N8 satıp yeni telefon alıcam şiddetle tavsiye bekliyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
One s derim . Gerek ekran gerek performans gerek tasarim olarak guzel cihaz . Benchmarklarda ve performans testlerinde abisi one x i de yeniyor .

Süleyman one s burda yok ki.. One x i geçtiği görülünce işlemci bahanesiyle salladır onu da yav

lgkg300

lgkg300

Üye
android cihazlara bak derim. Nokia 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı farkı kamera pixeli ve işlemcisi, yani menü görünümleri vs az. Symbian uygulamaları ve oyunları sınırlı android de oyun ve uygulama sıkıntısı yaşamazsın

theposies

theposies

Üye
arkadaşım bende c7 kullanıyorum satıp lumia 800 alıcam turkcell hatlılara özel faturaya yansıycakmış galiba öyle bir kampanyadan bahsetti nokia shopa sordum tam olarak fiyatı belli değil ama 1500 veya 1600 civarı olucak

çok uçmuşsun sen lumia 800 ün 1500 olması imkansız daha düşük olacagı kesin

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
benim istediğim şey yeniliklere açık bi telefon olsun. Kamera önemli ama 808 abartılı :D performans çok önemli kasma olmasın ve en önemlisi internet tabanlı videoları oynatabilmek ! Xperia arc gibi telefonlar bunu çok rahat yapıyo, lumia 900 yapar mı ?

---------- Eklendi @ 15:35:33 ---------- Yazıldı @ 15:34:39 ----------

bu arada yorumların hepsini dikkate alıyorum hepiniz çok sağolun..

Yenilik istiyosun Iphone al her zaman kullanıcısının arkasında :oke: Mesela Nokia'nın telefonu patlamış hiç bir şey yapılmamış ama Iphone patlamış adamlar yeni telefon vermiş telefonun parasını vermiş özür dilemiş(Mynet'te okumuştum) :D

sami41

Üye
    Konu Sahibi
n8 hangı ıhtıyaclarıni gıderemıyor ne gıbı eksıklıkler gordunuz kı degıstırme ıhtıyacı duydunuz.yazarsanız belkı bızlerde degıstırmek ıcın bır nedenımız olur

n8 tarayıcısı yetmiyo bana ! Maçkolik girip maçları canlı takip ederken buyuk sıkıntı veriyo mesela.. Ayrıca program oyun desteği neredeyse tamamen çekildi, yenilik göremicez

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
n8 tarayıcısı yetmiyo bana ! Maçkolik girip maçları canlı takip ederken buyuk sıkıntı veriyo mesela.. Ayrıca program oyun desteği neredeyse tamamen çekildi, yenilik göremicez

Destek istiyosan en son çıkan telefonlara bak ya Samsung Galaxy S3 yada Iphone 5 :oke: S3 daha yeni çıktı samsung desteğini çekmez Iphone desen malum :oke:

Polymath

Polymath

Üye
Uygulama oyun sıkıntısı var bliliyorsun Nokiada. Eğer bunlar senin için sorun değilse ben oyunda oynamam uygulamada kullanmam diyorsan N9- Eğer uygulama oyun istiyorsan 4S veya Galaxy S2 - Symbian istiyorsanda 701 yeterlidir.

WebStyle

WebStyle

Üye
1500 TL ye kadar çıkacaksanız madem kesinlikle İphone 4S tavsiye ederim. SP ya da G.G üzerinden sıfır pasaport kayıtlı bir çok ürün bulabilirsiniz. Ya da biraz daha beklerim derseniz tasarımı da hoşuna gitti iser Galaxy S3 düşünülebilir. Ancak Tr'de fiyatı ne olur onu bilemem tabi.. Almanya amazon mağazalarında 600euro'dan satışa çıkacak 29 mayıs dan itibaren.

blackbird48

blackbird48

Üye
bence htc

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence alacağın telefon n8'den pek farklı olmayacak kameranın tadını çıkar derim :)

sami41

Üye
    Konu Sahibi
en önemli şey tarayıcı ve de iyi bir kamera. Iphone hakkında olumsuz konuşan çok kişi var. Biraz daha araştırıp öyle karar vercem sonuçta az buz para değil :)

---------- Eklendi @ 17:50:56 ---------- Yazıldı @ 17:50:16 ----------

bence alacağın telefon n8'den pek farklı olmayacak kameranın tadını çıkar derim :)

zaten bu kamerayı bi daha bulmak zor :)

---------- Eklendi @ 17:53:07 ---------- Yazıldı @ 17:50:56 ----------

ama gönlüm hep nokiadan yana :) 15 yıldir nokia kullanıyorum 5110 dan tut da 3210 3510 6600 vs. Bağımlı oldum :D

theposies

theposies

Üye
en önemli şey tarayıcı ve de iyi bir kamera. Iphone hakkında olumsuz konuşan çok kişi var. Biraz daha araştırıp öyle karar vercem sonuçta az buz para değil :)

---------- Eklendi @ 17:50:56 ---------- Yazıldı @ 17:50:16 ----------

zaten bu kamerayı bi daha bulmak zor :)

---------- Eklendi @ 17:53:07 ---------- Yazıldı @ 17:50:56 ----------

ama gönlüm hep nokiadan yana :) 15 yıldir nokia kullanıyorum 5110 dan tut da 3210 3510 6600 vs. Bağımlı oldum :D

internet diyorsun lumia 800 veya 900 (fiyata göre) tam ana göre bende ya lumia 800 yada lumia 710 alacagı internet exprollerle oçuyo tarayıcı

cyber

cyber

Üye
iphone boşver oyun uygulama hariç berbat bir os var anndroidlere bak kurtul nokiadan bence neo v güzel ekonomik

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
kamera için 808 al ;) hızıda 1.3 ghz tüm ihtiyacını karşılar ...oda olmazsa windows phonelere bakarsın

aleranol

aleranol

Üye
Sen sanırım fiyata bakıyorsun. Dikkat et ki ikisinin de işletim sistemi aynı ve tintin hariç herşeyi yapabilir. Sadece yeni gelecek arayüzünü değiştirecek olan carla yı almayacak ve fp1 de çok da tın hani ne değişecek ki?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia lumia tavsiye ederim. Benim de Hedefim bu telefon , param olunca alacağım.

sami41

Üye
    Konu Sahibi
en çok lumia 900 istiyorum zaten ama androidleri de hemen elemek istemiyorum..

atakan25

atakan25

Üye
s2 veya 4s al ya da üst modelleri bekle 701 den de sıkılırsın bence

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
enin icin kamera onemliyse az bekle 808 pureview alirsin. ama 701i de tavsiye ederim. hem fiyati uygun hem de cok guzel bir cihaz.
tabi lumialara da baka bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt