HakanSeven12
Üye
sanırım mediabara ikon koyma hakkında konu açmanın zamanı geldi
stil 2deki mediabar ikonları

sanırım mediabara ikon koyma hakkında konu açmanın zamanı geldi
stil 2deki mediabar ikonları

Güzel bir düşünce Furkan abi desteklerim sizler için güzel olur

sanırım mediabara ikon koyma hakkında konu açmanın zamanı geldi![]()
sanırım mediabara ikon koyma hakkında konu açmanın zamanı geldi![]()

ikon değiştirmeyi biliyorum bana lazım olan accel switch ve bt switchin anna shinny ikonlarıydı onlar elimde olsa istememe gerek kalmazdı![]()

Bende aradım yoktu, iş başa düştü![]()

keşke photoshopla aram iyi olsa![]()
sonuna NET ekle o işte 
Paint kullanıyorumsonuna NET ekle o işte
![]()

yok ben istedikleri ikonları nasıl media bara koyacaklarını anlatıcam
Geç bile kaldın ama, kendi elimle çizdiğim ikonları ben vermezsem nereden bulacaksın? İşte benim dediğim gibi bir bölüm olursa ben oradan verebilirim bütün özgün modlarımı.
ikonları onlar kendi bulsun bi zahmet 
telefonu tamir ettiriyimTabi sen konuyu aç hemen![]()
sonra açarım konuyutelefonu tamir ettiriyimsonra açarım konuyu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bir konu daha aç anketli olsun bu seferKonu dağıldı gitti
Bu bölümü bir tek ben istiyorsam konu kilitlenebilir.
---------- Eklendi @ 01:16:05 ---------- Yazıldı @ 01:15:48 ----------
Dipnot: Çok ciddiyim.
bir konu daha aç anketli olsun bu sefer
Anket falan gerekmiyor. Destek veren aynı zamanda gizli bölümü görebilecek kişiler olacaktır. Ben kafadan üyere iyilik yapıp onlara özel bölüm açtıramam. İstemiyorlarsa ona göre tavır alırım. Bundan sonra bildiğim, bulduğum, tecrübelerimi hiçkimse ile paylaşmayacağım zaten. Neyin yarışındayız anlamıyorum. Çok ağır sözler kullanarak sitedeki birçok modderin aynı anda ban almasına neden olabilirim.
Sırf inidirilme sayısı artsın diye paylaşım yapılır mı? Nasıl zevk alınıyor bundan anlamıyorum.
boşver kimse takmıyr zaten unut gitsin
Anket falan gerekmiyor. Destek veren aynı zamanda gizli bölümü görebilecek kişiler olacaktır. Ben kafadan üyere iyilik yapıp onlara özel bölüm açtıramam. İstemiyorlarsa ona göre tavır alırım. Bundan sonra bildiğim, bulduğum, tecrübelerimi hiçkimse ile paylaşmayacağım zaten. Neyin yarışındayız anlamıyorum. Çok ağır sözler kullanarak sitedeki birçok modderin aynı anda ban almasına neden olabilirim.
Sırf inidirilme sayısı artsın diye paylaşım yapılır mı? Nasıl zevk alınıyor bundan anlamıyorum.
boşver kimse takmıyr zaten unut gitsin
bize de kararına saygı duymaktan başka birşey kalmaz...
Bazı paylaşımlarımı kaldırdım. Siteye karşı değil, direkt modderlere karşı önlem aldım. Emeğe saygı sıfır. Benim için paylaşım ruhu bitmiştir. Artık sadece CFW paylaşımlarımı açıktan yapacağım.
Yanlış anlaşılmasın, MaxiCep'i çok seviyorum. Amacım emek hırsızlarına ve hiçbir çağrıya kulak vermeyip keyfine göre sitede takılanlara mesaj iletebilmekti.