başka telefon tavsiyeleriniz var mı?
yoksa bu iyi mi?(h)

CorbyW

CorbyW

Üye
Şöyle bir şey.. Android istiyorsan 3 telefondan uzak dur.. Ace,Gio,T11 ... Bütçe yükseltme imkanın var mı?

• Beğen
Tepkiler: yaren088
free1987

free1987

Üye
    Konu Sahibi
var tabi. ama neden bundan uzak dur diyorsunuz anlamadım?

__xXx__

__xXx__

Üye
var tabi. ama neden bundan uzak dur diyorsunuz anlamadım?

vallaha bilader bu telden alıpta memnun kalanı daha görmedim çok sorunlu ekran kalitesi iyi değil kingmor diye bi üye var sor söylesin ben kullanmadım ama çevremde kullanan çok olup memnun olan yok diyeyim sana sen anla bitçeni de en son kaça kadar çıkarabilirsin belirt sana ona göre cihaz önerisinde bulunalım

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
free1987

free1987

Üye
    Konu Sahibi
en üst sınır iphone 3gs düşündüm 1000tl ama fazla geldi.
Samsung i8150 Galaxy W 4 GB 900 tl civarı.
şu an en fazla 800-900 düşünüyorum.

CorbyW

CorbyW

Üye
Tabii ki Xperia Neo V o zaman. :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye

vallaha bilader bu telden alıpta memnun kalanı daha görmedim çok sorunlu ekran kalitesi iyi değil kingmor diye bi üye var sor söylesin ben kullanmadım ama çevremde kullanan çok olup memnun olan yok diyeyim sana sen anla bitçeni de en son kaça kadar çıkarabilirsin belirt sana ona göre cihaz önerisinde bulunalım

işte ben oyum

hızı yavaş

video çekimi ve fotograf kalitesi berbat

278 mb ram var 150 mb sabit dolu sanada kuş kadar yer kalıyor

ekran kalitesi çok kötü

tarayıcısı acayip yavaş facebooktan başka biyere girmiyor

flash desteği yok

sakın alma çok pişman olursun 603 e bak derim

free1987

free1987

Üye
    Konu Sahibi
Tabii ki Xperia Neo V o zaman. :)

:-) 3 tane telefonun linkini kaydetmiştim. 2sini söyledim 3.sü buydu.
hizli.com'da 700tl fiyatı beğendim bunuda açıkcası. yarın dolaşcam biraz şöyle bi elime alayım bakarız artık. haber veririm sana.
neo V'yi beni al diyen özellikler nedir sence?

CorbyW

CorbyW

Üye
:-) 3 tane telefonun linkini kaydetmiştim. 2sini söyledim 3.sü buydu.
hizli.com'da 700tl fiyatı beğendim bunuda açıkcası. yarın dolaşcam biraz şöyle bi elime alayım bakarız artık. haber veririm sana.
neo V'yi beni al diyen özellikler nedir sence?
Telefonun kendi başına albenisi var zaten. Ama ilgi çeken özelliklerini sıralayayım.
512 Mb ram ve 1 Ghz işlemcisi olması ve buna rağmen 725 TL gibi bir fiyatı olması.
İşlemcisi Flash destekli aklına gelecek gelemeyecek her türlü siteden video oynatabiliyorsun.
Piyasada ki oyunların %5'lik bir kısmını açarken zorlanır ki oyunlar Galaxy SII'de rahat oynanabilenler.
İnternetteyken site tam yüklenmemiş olsa bile yakınlaştırma yaptığında kasma yapmıyor.
Kamera Fotoğraf çekimlerinde güzel ama video çekerken mükemmel ki 3B resim çekme gibi bir özelliği var.
İnternetten 20 TL'ye farklı renklerde kasa alabiliyorsun. Kendinde rahat değiştiiyorsun. Hatta kombin yapabilirsin. Yan hatları şarap kırmızısı takarken arka kapağı gümüş takabilirsin. Kutudan 2 Gb hafıza kartı çıkıyor. Ama en az bir 16 GB oyunlar için şart. Sormak istediğin birşey olursa buyur? :)

free1987

free1987

Üye
    Konu Sahibi
işte ben oyum

çok sağol kingmor kardeş. hemen vazgeçtim bu dediklerinden sonra. Nokia istemiyorum ama android işlemci istiyorum.

----------Eklendi @ 21:51:16 ---------- Yazıldı @ 21:45:41 ----------

Telefonun kendi başına albenisi var zaten. Ama ilgi çeken özelliklerini sıralayayım.
512 Mb ram ve 1 Ghz işlemcisi olması ve buna rağmen 725 TL gibi bir fiyatı olması.
İşlemcisi Flash destekli aklına gelecek gelemeyecek her türlü siteden video oynatabiliyorsun.
Piyasada ki oyunların %5'lik bir kısmını açarken zorlanır ki oyunlar Galaxy SII'de rahat oynanabilenler.
İnternetteyken site tam yüklenmemiş olsa bile yakınlaştırma yaptığında kasma yapmıyor.
Kamera Fotoğraf çekimlerinde güzel ama video çekerken mükemmel ki 3B resim çekme gibi bir özelliği var.
İnternetten 20 TL'ye farklı renklerde kasa alabiliyorsun. Kendinde rahat değiştiiyorsun. Hatta kombin yapabilirsin. Yan hatları şarap kırmızısı takarken arka kapağı gümüş takabilirsin. Kutudan 2 Gb hafıza kartı çıkıyor. Ama en az bir 16 GB oyunlar için şart. Sormak istediğin birşey olursa buyur? :)

Allah senden razı olsun. üşenmemişsin çok güzel yazmışsın. Sorum olursa sorarım. çok sağol.

