okitox
Üye
C6-01 Belle CFW (Yeni müzik çalar eklenmiş hali)
Arkadaşlar CFW kendi kullandığım kendi hazırladığım cfw. Yalnız yalan olmasın tabanı Kurtuluş40 abinin cfw'ye dayanıyor.
Onun cfw'ye eklediklerim...
+yeni müzik çalar.
+işlemci hızı %100
+bazı ufak ama güzel iyileştirmeler.
+güzel bi tema gömdüm rofs2'ye. evolve ve ikisi seçilebiliyor.
+efektler e:effects klasörüne atılabilir fakat atmadan önce kendi düzenlediğim efekti bi görün derim. hiç bişey atmazsanız o efektle açılıyor ilk flashtan sonra.
+strategist'in AIO modlarından işe yarayacak olanların çoğunu ekledim diye hatırlıyorum.
+batarya modu var ama private dosyasına dokunmadığı için işlemci %100 de çalışmasına rağmen batarya az gitmiyor. yani ikisini dengelemiş durumdayız. ama telefon kullanmak isteyen böyle kullansın kendine de bi yedek batarya alsın. gerçekten süper hızlı....
2 aydır kendim kullanıyorum. Son flashımda da yeni müzik çaları eklemiştim. Testini kendim yapmış sayılırım yani...
Buyrunuz....
Onun cfw'ye eklediklerim...
+yeni müzik çalar.
+işlemci hızı %100
+bazı ufak ama güzel iyileştirmeler.
+güzel bi tema gömdüm rofs2'ye. evolve ve ikisi seçilebiliyor.
+efektler e:effects klasörüne atılabilir fakat atmadan önce kendi düzenlediğim efekti bi görün derim. hiç bişey atmazsanız o efektle açılıyor ilk flashtan sonra.
+strategist'in AIO modlarından işe yarayacak olanların çoğunu ekledim diye hatırlıyorum.
+batarya modu var ama private dosyasına dokunmadığı için işlemci %100 de çalışmasına rağmen batarya az gitmiyor. yani ikisini dengelemiş durumdayız. ama telefon kullanmak isteyen böyle kullansın kendine de bi yedek batarya alsın. gerçekten süper hızlı....
2 aydır kendim kullanıyorum. Son flashımda da yeni müzik çaları eklemiştim. Testini kendim yapmış sayılırım yani...
Buyrunuz....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

vidgetler biraz beğeni meselesi olduğu için isteyen istediğini koysun