Hayalimdeki Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar almadım almak istiyorum dedim. Maddi olarak kiralık ev yüzünden çok para kaybettim. Bilenler bilir nasıl bir eve ne kadar kira ödedeiğimi zamanında. Şimdi ekonomik yüküm hafiflemiş ancak diğer borçları siliyorum. Gelecek ay bütün borçlarımı sıfırlayacağım. Ondan sonraki ay ne olur bilemiyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar almadım almak istiyorum dedim. Maddi olarak kiralık ev yüzünden çok para kaybettim. Bilenler bilir nasıl bir eve ne kadar kira ödedeiğimi zamanında. Şimdi ekonomik yüküm hafiflemiş ancak diğer borçları siliyorum. Gelecek ay bütün borçlarımı sıfırlayacağım. Ondan sonraki ay ne olur bilemiyorum.

bilmezmiyiz kafana takma dostum hayırlısı olsun

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim unutmadığınız için. :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardeşim , gerçekten güzel telefon . Gerek tasarım gerek özellikleri olarak tercih edilebilir bir cihaz . Tasarım olarak sony gerçekten çok güzel telefonlar çıkarıyor ... Uygun bir tercih olur senin için ...

Ben de önümüzdeki ay sonu sony xperia s alacağım ...:) Bunu da tavsiye edebilirim sana ...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

adam ihtiyaçlarına göre araştırmış,
1- 3D'ye ihtiyacı yok demek ki
2- milyarlık telefon önermeyin diyor

not: bu arada xperia'ların malzeme kalitesi cidden çok iyi ve ele güzel bir sağlamlık hissi veriyor.
ben hayalımdekini söyledim sadece :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim , gerçekten güzel telefon . Gerek tasarım gerek özellikleri olarak tercih edilebilir bir cihaz . Tasarım olarak sony gerçekten çok güzel telefonlar çıkarıyor ... Uygun bir tercih olur senin için ...

Ben de önümüzdeki ay sonu sony xperia s alacağım ...:) Bunu da tavsiye edebilirim sana ...

E tabi üst modeli daha iyidir. Gerçekten gözlerimi alamadım :)

ben hayalımdekini söyledim sadece :)

Herkesin bir hayali var ;) Ama onlara ulaşmak hep zordur :(

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Dostum 1 ay daha biriktir xperia s al :) almışken en iyilerinden birini al :) (şu anın en iyileri: htc one x, galaxy s3, xperia s...) tabi herşey görecelidir.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben önümüzdeki ay sonu alacağım xperia s ...
Konusunu da açarım bura da ...:ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
muhabbeti bozmak istemem ama konu yeri yanlış :islik:

---------- Eklendi @ 14:49:45 ---------- Yazıldı @ 14:49:18 ----------

Xperia Pro al bu arada.Ben o telefona bayılıyorum :aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Dostum 1 ay daha biriktir xperia s al :) almışken en iyilerinden birini al :) (şu anın en iyileri: htc one x, galaxy s3, xperia s...) tabi herşey görecelidir.
htc one s daha iyi değilmi hem daha hızlı?

klongs

klongs

Üye
one s xperia s ve one x tem daha iyi

Türe

Türe

Üye
Furkan abi yine yazının gözüne vermişsin çok da doğru söylemişsin :) xperia ray de iyi abi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan abi yine yazının gözüne vermişsin çok da doğru söylemişsin :) xperia ray de iyi abi

Xperia ray'de iyi :) Zaten onun videosunu inceledim. Çok beğendim. Ama biraz daha üst modellere bakınca aradığımı buldum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:ah Konuda yazan

anılbaran

anılbaran

Üye
603,700,701 gibi cihazlar fp1 güncellemesi ile işlemicileri 1.3 GHZ oldu diye biliyorum . O yüzden ben ondan alırdım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
603,700,701 gibi cihazlar fp1 güncellemesi ile işlemicileri 1.3 GHZ oldu diye biliyorum . O yüzden ben ondan alırdım :)

Haklısın. 701 diğer hayalimdeki telefon :tebessüm: Klavyesiz bir model alırsam zaten bunu alırım. Bakalım zaman neler gösterecek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt