Samsung S5830 Galaxy Ace almayı düşünüyorum. Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrlabx12

Üye
Ben Gio kullanıyorum ve hiçbir sorunum olmadı fiyatına göre mükemmel bir telefon bazı arkadaşlar bilip bilmeden konuşmuşlar ama büyük ihtimalle telefonu denememişler bile.
Ben kullanan birisi olarak Gio yu tavsiye ederim
 


umitaskin84

umitaskin84

Üye
Dün gece Samsung ACE almaya karar verdim. Telefonda 5 tane oyun program vs aynı anda çalıştırmak bence şımarıklıktan başka birşey değil! 61semih arkadaşımızın da dediği gibi kurmayı bilmeden çekmeyi bilmeden berbat diyenlere hayret ediyorum! 800Mhz işlemcili bir telefon nokia c5-c6 dan bile daha iyi bence. Nokia zaten sıkmış durumda; nereye girsen aynı menü aynı saçmalık aynı donmalar! Tatmin olmayanlar Youtube' a Samsung ACE-Gio yazsınlar ve izlesinler. Ondan sonra da vayy be ne hızlı diyecekler.
 

TheSandwich

Üye
Öncelikle sole diyeyim galaxy aceyi sakin dusunme aslaaa brbat bir tlefon bn neo v kullaniorumm hiç bir sorunuk yq işlemci hızı olsn oyun kalitesi olsn kamera kalitesinin sony olması 3boyutlu foto ckmesi ve dha sayamadigm bir çok ozellk var tlf tam bir internet ve oyun telefonu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt