HakanSeven12
Üye
Sizin bu muhabbetinize hayranım ya![]()

Sizin bu muhabbetinize hayranım ya![]()

7 kişi çok az olur![]()
Devamlı cfw yapan modder sayısı da az bir kısmı başka forumlarda bir kısmı konuyu görmezden geliyo bu zamana kadar mesaj yazmaları gerekirde bu iş olmayacak gibi
7 kişi ile ekip mi olur? Ben en az 10 kişi bekliyorum. Herkes "ben kahraman olacağım" dememeli. "Biz kahraman olacağız" demeli.
tck nın diğer ekip üyeleri nerde sadece sen ve anılbaran varsınız pitbull16 serdar falan yok 
Pitbull askerde, Serdar bir süre yoktu. TCK v2 ile geri dönecek.

metalci olmayanlar bakmasın diye not düşücem altına

kesinlikle düşmen lazım. Ufo gören masum köylüyu ararken kendimi bir anda bu konunun içinde buldum ! Nasıl geldim buraya ben bile anlamadım![]()

S^3 modderıyım gelmek isterim. Uygunsam.
Ortak çalışılamaz.Bence calisilabilir. Sonucta symbian^3un nimetlerinden yararlanilabiliyor s60v5 cfwlerinde. Tarayici bunlara ornek olarak gosterilebilir. Madness arkadasimizin faydasi dokunacaktir.
Normalde bende çok isterim. Ancak s60v5 ile S^3 CFW'leri arasında çok fark var. İkisi de farklı platformOrtak çalışılamaz.
Bence calisilabilir. Sonucta symbian^3un nimetlerinden yararlanilabiliyor s60v5 cfwlerinde. Tarayici bunlara ornek olarak gosterilebilir. Madness arkadasimizin faydasi dokunacaktir.

çalışmıştı hani dün denemiştiniz
Yanlış. S^3 tarayıcısı S60v5'te çalışmıyor![]()
resimlerle gerçek arasında bağlantı yoktu