Arkadaşlar yeni telefon alıcam bilgi ve önerilerinizi bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kontaka123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni telefon alıcam bilgi ve önerilerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar yeni bir telefon alıcam. Bir türlü karar veremedim. Öncelikle telefondan beklentilerimi söyleyeyim. Sizden ona göre önerilerinizi istiyorum. Öneri yaparken birazda açıklama yaparsanız sevinirim.....

Öncelikle telefondan ;

Uzun pil ömrü (2-3) gün en az. Gün içinde fazla mesajlaşıyorum ona rağmen 2-3 gün gitmesi lazım.
5 mp kamera (Flash)
Dokunmatik yada qwerty klavye
Wifi
3G kamera
Sağlamlık
Ve fazlasıyla multimedya programları.

Aklımda Nokia E72 var. Ama kimisi çok beğeniyor E72 yi kimisi beğenmiyor karasız kaldım. Sonra 600 liraya Nokia C6-01 i gördüm dokunmatik 8 mp kamerası var ne yapsam bilemedim. Sizden ricam aradığım özellikteki telefonları nedenleriyle birlikte bana önermenizdir. Ama 700 lirayı geçen telefonları alamam o yuzden 700 lira ve altı önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.......

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 öneririm yorumlar aldatmasın seni çok iyi bi telefon dokunmatik kalitesi kamerası video çekimi gerçekten harika bi cihaz ben memlunum

galata7788

galata7788

Üye
bence c6-01 al bende yakında ondan alacağım

kontaka123

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 in sarj ı kaç gün gidiyor ?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

kontaka123

Üye
    Konu Sahibi
C6 01 in sarjı kaç gün gidiyor. 2-3 gün gider mi ?

XER01

XER01

Üye
Çok mesajlaşıyorsanız E72 sizin için iyidir bence.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 uygundur ;)

blackaid

blackaid

Üye
galaxy pro

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus black'e bak derım. tasarımı ,ekran kalıtesı,parlaklıgı super. kamerası 5 mp. on kamerası 2.0 mp. wifi gayet hızlı..cok memnunum dokunmatık reaksıyon hızıda super.. fıyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı bence.. tavsıye ederım bakmanı. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyundada sıkıntın olmuyor google market saolsun ;) neye karar vereceksen sımdıden hayırlı olsun dostum

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Lg optimus black'e bak derım. tasarımı ,ekran kalıtesı,parlaklıgı super. kamerası 5 mp. on kamerası 2.0 mp. wifi gayet hızlı..cok memnunum dokunmatık reaksıyon hızıda super.. fıyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı bence.. tavsıye ederım bakmanı. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyundada sıkıntın olmuyor google market saolsun ;) neye karar vereceksen sımdıden hayırlı olsun dostum

Oldu 700 lirayla S2'ye baksın bence onunda ekran kaltesi parlaklıgı çok iyi :ehe
Adminler bu adam bot mu ya heryerde aynı mesaj.Adam 600 liram var dese optimus me diyo.
700 falan var desse optimus black
:d:

__xXx__

__xXx__

Üye
Oldu 700 lirayla S2'ye baksın bence onunda ekran kaltesi parlaklıgı çok iyi :ehe
Adminler bu adam bot mu ya heryerde aynı mesaj.Adam 600 liram var dese optimus me diyo.
700 falan var desse optimus black
:d:
:ehe

buket2

buket2

Üye
e72 güzel ama bu devirde bence androidli telefon almak daha mantıklı... htc desire s güzel mesela hem sağlam hem de fiyatı uygun bir de kaliteli uygun fiyatlı daha küçük bir telefon istersen optimus me ya da one olabilir bence

HakaN-06

HakaN-06

Üye
c6-01 yakından inceledim telefon biraz küçük geldi. c7 ile yanyana gelince baba oğul gibi duruyolar :)

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
özel ürettir :)sürekli mesaj atarsan 2-3 gün dayanmazz.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Galaxy 551 bakabilirsin..

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Nokia 9110i Communicator öneririm . Şarjı 170 saat gidiyor hemde qwerty klavye biraz eski ama olsun XD

buket2

buket2

Üye
Nokia 9110i Communicator öneririm . Şarjı 170 saat gidiyor hemde qwerty klavye biraz eski ama olsun XD

hahah birden seneler öncesine döndüm telsiz modeli cepler :)

__xXx__

__xXx__

Üye
c6-01 yakından inceledim telefon biraz küçük geldi. c7 ile yanyana gelince baba oğul gibi duruyolar :)
teknik olarak bi nfc ve 8 gb lık depolama hafızası aralarındaki fark geriye kalanları aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt