N8 satıp yeni telefon alıcam şiddetle tavsiye bekliyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxTR90

DxTR90

Üye
en çok lumia 900 istiyorum zaten ama androidleri de hemen elemek istemiyorum..

N8 i satıp 701 aldığına değmez arkadaşım ayrıca bence eleyebilirsin androidleri wp nin geleceği çok parlak ah param olsa geldiği an lumia 800 yada 900 alırdım :) ayrıca wp hakkında ayrıntılı bilgiyi papakudioflu' dan öğrenebilirsin galiba lumia 900 ü vardı onun

---------- Eklendi @ 20:13:20 ---------- Yazıldı @ 20:11:11 ----------

bi de 808 i de tavsiye etmem telefon ne kadar iyi olsa da işletim sistemi artık bitti onun...

candost38tr

candost38tr

Üye
n8 tarayıcısı yetmiyo bana ! Maçkolik girip maçları canlı takip ederken buyuk sıkıntı veriyo mesela.. Ayrıca program oyun desteği neredeyse tamamen çekildi, yenilik göremicez
bır telefondan geregınden fazla sey ıstıyosunuz.benım ısıme yarayan prolar mevcut kamerası gorsellıgı bana gore yetıyo tabıkı tercıhler farklıdır.sımdıden hayırlı olsun.belle gelmemıs olsaydı bende degıstırırdım

sami41

Üye
    Konu Sahibi
bır telefondan geregınden fazla sey ıstıyosunuz.benım ısıme yarayan prolar mevcut kamerası gorsellıgı bana gore yetıyo tabıkı tercıhler farklıdır.sımdıden hayırlı olsun.belle gelmemıs olsaydı bende degıstırırdım

teknoloji ilerledikçe doymayız kardeşim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya arkadaşlar bu wp'lerde ek olarak ne var bu kadar hani telefonlar daha gelmedi nokıaya laf atanlar bile wp diyor lumia diyor başka birşey demiyor :)

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaş benden sana tavsiye ya iphone4s al yada bekle iphone5 al nedenmi ; kafan rahat olur her zaman uygulama sana çıkar en kral donanım destek sende olur prestij olur her zaman yeni model çıktımı ilk senin modelle karşılaştırırlar hiç kasma olayı kökten çöz benden söylemesi yurt dışından ülkemize girmiş bir iphone4s bul rahatcana alabilirsin sonra yükle 1gb lık oyunları programları. kamerada müthiş 5lensli sony tarafından üretilmiş muazzam çekiyor.

aleranol

aleranol

Üye
en çok lumia 900 istiyorum zaten ama androidleri de hemen elemek istemiyorum..

valla arkadaşım bence hangi telefonu kullanırken zevk alacağın oyundan önemlidir. Bu sebeple bende lumia 900e yöneldim. Madem sen istiyosun o zaman diğerleri seni kesmez.

sami41

Üye
    Konu Sahibi

valla arkadaşım bence hangi telefonu kullanırken zevk alacağın oyundan önemlidir. Bu sebeple bende lumia 900e yöneldim. Madem sen istiyosun o zaman diğerleri seni kesmez.

oyun oynamıyorum hem de hic.. Daha 1 kere bile oyun yüklemedim N8 e

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman n9 tam anlamıyla senin cihazın kardeşim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kardeşim bütün yorumları baştan aşagı okudum eger hem kusursuz internet deneyimi hemde kusursuz kamera istiyorsan ve telefon için 1500-1800 aralıgında para verebilirim diyorsan yıl sonunu bekle wp8li pureview lumia çıkıcak al onu beş sene keyfine bak

barbin3900

barbin3900

Üye
çok uçmuşsun sen lumia 800 ün 1500 olması imkansız daha düşük olacagı kesin
al arkadaşım link'e tıkla lumia 800 tanıtım videosu ve ne kadar olabileceğini söylüyor

aleranol

aleranol

Üye
oyun oynamıyorum hem de hic.. Daha 1 kere bile oyun yüklemedim N8 e

ali abini dediği doğru 4-5 ay bekle en az 4 yıl götürür. Üstelik madem hiç oyun da yüklememişsin.

theposies

theposies

Üye
al arkadaşım link'e tıkla lumia 800 tanıtım videosu ve ne kadar olabileceğini söylüyor

herseye inanırmısın sen ? Lumialar gelince pm atarım sana

aleranol

aleranol

Üye

arkadaşım sen bi alanlara sor ne kadara almışlar. Bide üstüne 100-200 ekle al sana türkiye fiyatı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
videoda 1600tl diyor ama video 2011 de çekilmiş pek sağlıklı bi fiyat bilgisi değil. Bence 1200 ü geçmez

Del Rey

Del Rey

Üye
İlk önerim Lumia. Daha hızlı ve stabil çalışanını bulamazsın. Ondan sonra yalnızca 808 düşünmelisin, hem hızlı hem de müthiş kameralı.

klongs

klongs

Üye
1200-1300 gibi fir fiyata xikar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Geçiceğini düşünmüyorum 900 olsa 1600 normaldir :)

franzliszt

franzliszt

Üye
lumia 800 moskovada 1200 tl bu Türkiyede daha yüksek olacak anlamına geliyor ama çok büyük fark olmaz.benden tavsiye ben tüm renklerini bir anda inceledim burdaki nokiada bence en güzeli beyaz olmuş tavsiye ederim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Moskovada neden o kadar pahali cozemedim fransada 300€ avrupada en pahali fiyati 380€

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt