N8 satıp yeni telefon alıcam şiddetle tavsiye bekliyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sami41

Üye
    Konu Sahibi
N8 satıp yeni telefon alıcam şiddetle tavsiye bekliyorum !
s.a arkadaşlar N8 kullanıcısıyım ama artık sıkıldım yeni telefon bakıyorum ama çok kararsızım. Android mi, yoksa nokiadan devam mı etsem bilemiyorum. Nokia olursa 2. Nesil alıcam, android olursa da en düşük xperia olucak.. Nedenleriyle birlikte tavsiyelerinizi esirgemeyin saygılar.. (fiyat 750-1500)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bence iphone al yada nokia devam

backwater

backwater

Üye
bence nokia 701 al ihtiyacını karşılayacak her özellik var hemen hemen

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bence 808 al

fnldstntn

Üye
Lumia lara bi bakmani tavsiye ederim...WP istemiyorum derswn 808...

slant1111

slant1111

Üye
iphone

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
SGS3 olabilir ama fiyatını bilmiyorum. Lumia 900 olabilir ama onunda fiyatını bilmiyorum.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
aynısını ben yaptım, N8 i sattım, N9 aldım param olsun bi tane daha alacam :)

barbin3900

barbin3900

Üye
arkadaşım bende c7 kullanıyorum satıp lumia 800 alıcam turkcell hatlılara özel faturaya yansıycakmış galiba öyle bir kampanyadan bahsetti nokia shopa sordum tam olarak fiyatı belli değil ama 1500 veya 1600 civarı olucak

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
HTC One X , Lumia 900 , Samsung Galaxy S3 bunlardan birini al veya Iphone 5'in çıkmasını bekle :)

• Beğen
Tepkiler: WebStyle ve cortex47

sami41

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 çok pahalı olur gibi :) lumia 900 inceledim çok şık duruyo ama wp hakkında çok bilgim yok bilen varsa aydınlatabilir mi ?

---------- Eklendi @ 15:02:26 ---------- Yazıldı @ 15:01:07 ----------

arkadaşım bende c7 kullanıyorum satıp lumia 800 alıcam turkcell hatlılara özel faturaya yansıycakmış galiba öyle bir kampanyadan bahsetti nokia shopa sordum tam olarak fiyatı belli değil ama 1500 veya 1600 civarı olucak

çok pahalıymış gerçekten :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
n9 al

fairtail

Üye
Bende N8 kullanıyorum.Şu an nokia bitti artık android devri onun için adroid almanı tavsiye ederim verdiğin para boşa gitmesin bende android almak istiyorum fakat hesaplar tutmuyor.

aleranol

aleranol

Üye
s.a arkadaşlar N8 kullanıcısıyım ama artık sıkıldım yeni telefon bakıyorum ama çok kararsızım. Android mi, yoksa nokiadan devam mı etsem bilemiyorum. Nokia olursa 2. Nesil alıcam, android olursa da en düşük xperia olucak.. Nedenleriyle birlikte tavsiyelerinizi esirgemeyin saygılar.. (fiyat 750-1500)

lumialara bakmanı tavsiye ederim. 2.nesil alma bence çünkü artık adam gibi bişiyler yok. Android alaxaksan kesinlikle en iyilere bakmalısın yoksa kesmez. Örn. Htc one x xperia s galaxy note yada galaxys3. Fiyat aralığına göre bence sana en uygun lumia 900 olur.

---------- Eklendi @ 15:22:55 ---------- Yazıldı @ 15:20:53 ----------

fiyatını yanlış biliyorsun 1500 civarı olması imkansız. Yaklaşık olarak 1000-1200 aralığında olur.

---------- Eklendi @ 15:25:26 ---------- Yazıldı @ 15:22:55 ----------

iphone 5 çok pahalı olur gibi :) lumia 900 inceledim çok şık duruyo ama wp hakkında çok bilgim yok bilen varsa aydınlatabilir mi ?

---------- Eklendi @ 15:02:26 ---------- Yazıldı @ 15:01:07 ----------

çok pahalıymış gerçekten :)

wp konusunda papakudioflu nickli ali abi var windows phone bölümüne girersen görürsün ona mesaj at seve seve anlatır :)
lumia 900 tahmini 1300-1500 aralığında gelir. Ayrıca 701 hemen hemen her ihtiyacını karşılamaz. C7 ne yapıyorsa o da onu yapar.

turkmen619

Üye
1500 TL VARSA İPHONE 4S VEYA İPHONE 4 GALAXY S2 GALAXY NOTE TAVSİYEMDİR NOKİA DERSEN 808 olabilir 41 megapixsel foto çekebilirsin ama bence iphone al kardeşim ne varsa onda valla dayımda var ordan gördüm harikaa

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
701 c7 den çok farklı şeyler yapabilir emin olum.. Kardeşim sana tavsiyem n9 al nokia nın kalitesini konuşturduğu cihaz.. Meego on numara tek parça sapasağlam kasa 1 gb ram.. Herşeyiyle dolu dolu cihaz..

sami41

Üye
    Konu Sahibi
benim istediğim şey yeniliklere açık bi telefon olsun. Kamera önemli ama 808 abartılı :D performans çok önemli kasma olmasın ve en önemlisi internet tabanlı videoları oynatabilmek ! Xperia arc gibi telefonlar bunu çok rahat yapıyo, lumia 900 yapar mı ?

---------- Eklendi @ 15:35:33 ---------- Yazıldı @ 15:34:39 ----------

bu arada yorumların hepsini dikkate alıyorum hepiniz çok sağolun..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önce ihtiyaçlarını beklentilerını belırleyip ona göre öneri alman tavsiyemdır.

Türe

Türe

Üye
One s derim . Gerek ekran gerek performans gerek tasarim olarak guzel cihaz . Benchmarklarda ve performans testlerinde abisi one x i de yeniyor .

candost38tr

candost38tr

Üye
n8 hangı ıhtıyaclarıni gıderemıyor ne gıbı eksıklıkler gordunuz kı degıstırme ıhtıyacı duydunuz.yazarsanız belkı bızlerde degıstırmek ıcın bır nedenımız olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt