Maxicep Modderlerine Özel Bölüm ya da Kategori

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
Güzel bir düşünce Furkan abi desteklerim sizler için güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sanırım mediabara ikon koyma hakkında konu açmanın zamanı geldi :hmmm

ikon değiştirmeyi biliyorum bana lazım olan accel switch ve bt switchin anna shinny ikonlarıydı onlar elimde olsa istememe gerek kalmazdı :oke:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

Geç bile kaldın ama, kendi elimle çizdiğim ikonları ben vermezsem nereden bulacaksın? İşte benim dediğim gibi bir bölüm olursa ben oradan verebilirim bütün özgün modlarımı.
yok ben istedikleri ikonları nasıl media bara koyacaklarını anlatıcam :D ikonları onlar kendi bulsun bi zahmet :P:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tabi sen konuyu aç hemen :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu dağıldı gitti :(

Bu bölümü bir tek ben istiyorsam konu kilitlenebilir.

---------- Eklendi @ 01:16:05 ---------- Yazıldı @ 01:15:48 ----------

Dipnot: Çok ciddiyim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Konu dağıldı gitti :(

Bu bölümü bir tek ben istiyorsam konu kilitlenebilir.

---------- Eklendi @ 01:16:05 ---------- Yazıldı @ 01:15:48 ----------

Dipnot: Çok ciddiyim.
bir konu daha aç anketli olsun bu sefer

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bir konu daha aç anketli olsun bu sefer

Anket falan gerekmiyor. Destek veren aynı zamanda gizli bölümü görebilecek kişiler olacaktır. Ben kafadan üyere iyilik yapıp onlara özel bölüm açtıramam. İstemiyorlarsa ona göre tavır alırım. Bundan sonra bildiğim, bulduğum, tecrübelerimi hiçkimse ile paylaşmayacağım zaten. Neyin yarışındayız anlamıyorum. Çok ağır sözler kullanarak sitedeki birçok modderin aynı anda ban almasına neden olabilirim.

Sırf inidirilme sayısı artsın diye paylaşım yapılır mı? Nasıl zevk alınıyor bundan anlamıyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Anket falan gerekmiyor. Destek veren aynı zamanda gizli bölümü görebilecek kişiler olacaktır. Ben kafadan üyere iyilik yapıp onlara özel bölüm açtıramam. İstemiyorlarsa ona göre tavır alırım. Bundan sonra bildiğim, bulduğum, tecrübelerimi hiçkimse ile paylaşmayacağım zaten. Neyin yarışındayız anlamıyorum. Çok ağır sözler kullanarak sitedeki birçok modderin aynı anda ban almasına neden olabilirim.

Sırf inidirilme sayısı artsın diye paylaşım yapılır mı? Nasıl zevk alınıyor bundan anlamıyorum.

tamam haklısın fakat biraz sakin olmaya çalış...

---------- Eklendi @ 19:23:43 ---------- Yazıldı @ 19:22:24 ----------

Ya niye hiçbir yönetici bir açıklma yapmıyo bölüm açmaacaksanız nedeniyle birlikte açıklayıp kapatın konuyu biraz fazla uzadı çünkü

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

boşver kimse takmıyr zaten unut gitsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
boşver kimse takmıyr zaten unut gitsin

Bazı paylaşımlarımı kaldırdım. Siteye karşı değil, direkt modderlere karşı önlem aldım. Emeğe saygı sıfır. Benim için paylaşım ruhu bitmiştir. Artık sadece CFW paylaşımlarımı açıktan yapacağım.

Yanlış anlaşılmasın, MaxiCep'i çok seviyorum. Amacım emek hırsızlarına ve hiçbir çağrıya kulak vermeyip keyfine göre sitede takılanlara mesaj iletebilmekti.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Bazı paylaşımlarımı kaldırdım. Siteye karşı değil, direkt modderlere karşı önlem aldım. Emeğe saygı sıfır. Benim için paylaşım ruhu bitmiştir. Artık sadece CFW paylaşımlarımı açıktan yapacağım.

Yanlış anlaşılmasın, MaxiCep'i çok seviyorum. Amacım emek hırsızlarına ve hiçbir çağrıya kulak vermeyip keyfine göre sitede takılanlara mesaj iletebilmekti.
bize de kararına saygı duymaktan başka birşey kalmaz...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt