Nokia N8'den Samsung Galaxy S'e geçmeli mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Blackberry Android'e döndü baya hatalı bir cümle, sanki eskiden Android kullanıyordu da yeniden dönüş yaptı gibi olmuş, ve Android'e geçmedi Blackberry hiçbir cihazında Android kullanmayacak sadece Android emülatör geliştiriyor hatta sanırım geliştirme aşaması bitti şuan ama henüz sadece kendi tabletlerinde kullanmayı düşünüyor ilerde cep telefonlarına da entegre eder bu emülatörü.

mkryvz

mkryvz

Üye
Aslında cevap yazmayı hiç düşünmüyordum ancak yaptığım her aramada gözüme takıldı,
N8 ve Galaxy S II arasındaki farkı görebilrsiniz.
Ve sen konuyu başlatan arkadaşım ve diğer katılımcı arkadaşlar; lütfen bu forumu bu şekilde kirletmeyelim.
Marka, model veya işletim sistemi gözetmeksizin herkes kendi zevki ve bütçesine göre bir cihaz alabilir.
Ancak kulaktan dolma bilgilerle bu süreç yürümüyor maalesef. Eğer imkanınız varsa gidip deneyin.
Kullanıcılara soracak olursasnız dünyanın parasını verip aldıkları cihazı elbette yere göğe sığdıramayacaklar.
Siz olsanız tonla verip aldığınız telefonu yada akıllı telefonu hemencecik kötüler miydiniz?
Bence varsa fırsatınız gidin deneyin, gözünüzle elinizle kıyaslayın.
Arkadaşlarınızın verdiği gazla gidip cihaz ALMAYIN!!!

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
_ardaa

_ardaa

Üye
Aslında cevap yazmayı hiç düşünmüyordum ancak yaptığım her aramada gözüme takıldı,
N8 ve Galaxy S II arasındaki farkı görebilrsiniz.
Ve sen konuyu başlatan arkadaşım ve diğer katılımcı arkadaşlar; lütfen bu forumu bu şekilde kirletmeyelim.
Marka, model veya işletim sistemi gözetmeksizin herkes kendi zevki ve bütçesine göre bir cihaz alabilir.
Ancak kulaktan dolma bilgilerle bu süreç yürümüyor maalesef. Eğer imkanınız varsa gidip deneyin.
Kullanıcılara soracak olursasnız dünyanın parasını verip aldıkları cihazı elbette yere göğe sığdıramayacaklar.
Siz olsanız tonla verip aldığınız telefonu yada akıllı telefonu hemencecik kötüler miydiniz?
Bence varsa fırsatınız gidin deneyin, gözünüzle elinizle kıyaslayın.
Arkadaşlarınızın verdiği gazla gidip cihaz ALMAYIN!!!

Gel de katılma buna şimdi, hep söylüyoruz bizden fikir alın ama söylediklerimize göre gidip cihaz almayın araştırı gidin kendiniz görün deneyin öyle alın
az para değil yani bir N8 şuan 1.100tl S2 1500 tl civarı yani öyle 2-3 kişinin söylemlerine göre cihaz almayın inceleyin belki sevmeyeceksiniz.

pRime.

pRime.

Üye
Blackberry Android'e döndü baya hatalı bir cümle, sanki eskiden Android kullanıyordu da yeniden dönüş yaptı gibi olmuş, ve Android'e geçmedi Blackberry hiçbir cihazında Android kullanmayacak sadece Android emülatör geliştiriyor hatta sanırım geliştirme aşaması bitti şuan ama henüz sadece kendi tabletlerinde kullanmayı düşünüyor ilerde cep telefonlarına da entegre eder bu emülatörü.
Arda linux tabanlı blackberry tablet os o, meego gibi, sadece blackberry'nin tableti için planlanıyor, telefonlarında çalışmayacak yani android uygulamaları.

Üst Alt