Nokia N8'den Samsung Galaxy S'e geçmeli mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

knka arkadaş da n8 var çocuk bella yüklemiş inceledim dedim S^3 bole olduysa bide tam sürümü çıkıtmı düşünemiyorum bide bu bella yı c6-01imde gördümmü telefon nolur hayal edemiyom annada bole ise bellada nolur

annayı ;BELLA(!) yı bekleyeceğine sbp shell 3d yi yükle telefonun androidden,htc arayüzünden farkı kalmaz:D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bellenin görsel olarak çok eksiği var bence:dry: power tuşuna basınca çıkan menü kesinlikle değişmeliydi.. 5110 da bile aynı dizayn.p ayrıca dosya yöneticisinde tek bi dosyayı taşımak istediğimde işaretlemeden taşıyamıyorum.. Çok saçma:dry:

PriZm

PriZm

Üye
bellenin görsel olarak çok eksiği var bence:dry: power tuşuna basınca çıkan menü kesinlikle değişmeliydi.. 5110 da bile aynı dizayn.p ayrıca dosya yöneticisinde tek bi dosyayı taşımak istediğimde işaretlemeden taşıyamıyorum.. Çok saçma:dry:
daha beta durumda. gelince değiştirilebilir.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes valla belleyi beklemek istemyorum diyosan al derim galaxy s'i...ii telefon cidden... ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
bosver n8 devam et sen

pRime.

pRime.

Üye
Geçin kardeşim, siz de kurtulun biz de...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
XER01

XER01

Üye
Bencede geçin, devir Android'li telefonların devri.

6600 zamanında devir Nokia'nın devriydi ama şimdi devir değişti :)

mfb2

mfb2

Üye
cevahir ile koyu bilal in atışmaları gibi başlamış yine hangisi diye ben şahsen memnun um Samsung hala soğuk ısınamadım bir türlü bence ole uçuk farklar yok gibi hele şu belleyi gördükten sonra eksiksiz telefon yok bütün yeni dokunmatikler birbirine yakın n8 devam et sen :)

bende telefon almadan önce tek düşündüğüm telefon n8di ama sonra androide yöneldim ve LG Optimus Black aldım ve şunu rahatça söyleyebilirim N8 aklıma bile gelmiyor. galaxy s düşünüyosan Optimus Black e de bakmanı tavsiye ederim neredeyse aynı telefonlar ayrıca bunun kamerasında flaş var.

madem N8 aklına gelmiyor bu konuda işin ne arkadaşım , androidçiler ve diğerleri sizide anlamış değilim demekki sizinde bi tarafınız hala symbian daki konuları takip ediyorsunuz yoksa laf sokmakmı derdiniz :nono:

rapman

rapman

Üye
senin yerinde olsam N9'u beklerdim.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
aypon al:ehe

XER01

XER01

Üye
Bu N9'un bu kadar abartılacak ne özelliği var merak ediyorum, GS2 alacağım diyen adama bile N9 tavsiye ediliyor ?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
N9 alınacak bir telefon değil parasına göre.

PriZm

PriZm

Üye
Bu N9'un bu kadar abartılacak ne özelliği var merak ediyorum, GS2 alacağım diyen adama bile N9 tavsiye ediliyor ?

N9 da olan meego işletim sistemi,androidden kat kat daha iyi...

ayrıca internet tarayıcısı sınıfının en iyisi

arkee

arkee

Üye
N9 da olan meego işletim sistemi,androidden kat kat daha iyi...

ayrıca internet tarayıcısı sınıfının en iyisi
iyide program yok be kardesim kişiselleştirmedikten sonra neye yarar.blackberry bile androide döndü sen hala meego diyorsun

• Beğen
Tepkiler: XER01
Okeanus

Okeanus

Üye
galaxy s 2

polluxea♪

polluxea♪

Üye
meego da güzel ama işte uygulama cok az....bna da sgs2 gbi gelyo ;) makina canavar yaaa :aman2:

cesper.?

Üye
arkadaşım galaxi s i9001gt pulus çıktı tenosa sıtoklarında var sanırım 1200 tl civarı onu tavsiye edebilirim sana 1.4 gh internette uçacaksı n emin ol

XER01

XER01

Üye
arkadaşım galaxi s i9001gt pulus çıktı tenosa sıtoklarında var sanırım 1200 tl civarı onu tavsiye edebilirim sana 1.4 gh internette uçacaksı n emin ol

Teknosa stoklarında kalmamış o telefon, gelir inşallah yakında..

seyfipasa

seyfipasa

Üye
ele alsan dokulur dediğimiz samsung güzel işler yapmıs :) uygulama,oyun ve hız bakımından gayet güzel bir seri galaxy serisi.Devir android devri.Ah belle resmi bir sekilde sürülse oviye ve uygulama sirketleri biraz s^3lere yönelse hiç degilse verdigimiz para boşa gitmese..
:kotu:

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
telefonu dun elıme aldım avuc içi dizayn 0
tek elle kullanılmaz samsung 2
çift elle kullanım ıcın uygun

Üst Alt