(İptal) Tüm MaxiCep S60v5 Modderlerini Çağırıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu konu açıldığı günden itibaren tam 1 ay sonra şikayet edilip kilitletilecektir. Eğer 1 ay sonunda henüz bir gruplaşma olmazsa ekip hayalleri suya düşecektir. Duyurulur.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
7 kişi çok az olur :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

7 kişi ile ekip mi olur? Ben en az 10 kişi bekliyorum. Herkes "ben kahraman olacağım" dememeli. "Biz kahraman olacağız" demeli.
Devamlı cfw yapan modder sayısı da az bir kısmı başka forumlarda bir kısmı konuyu görmezden geliyo bu zamana kadar mesaj yazmaları gerekirde bu iş olmayacak gibi :( tck nın diğer ekip üyeleri nerde sadece sen ve anılbaran varsınız pitbull16 serdar falan yok :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pitbull askerde, Serdar bir süre yoktu. TCK v2 ile geri dönecek.

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
isterseniz bende size katılabilirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ya bu resimleri gördüm yaşama sevincim kaçtı :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:d: metalci olmayanlar bakmasın diye not düşücem altına

kesinlikle düşmen lazım. Ufo gören masum köylüyu ararken kendimi bir anda bu konunun içinde buldum ! Nasıl geldim buraya ben bile anlamadım :kop2:

lance.lot

lance.lot

Üye
Ben gruba katılırım... Zaten yakında cfw çıkaracam. Çıkardığım zaman anlarsınız nasıl bir modder olduğumu.

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
arkadaşlar ben de katılmak istiyorum benide alır mısınız? Telefonum c5 03.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Rambo_Ft ilgilenecektir :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MaxiCep'te yararlı paylaşımlarda bulunarak CFW çıkarmadan gözümüze giren herkesi alacağız.

@07bilal: 7 mesaj sayın var. Sadece bu bile seni almamıza engel. Bir kendini kanıtlamış üye arıyoruz.
@Serkan096: Sonradan da ekibe katılım olacaktır. O zaman tekrar düşünürüz.

TheMadness

TheMadness

Üye
S^3 modderıyım gelmek isterim. Uygunsam.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye

Normalde bende çok isterim. Ancak s60v5 ile S^3 CFW'leri arasında çok fark var. İkisi de farklı platform :( Ortak çalışılamaz.
Bence calisilabilir. Sonucta symbian^3un nimetlerinden yararlanilabiliyor s60v5 cfwlerinde. Tarayici bunlara ornek olarak gosterilebilir. Madness arkadasimizin faydasi dokunacaktir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bence calisilabilir. Sonucta symbian^3un nimetlerinden yararlanilabiliyor s60v5 cfwlerinde. Tarayici bunlara ornek olarak gosterilebilir. Madness arkadasimizin faydasi dokunacaktir.

Yanlış. S^3 tarayıcısı S60v5'te çalışmıyor :s

Üst Alt