kontaka123
Üye
Arkadaşlar yeni telefon alıcam bilgi ve önerilerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar yeni bir telefon alıcam. Bir türlü karar veremedim. Öncelikle telefondan beklentilerimi söyleyeyim. Sizden ona göre önerilerinizi istiyorum. Öneri yaparken birazda açıklama yaparsanız sevinirim.....
Öncelikle telefondan ;
Uzun pil ömrü (2-3) gün en az. Gün içinde fazla mesajlaşıyorum ona rağmen 2-3 gün gitmesi lazım.
5 mp kamera (Flash)
Dokunmatik yada qwerty klavye
Wifi
3G kamera
Sağlamlık
Ve fazlasıyla multimedya programları.
Aklımda Nokia E72 var. Ama kimisi çok beğeniyor E72 yi kimisi beğenmiyor karasız kaldım. Sonra 600 liraya Nokia C6-01 i gördüm dokunmatik 8 mp kamerası var ne yapsam bilemedim. Sizden ricam aradığım özellikteki telefonları nedenleriyle birlikte bana önermenizdir. Ama 700 lirayı geçen telefonları alamam o yuzden 700 lira ve altı önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.......
Öncelikle telefondan ;
Uzun pil ömrü (2-3) gün en az. Gün içinde fazla mesajlaşıyorum ona rağmen 2-3 gün gitmesi lazım.
5 mp kamera (Flash)
Dokunmatik yada qwerty klavye
Wifi
3G kamera
Sağlamlık
Ve fazlasıyla multimedya programları.
Aklımda Nokia E72 var. Ama kimisi çok beğeniyor E72 yi kimisi beğenmiyor karasız kaldım. Sonra 600 liraya Nokia C6-01 i gördüm dokunmatik 8 mp kamerası var ne yapsam bilemedim. Sizden ricam aradığım özellikteki telefonları nedenleriyle birlikte bana önermenizdir. Ama 700 lirayı geçen telefonları alamam o yuzden 700 lira ve altı önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.......