CorbyW

CorbyW

Üye
Ne demek.. Bu arada bariz bir özelliği çok hoşuma gidiyor. Kamerası telefonun tam orta kısmında. :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ozaman en iyi seçim xperia neo v kardeşim android istersen o nokia düşünürsen 603 bende neo v alacaktım n8 aldım :)

free1987

free1987

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek.. Bu arada bariz bir özelliği çok hoşuma gidiyor. Kamerası telefonun tam orta kısmında. :)

ozaman en iyi seçim xperia neo v kardeşim android istersen o nokia düşünürsen 603 bende neo v alacaktım n8 aldım :)

Sağolun arkadaşlar. yarın dolaşacam biraz teknoloji mağazalarını bir elime alayım bakayım. büyük ihtimal alırım.
burada 720TL'ye satılıyor daha önce nokia 5800'ımı da bu siteden aldım.
sevgililer günü kampanya falan olur belki indirimden denk getiririm mağazalardan.

61semih

61semih

Üye
işte ben oyum

hızı yavaş

video çekimi ve fotograf kalitesi berbat

278 mb ram var 150 mb sabit dolu sanada kuş kadar yer kalıyor

ekran kalitesi çok kötü

tarayıcısı acayip yavaş facebooktan başka biyere girmiyor

flash desteği yok

ace ıle gıo arasında donanımsal olarak pek fark olmadıgı ıcın cevap verıyım 7 aydır gıo kullanıcısı olarak..
telefonda hareketlı arkaplan kullanmadıgın surede(hd)telefon hızından hıcbırsey kaybetmıyor.
dıger soyledıgın olumsuz yonler tamamen sahıbının bılıncsızlıgınden vb durumlardan kaynaklanıyor.
ornegın o 5mp kameraya kotu dıyorsun fakat bu fotograf 3.2 gıo ıle cekılmıs şahsen ben cektım:
[/URL] Uploaded with [/IMG]

ram konusunda sıkıntı oldugu dogru fakat aynı anda 4 5 programı 2 3 oyunu acabılıyor.
tarayıcısı bu fıyat cıvarında (450-550tl) en ıyılerınden
flash destegı var.noral şartlarda gpu desteklemıyor fakat root ıle oluyor(kı benım gıo da suanda kullanıyorum flashplayer)
feysbuk sıkıntısı prgramdan kaynaklanan bır yavaslık var.her telefonda aynı tarayıcıyla gırınce daha hızlı.
ben bu tespıtlerımde bulunurken telefonumda +30 dan fazla uygulama yuklu oldugunu unutmamanızı tavsıye ederım.
gıoda durum boyle ace dede bundan dusuk olacagını sanmıyorum
fotograf cekmenın teknıklerını bılmeden kamerası berbat,flash player ı kurmayı bılmedıkten sonra flash yok demek kadar kolay iş yok.
ekran cozunurlugu 3,2 ınc ekranda cok ıyı 480x320 gayet yeterlı(tabıkı bur süperamoled+ performansını kımse beklemez heralde gırıs sevıyesındelkı bır telefından)
ace alınacaksa gıo ıle karsılastırılınca aradakı fıyat farkına degecek bır fark yok o yuzde tavsıye etmem bu soyledıklerımı gırıs sevıyesındekı bır telefon olarak degerlendırdıgımı bılmenızı ısterım .tabıkı flash performansı bır andreo220 gıbı performans vermez,fakat arada cok fıyat farkı var. 750tl cıvarı butceye yukseltıleblırse butce sony neo v tavsıye ederım

free1987

free1987

Üye
    Konu Sahibi
750tl cıvarı butceye yukseltıleblırse butce sony neo v tavsıye ederım

uzun uzun açıklamaların için çok teşekkürler. 750ye çıkartabilirim sorun olmaz. Şu an neo V'ye sardım bakalım. bugün bi gezecem bakacam.

free1987

free1987

Üye
    Konu Sahibi
11 Şubat'ta Vatan Bilgisayar'dan 742 TL'ye Xperia Neo V aldım arkadaşlar. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

ParduSS

ParduSS

Üye
nokia 603 alabilirsin f/p olarak çok iyi ve ekonomik

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
değerli free1987 ben ikinci telefon olarak Ace 5830i model telefonu kullanıyorum. And. sistemdemde 2.3.6 mevcut, herhangi bir donma, ses kalitesinde yada data aktarımı ile ilgili herhangi bir problemle karılaşmadım. FLASH konusu sıkıntı ama açıkca söylemek isterimki iphone 2.telefonum olmak üzere, yanımda şarj aleti taşımaktan sıkıldım. BEN ACE 5830İ modelini tavsiye ediyorum. Piyasa fiyatı ort 550- 650 arası bence bu fiyata bu özellikler fazla bile. 5830 da görülen teknik problemleri ben 5830i de görmedim.

SAYGILARIMLA

TELEFON ALMIŞSIN GÜLE GÜLE KULLAN

merve_189

Üye
Bende ace kullanıcısıyım. Gerçekten harikaa bir telefonn

onderfb1907

Üye
Samsung Galaxy Ace En İyi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt