okitox
Üye
Nokia 603 RM-779 Belle Feature Pack 1 CFW by okitox
Arkadaşlar kendi hazırladığım CFW'dir.
*Hacklidir.
*Widgetler şeffaf, wifi widget'i dahil...
*Rompatcher falan eklemedim. Ne zaman bunu eklesem telefon 2-3 gün sonra saçmaladı. İsteyen kendi koyabilir yardımlı yardımsız
*İşlemci %100
*Varsayılan FPS 75
*OpenGL 2 açık.
*Tema efekti eklendi.
*Tarayıcı E'ye alındı.
*Wifi hassasiyeti arttı.
*Ekolayzır ayarları eklendi. Özellikle Hype seçeneği ile birlikte dolby açılınca çok deli oluyor
*Heap boyu artırıldı programlar gecikmeden kapanıyor.
Genel olarak çok kurcalamadım. Sadece telefon FP1 den çok daha hızlı çalışıyor. Hackli olduğu için istediğim programı yükleyebiliyorum. Tema efekti de zevk meselesi olsa da benim kullandığım bana çok güzel ve hızlı geliyor. Sade ama hızlı cfw sevenler için şu anda 603 için yapılmış en iyi cfw budur.
Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum...
Bunlar da linkler...
*Hacklidir.
*Widgetler şeffaf, wifi widget'i dahil...
*Rompatcher falan eklemedim. Ne zaman bunu eklesem telefon 2-3 gün sonra saçmaladı. İsteyen kendi koyabilir yardımlı yardımsız

*İşlemci %100
*Varsayılan FPS 75
*OpenGL 2 açık.
*Tema efekti eklendi.
*Tarayıcı E'ye alındı.
*Wifi hassasiyeti arttı.
*Ekolayzır ayarları eklendi. Özellikle Hype seçeneği ile birlikte dolby açılınca çok deli oluyor

*Heap boyu artırıldı programlar gecikmeden kapanıyor.
Genel olarak çok kurcalamadım. Sadece telefon FP1 den çok daha hızlı çalışıyor. Hackli olduğu için istediğim programı yükleyebiliyorum. Tema efekti de zevk meselesi olsa da benim kullandığım bana çok güzel ve hızlı geliyor. Sade ama hızlı cfw sevenler için şu anda 603 için yapılmış en iyi cfw budur.
Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum...
Bunlar da linkler...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
603'cüler istiyordu