Hayalimdeki Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayalimdeki Telefon
Öğrenciyim, param bana zor yetiyor. 5230 ile çok iyi idare ediyorum.

Ancak, biraz telefonlara baktım ve şimdi telefon alacak olsam dedim. Araştır araştır en sonunda kendime en uygun telefonu buldum: Sony Ericcson Xperia Pro.

Öncelikle klavyesinin olması, daha sonra 8 MP otofokuslu kamerasının olması ve HD video çekim yapabilmesi en hoşuma giden özellikleri oldu. Tuşlu telefon özlemimi dindirecek bir telefon. HD uygulama çalıştırabilmesi, 1 Ghz işlemcisi, 512 MB rami, adreno 205 GPU'su beni çağırıyor adeta. Ayrıca tasarım harikası.

Ben hiçbir zaman telefon taraftarlığı yapmadım. Bilişimde taraf tutan kaybeder. Akıllı kullanıcı oluşan rekabetten yararlanır.

Zamanında Nokia 5230'u nasıl 20 telefonu karşılaştırıp ihtiyaçlarıma göre aldıysam ve gerçekten hakkını verdiyse, aynı şekilde bütün teknoloji ürünlerini de bu şekilde almışımdır.

Acer Aspire 5552G laptop şuan kullandığım en mükemmel laptop. Oyunları iyi oynatıyor, programları çok iyi çalıştırıyor. Benim gibi bir CFW makinesine böyle bir laptop yakışırdı. Aynı anda 55 adet Winrar ile arşivlemeyi yaptırabiliyorsam laptop sayesindedir.

Aynı şekilde Xperia Pro'da her yönüyle kullanabileceğim bana göre dört dörtlük telefon.

Sizler ne düşünüyorsunuz, haksız mıyım?

---------- Eklendi @ 00:55:54 ---------- Yazıldı @ 00:54:48 ----------

Bu arada durduk yere telefon aramadım, enişteme telefon aldım. Alırken biraz da "ben olsam ne alırdım" diye düşündüm :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kamera olarak sony ericsson derim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorum yaparken telefonun alınabilirlik seviyesini de gözden geçirin. Galaxy S2 gibi milyar dolarlık (çok uygun oldu) telefonları konuşmayın.

Hele ki android taraftarı olanlar varsa onlar hiç konuşmasın. O sistemden nefret ediyorum. Aynen şimdi S40 işletim sisteminden nefret ettiğim gibi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar yorum yaparken telefonun alınabilirlik seviyesini de gözden geçirin. Galaxy S2 gibi milyar dolarlık (çok uygun oldu) telefonları konuşmayın.

Hele ki android taraftarı olanlar varsa onlar hiç konuşmasın. O sistemden nefret ediyorum. Aynen şimdi S40 işletim sisteminden nefret ettiğim gibi.

şimdi buraya yazdın ya kesin gelirler

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[ENGİN];4673387' Alıntı:

şimdi buraya yazdın ya kesin gelirler

ahanda geldim
bir droid saldırısı başlatmayayım şimdi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Androidçileri hiç sevmem. Android için telefon alınır mı ya?

SHS

SHS

Üye
alınır:islik

HaqperesT

HaqperesT

Üye
android pahalı deyip senede bir 600 harcayacagınıza 400 fazla verip 4 sene kullanacagınız bir tel alın; geriye kalan para da cebinizde kalsın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ahanda geldim
bir droid saldırısı başlatmayayım şimdi

kalkanları açtık biraz zor:)

---------- Eklendi @ 01:43:21 ---------- Yazıldı @ 01:39:53 ----------

android pahalı deyip senede bir 600 harcayacagınıza 400 fazla verip 4 sene kullanacagınız bir tel alın; geriye kalan para da cebinizde kalsın

sen ben belki kıyar paraya alırız ama o imkanı olamayanlar olduğunu unutmayalım

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Kardeş öyle de senin cihaz da (xperia) android yüklü. :D

şaka bir yana, xperia iyidir, kullanmışlığım vardır. Şahsi konuşuyorum, arayüzü htc sense'den daha güzel. Ayrıca akıcı, kullanılabilirlik üst seviyede. Sen sen ol, android alacaksan samsung touchwiz arayüzünden uzak dur. Adamlar sırf bir kaç milisaniye hızlı olmak için sade bir arayüz kullanıyor. (ve çok kötü bir arayüz) yükle bakalım samsung'a htc sense romu, htc kadar hızlı olabiliyor mu? Neyse. Şahsi konuştuğumu unutturmayayım.

Diyeceğim o ki, hayırlı olsun şimdiden. :) (not: xperia'ların kamera çekimi fazla iyi değil gibi gibi)

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
TheCower

TheCower

Üye
Ben de htc senseyi çok karmaşık bulduğum için htcden uzak duruyorum :) Samsungun Touchwizi bana acayip basit geldi. Açık uygulamaları hemen multitasking ile görebiliyorsunuz. Htc senseye de iki üç saatte alıştım diyebilirim :) ama baya bir karışık.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Android yüklü bir telefon ama ben Androidli olduğu için seçmedim. Çok iyi bir telefon. Amca oğullarımdan bilirim Sony Ericcson'um kamera kalitesi çok iyidir. DH'de Sony Ericcson Ray'in tanıtım videosunu izledim. Düşük ışıkta bile iyi iş çıkarmış. Üstelik 1000 TL altı.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Normalde iyidir dostum, muadillerine göre iyi değil demek istedim. :) ama gayet iyi ve yeterli seviyede. Ayrıca, xperia arayüzüne aşık olacaksın. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim yorumun için. Ah bi alacak gücüm olsa... Şu Ayfon'u alan çocuk varya, o bana Ayfon'a verdiği paranın 1/3'ünü versin yeter :D

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
HTC Evo 3D :oke:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
telfonu inceledin mi len :D

adam ihtiyaçlarına göre araştırmış,
1- 3D'ye ihtiyacı yok demek ki
2- milyarlık telefon önermeyin diyor

not: bu arada xperia'ların malzeme kalitesi cidden çok iyi ve ele güzel bir sağlamlık hissi veriyor.

klongs

klongs

Üye
artik yaparsin bir custom rom :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt