Galaxy Ace Alacağım Tavsiyeleriniz Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Alacağım Tavsiyeleriniz Lütfen
Mrb Kendimde telefoncuyum ve galaxy ace almaya karar verdim maximum bütçem 600TL telefoncu olduğum için telefonları ucuza alıyorum gerçi galaxy ace hakkında bazı sorularım olacaktı:
1: Galaxy Ace'de HD oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim.
2: Galaxy Ace'yi alırsam hemen root yapıp ext2 alanı oluşturacağım malum 150-170MB dahili hafıza çok az eğer ext2 alanı oluşturup root yaparsam 70'e yakın HD oyun normal küçük oyunlar ve 10-20 adet uygulama yükleyebilir miyim ?
3: Hangi Android sürümünü tavsiye edersiniz ? Oyunları kasmadan oynayabileceğim bi rom istiyorum. (galaxy ace cyanogenmod 7.1 mi galaxy ace gingerbread 2.3.5 tavsiye edersiniz ?

Legendary_484

Legendary_484

Üye
1- rahatlıkla oynayamazsın çünkü adreno-200 var
2-boş :D
3-daima en günceli daha iyidir ;)

• Beğen
Tepkiler: 1oyun
R.A.M

R.A.M

Üye
Galaxy ace çok sorun çıkardıyor diyolar 2.3.3 gingerbread rom kullandım oyunlarda sorun flan çıkarmıyor 100 mb rami arada geçiyor ama araştır daha iyi telefonlar bulabilirsin

• Beğen
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
cyanogenmod adminleri android 4.0 ı port ettiler kullanabilirsin

• Beğen
1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Genel açıdan oyun için kullanacağım zaten sorduğum sorulardanda belli oluyor. sony ericson nevo v almayı planladım fakat oda çok pahalı denk geliyor.

vegabond81

Üye
Tavsiye ederim fakat çok uygulama kurarsan ram yetersiz kalıyor internet vs. çok hızlı.

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Ace ve HD oyun birbirine ters terimler:oke:

• Beğen
1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Ace ve HD oyun birbirine ters terimler:oke:
Örnek verecek olursam NFS SHİFT nfs hot pursuit NOVA Gangstar 3 Gibi oyunları kasılmadan oynayabilir miyim.

PriZm

PriZm

Üye
Örnek verecek olursam NFS SHİFT nfs hot pursuit NOVA Gangstar 3 Gibi oyunları kasılmadan oynayabilir miyim.

nova ve gangsterde kasabilir.ama yeni çıkan oyunlardan ümidini kes.gta 3 modern combat 3 fifa 2012 real racing vsvs

ben sana bütçeni biraz daha arttırıp Neo V almanı öneririm.Androidde düşük özellikli bir telefon alırsan pişman olursun.

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Bilgiler için teşekkürler Telefoncu olduğum için 50-70 TL normalden ucuz alabiliyorum fakat şuan nevo V 750 civarı bi fiyatta biraz zor gibi geliyor. tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt