Maxicep Modderlerine Özel Bölüm ya da Kategori

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

bize de kararına saygı duymaktan başka birşey kalmaz...

Teşekkür ederim. Sitede biraz özgün paylaşımlara başladım, belki başka üyelerde kendi modlarını paylaşırlar diye. Çok uzun zaman üzerinden geçti kimse de "tık yok". Sonra belki "açıktan" bilgilerini ve tecrübelerini paylaşmak emek hırsızları yüzünden onlara hoş gelmiyor diye düşünüp girişimlerde bulundum. Yine "tık yok". Bende boş duracak değildim, paylaşım ruhunu öldürenlere karşı tedbir aldım.

CFW paylaşımlarımız son hız devam edecek tabii.

anılbaran

anılbaran

Üye
özel bölüm olabilir aslında yada söyle de olur o grup sistemi sitede geliştirilirse hepimiz orda bilgilerimizi paylaşırız

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benim anladığım anlamda paylaşmak; konuya "tıklanma" sayısı ile değeri ölçülen, binlere, on binlere, yüz binlere, milyonlara ulaştıkça geri dönüşü hissedilebilen bir eylemdir.

Yaptığım bir paylaşımı kamuya sunmazsam benim için bir değeri yoktur. Herkesle paylaşmazsam.
Ancak siz kamuya ne sunarsanız sunun, birileri muhakkak "çalacak"tır.
Bunun önüne geçmenin tek bir yolu var.
O da her zaman ilk yapan olmak ve her zaman kendini geliştirmek.

Birisi IPhone yaparsa "doğu"dan bir başkası muhakkak mayphone çıkartır.
Apple'yi ayakta tutan ise, her zaman en güncelini insanlara sunabilmektir.

Bırakın bizim sitemizdeki konuyu falan, sitemizin kendisini çaldılar kaç kere. Rütbeleriyle, aynı konularla, aynı renkler ve fontlarla az mı site açıldı, bilen bilir.
Biz ne yaptık? Tasarımımız çalınıyor diye sadece bazı kişilerin girişine mi izin verdik sitemize? Hayır.

Lakin paylaşılan şeylerin çalınması konusu bu kadar rahatsız ediyor madem sizi, elbette ayrı bir kategori oluşturulabilir.
Üyelerimizin memnuniyeti bizim için her zaman ön plandadır.
Bu konu yönetimde görüşülüp bu konuya geri dönüşü yapılacaktır.

(Fakat genelle paylaşılan konuyu yalnızca yönetim silebilir. O da gerekli görür ise. Konuyu sizin açmanız bir şeyi değiştirmez. İnternete sunulan internetin olmuştur.
Aksi davranışlar siteye zarar vermek olarak algılanır ve kişinin süresiz olarak uzaklaştırılmasını sonuçlar.
Bu da küçük bir hatırlatma olsun sizlere).

:locked:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt