Samsung Galaxy Ace !! Yeni !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkmenx

turkmenx

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace !! Yeni !!
Samsung Galaxy Ace almayı düşünüyorum fiyatı ve özellikleri çok iyi . ama androadi 3.00 güncellemesi en az 1ghz işlemi istiyormuş die duydum bide galaxy acenin oyun kalitesi forumda ki 3d we hd oyunları donmadan çalıştırırmı?

Kefelon

Üye
galaxy minn bile donmadan çalıştırıyor ace napar bilemiyorum artık xD

turkmenx

turkmenx

Üye
    Konu Sahibi
galaxy minn bile donmadan çalıştırıyor ace napar bilemiyorum artık xD
Bide wawe 2 war aklımda fiyatı 100 tl daha pahalı ama 100tlde bütçeyi etkilemez ama o bado os bu android ama şekil olarak wawe derim sizce hangisini alıyım

hdhdhd

hdhdhd

Üye
sorman hata androidin eline su dökemez sırf android için alırım aceyi ki aldım da tek eksisi flash desteği yok şu an için onun haricinde aklına ne geliyorsa yapıyorsun özelliklede google sesli arama müthiş...

KayraBey

KayraBey

Üye
sorman hata androidin eline su dökemez sırf android için alırım aceyi ki aldım da tek eksisi flash desteği yok şu an için onun haricinde aklına ne geliyorsa yapıyorsun özelliklede google sesli arama müthiş...

Nasıl flash desteği yok arkadaşım? Bende Galaxy Ace aldım.Hiçbir program vs. yüklemeden facebook ve youtube'da video izleyebiliyorum.Sen o telefona bir baktır istersen.

----------Eklendi @ 22:21:39 ---------- Yazıldı @ 22:19:06 ----------

Bide wawe 2 war aklımda fiyatı 100 tl daha pahalı ama 100tlde bütçeyi etkilemez ama o bado os bu android ama şekil olarak wawe derim sizce hangisini alıyım

Usta şekile bakma derim ama yok şekil önemli dersen Ace iphone gibi duruyor ve çok dikkat çekiyor bunu önce belirteyim.Ayrıca işletim sistemi olarak bada ile karşılaştırılamaz bile.Benim iş yerinde iki arkadaşımda wave aldı.Bana hava atıyorlardı yok amoled ekran, yok hd video çekiyor, yok hd film ve oyun var vs. vs. Yükledim 2-3 program benim Ace'ye hacı abi bize yok mu demeye başladılar.Ben her zaman android derim.Gerisini tanımam.

Bu arada wave II ve ace fiyatlarını yazar mısın? Ben Ace'yi 677 liraya aldım.O zaman Wave II 900 liraydı da...

fatihmt1992

Üye
flash desteği yok bu telefonun.

nokta.

ayrıca android in en güzel 3d oyunlarının çoğunu çalıştıramıyor ram az olduğu için.oyun için almayacaksanız fiyat performans olarak en iyi telefon bence

----------Eklendi @ 10:58:51 ---------- Yazıldı @ 10:56:26 ----------

bu arada ace in bi arkası düz plastik olan bir de tırtıklı siyah kapalı olanı var.beyaz platik kapaklı almayın bence tam iphone çakması gibi oluyor ama siyah tırtıklı acayip orjinal duruyor.

ben siyah tırtıklı kapaklı almak için 3 gün aramıştım...

----------Eklendi @ 11:03:48 ---------- Yazıldı @ 10:58:51 ----------

wawe 2 mi galaxy mi derseniz kişiye göre değişir.fazla kurcalamayıp var olan özellikleri kullanacaksanız, fazla program yüklemeyecekseniz, widgetlarla uğraşmayacaksanız wawe 2 sizin için ideal olur.illa android gerekmez herkese.

android aslında en iyi sistem ama görüldüğü gibi 100 tl farkla bi ton ek özellik kullanabilirsiniz.

seçim sizin ama ben galaxy ace derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt