N8 satıp yeni telefon alıcam şiddetle tavsiye bekliyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye
Moskovada neden o kadar pahali cozemedim fransada 300€ avrupada en pahali fiyati 380€
valla tam fiyatını söylim 1186tl şuan itibariyle, 20 000 ruble.
fransada en ucuz şuan

---------- Eklendi @ 10:31:49 ---------- Yazıldı @ 10:30:47 ----------

fransada en ucuz 1000 tl oda böyle bizim en ucuza satan siteler gibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Forumda gokcen arkadasimiz var 300€ya fransadan aldirmadi lumia900 almak icin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen fransada sim free fiyat 330€

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bekleyip görelim

sami41

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyip görelim

dün gece lumi 900 hakkında bayağı uzun bir video izledim, ingilizce bildiğim için yüzde 90 ını anladım tanıtan kadın hep övdü telefonu. Çok stabil ve hızlı olduğunu söyleyip durdu. Sürekli HTC ve s2 ile karşılaştırdı bunlardan daha iyi olduğunu vurguladı. Gördüğüm kadarıyla 8m mp kamerası süper. Telefon çok akıcı hiç takılma yok, 1.4 ghz işlemci ve 512 mb ram i var.. Clear black ekranıyla güneşe karşı da görünürlüğünü koruyo.. Kasası zaten bir çok nokiada olduğu gibi şık ve sağlam.. Yalnız tek sıkıntısı on/off tuşu kasanın sağ tarafında ve biraz sertmiş..Kısacası bir çok ihtiyacı karşılayan şık bir telefon.. Inşallah alıcam :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah kardeşim Lumia900 ışıkta en iyi görüntü veren ekran seçildi

franzliszt

franzliszt

Üye
Forumda gokcen arkadasimiz var 300€ya fransadan aldirmadi lumia900 almak icin
lumia 900 300euro? siz eminmisiniz ?

---------- Eklendi @ 22:39:49 ---------- Yazıldı @ 22:30:40 ----------

çünkü ingilterede bile lumia 800 --- 380 euro ve en düşük fiyatından söylüyorum--- en düşük 880tl gibi fiyat yapıyor --bunun türkiye fiyatı rahat1100 -1150 dir. ve cebinde 1150 tl var ise bunla moskovada iphone alıp türkiyede satarsın yada satmazsın işte bu yüzden bu ülkelerde nokia satışı düştü. eğer 800 gibi bir fiyattan gelse herkez alırdı o cihazı bu nokianın bir kaç sene içinde toparlanması demek olurdu.

---------- Eklendi @ 22:43:07 ---------- Yazıldı @ 22:39:49 ----------

burdada ebayden satılan nokia lumia 900http://www.ebay.ca/itm/Brand-New-Nokia-Lumia-900-White-1-4Ghz-proc-7-5-Mango-OS-16GB-Unlocked-/110833166531?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ce2be8c3
büyük ihtimal akıllı telefoncularda bu fiyattan satacaklar.

---------- Eklendi @ 22:44:14 ---------- Yazıldı @ 22:43:07 ----------

burdada ebayden satılan nokia lumia 900 büyük ihtimal akıllı telefoncularda bu fiyattan satacaklar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pardon lumia800fiyati o yanlis anlamissin lumia900 alicak zaten arkadas

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Türkiye de daha çıkmadı Hakan ama pahalı olacağını tahmin etmek zor değil :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Amerikadan getirttirin cok ucuz oluyor :ehe saka bir yana Turkiye fiyati 1500tl civarinda olucak lumia900un

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hemen almak istiyorsan One X
Beklerim diyorsan %100 Yeni iPhone...
Bu arada herkes iPhone 5 diyip duruyor.. Arkadaşlar Apple Steve Jobs'un ölümünden sonra yeni CEO kararıyla cihazlarını 1-2-3 diye isimlendirmekten vazgeçti.. Artık numaralandırma yok her seneher formattan bir ürün çıkarıyor ve artık hepsine the new (Yeni) takısı koyuyor..
Yani şu cihaza iPhone 5 deyip durmayın..
Sen Yeni iPhone'u bekle kardeşim :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O kadar para veremem telefona ya daha ucuz yapsalar olmuyomu :)

sami41

Üye
    Konu Sahibi
Hemen almak istiyorsan One X
Beklerim diyorsan %100 Yeni iPhone...
Bu arada herkes iPhone 5 diyip duruyor.. Arkadaşlar Apple Steve Jobs'un ölümünden sonra yeni CEO kararıyla cihazlarını 1-2-3 diye isimlendirmekten vazgeçti.. Artık numaralandırma yok her seneher formattan bir ürün çıkarıyor ve artık hepsine the new (Yeni) takısı koyuyor..
Yani şu cihaza iPhone 5 deyip durmayın..
Sen Yeni iPhone'u bekle kardeşim :D

Iphone a karşı olumsuz bir ön yargım var yaa bir türlü ısınamadım :D Gerçi nokiadan başka telefonlara da ısındığımız söylenemez :) nokia sanki babamın malı gibi hissediyorum :D

---------- Eklendi @ 12:47:51 ---------- Yazıldı @ 12:47:06 ----------

Amerikadan getirttirin cok ucuz oluyor :ehe saka bir yana Turkiye fiyati 1500tl civarinda olucak lumia900un

Amerikadan nasıl getirticez tanıdık falan yok ki..

franzliszt

franzliszt

Üye
zor zor güzel cihazı düşük fiyata türkiyeden almak zor iş biraz şans gerekiyor şu yurt dışından cepte getirilenleri tercih eymek gerekiyor inanın bütçenize daha faydalı adamı soyuyorlar sonrada yurt dışı cihaza yasak diyorlar , mesela bak lumia 800 -800lira gibi bir fiyat bu fiyatdan satsalar varya kapış kapış gider .iphoneuda 1200 den satsalar yine kapış kapış gider illa adamı legal olmayan yöntemlere itiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zor zor güzel cihazı düşük fiyata türkiyeden almak zor iş biraz şans gerekiyor şu yurt dışından cepte getirilenleri tercih eymek gerekiyor inanın bütçenize daha faydalı adamı soyuyorlar sonrada yurt dışı cihaza yasak diyorlar , mesela bak lumia 800 -800lira gibi bir fiyat bu fiyatdan satsalar varya kapış kapış gider .iphoneuda 1200 den satsalar yine kapış kapış gider illa adamı legal olmayan yöntemlere itiyorlar.

bu yoruma +100000000000000 :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben bu konuda sansliyim telefon aslinda 450$ a alindi ama ben 100$ ini oduyecem kalani kuzenim hatti kullanacagi icin kendisi oduyecek aylik 17.50 faturasina yansiyor. Turkiye de internet uzerinde 1250 tl ye satan var lumia900 u ama guven problemi var. Cihazda hersey cikabilir klonlanmis bile olabilir. Siparis uzerine getirenler de var bir yil garantili ama ona da parayi verip on gun beklemek var gecikirse basvuracak bir merci de yok. Istanbulda bunlara direk ulasip elden alma imkani var ama diger sehirlerde oda cok zor. O yuzden bir telefondan 200-300 tl kar edicem derken parayi kaptirip basina is almakta var. Cok dikkat etmek lazim hem de cok.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben bu konuda sansliyim telefon aslinda 450$ a alindi ama ben 100$ ini oduyecem kalani kuzenim hatti kullanacagi icin kendisi oduyecek aylik 17.50 faturasina yansiyor. Turkiye de internet uzerinde 1250 tl ye satan var lumia900 u ama guven problemi var. Cihazda hersey cikabilir klonlanmis bile olabilir. Siparis uzerine getirenler de var bir yil garantili ama ona da parayi verip on gun beklemek var gecikirse basvuracak bir merci de yok. Istanbulda bunlara direk ulasip elden alma imkani var ama diger sehirlerde oda cok zor. O yuzden bir telefondan 200-300 tl kar edicem derken parayi kaptirip basina is almakta var. Cok dikkat etmek lazim hem de cok.

aynen öyle arkadaş 900 :tl: ye Iphone 4s alacam diye verdi adama parayı ne para geldi ne telefon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt