(İptal) Tüm MaxiCep S60v5 Modderlerini Çağırıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye

Aslında tek başına çalışmak (bence) işkencedir. Herşeyi kendin arayıp bulmak zorundasın. Tecrübeleri kendin edinmek zorundasın. Grup oldu mu herkes aynı seviyeye yükselir ve çalışmalar artınca ekibin seviyesi aynı anda yükselir. Tecrübeler, bilgiler paylaşılır.

Eğer ekip kurulursa, MaxiCep yönetiminden, bize özel bir bölüm vermelerini isteyeceğim. Sadece bizim (ekibin) ve yöneticilerin gördüğü bir bölüm olur. Ziyaretçi ve normal üyeler göremez. Burada tüm plan, proje, kılavuz, özel modlar paylaşılır. Tam bir bilgi platformu.

:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Aslında tek başına çalışmak (bence) işkencedir. Herşeyi kendin arayıp bulmak zorundasın. Tecrübeleri kendin edinmek zorundasın. Grup oldu mu herkes aynı seviyeye yükselir ve çalışmalar artınca ekibin seviyesi aynı anda yükselir. Tecrübeler, bilgiler paylaşılır.

Eğer ekip kurulursa, MaxiCep yönetiminden, bize özel bir bölüm vermelerini isteyeceğim. Sadece bizim (ekibin) ve yöneticilerin gördüğü bir bölüm olur. Ziyaretçi ve normal üyeler göremez. Burada tüm plan, proje, kılavuz, özel modlar paylaşılır. Tam bir bilgi platformu.

bilmiyorum biraz düşüneyim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekibe katılmanın şartları: başlığını konuya ekledim. Ona göre kararınızı verin. Symbian Modder, mağdur olmamak için konuyu tekrar okursan iyi edersin ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben öyle birşey demedim.

Symbian Modder

Üye
o değil de ben niye mağdur oluyom onu anlamadım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ben yapıyorum fakat yayılayamıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Upload mı sıkıntı?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ekibe katılsak bile kişisel cfwlere devam edebiliriz değil mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anladım.

---------- Eklendi @ 15:40:54 ---------- Yazıldı @ 15:39:30 ----------

ekibe katılsak bile kişisel cfwlere devam edebiliriz değil mi?

Tabii ki. Bu öyle ekipçe tek cfw çıkarma şartı değil, amacım hepimizi bir araya getirmek ve birlikte çalışmak. Ürünler farklı olsa ne olacak :) TCK gibi değil yani. Zaten TCK CFW üzerinden ortaya çıkmıştı. Bu sefer ki ekip Symbian S60v5 geneline hitap edecek. Çok büyük çalışmalar yapacak.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
o zaman tamam yaz beni de bende katılırım :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yazdım :yuru

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar proje büyük umarım büyük işler başarırsınız. Gönlümüz sizinle beraber. Hepinize kolay gelsin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederiz. Henüz ekip kurulmadı. Herkesin katılması gerekiyor.

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]hadi hayırlı olsun :-)[/SIZE][/COLOR]

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
başka katılmak isteyen yok sanırım :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
başka katılmak isteyen yok sanırım :hmmm

Ekip böyle kurulamaz :( Aktif bir şekilde Modifiye FW bölümünde çalışan modderler oldukça ve ekipten ayrı çalıştıkça bu ekibin bir amacı kalmaz. Ben bir kişi bile dışarda kalırsa olmaz demiştim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Ekip böyle kurulamaz :( Aktif bir şekilde Modifiye FW bölümünde çalışan modderler oldukça ve ekipten ayrı çalıştıkça bu ekibin bir amacı kalmaz. Ben bir kişi bile dışarda kalırsa olmaz demiştim.

rasim abi ve haqanguven'de gelse...

Üst Alt