C6-01 Belle CFW (Yeni müzik çalar eklenmiş hali)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle CFW (Yeni müzik çalar eklenmiş hali)
Arkadaşlar CFW kendi kullandığım kendi hazırladığım cfw. Yalnız yalan olmasın tabanı Kurtuluş40 abinin cfw'ye dayanıyor.

Onun cfw'ye eklediklerim...

+yeni müzik çalar.
+işlemci hızı %100
+bazı ufak ama güzel iyileştirmeler.
+güzel bi tema gömdüm rofs2'ye. evolve ve ikisi seçilebiliyor.
+efektler e:effects klasörüne atılabilir fakat atmadan önce kendi düzenlediğim efekti bi görün derim. hiç bişey atmazsanız o efektle açılıyor ilk flashtan sonra.
+strategist'in AIO modlarından işe yarayacak olanların çoğunu ekledim diye hatırlıyorum.
+batarya modu var ama private dosyasına dokunmadığı için işlemci %100 de çalışmasına rağmen batarya az gitmiyor. yani ikisini dengelemiş durumdayız. ama telefon kullanmak isteyen böyle kullansın kendine de bi yedek batarya alsın. gerçekten süper hızlı....

2 aydır kendim kullanıyorum. Son flashımda da yeni müzik çaları eklemiştim. Testini kendim yapmış sayılırım yani...

Buyrunuz....

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Video yada resim koysaydın keşke yine de teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: aliosman166
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler yarın bi bakalım...

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
videoya resme ne gerek var hocam. kurtuluş abinin cfw ye bakıver bi zahmet. onu beğendiysen bu da onun işlemcisi hızlısı bide yeni müzik çalarlısı işte :D

allısı ballısı gibi. ama o tvdeki ballardan değil... :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yeni multi tasting var mı

Febris

Febris

Üye
dur ben buna onu eklıyıp denıyım. Sorun olmazzsa onun oldugu core yı paylasırsın.

SilentOne

SilentOne

Üye
bi dene ya bide bu yeni müzik çaların içinde dobly varmı merak ettim sırf dobly için istiyorum güncellemeyi:P

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık. C6-01 için yeni ve güncel CFW'lere ihtiyaç vardı gerçekten.
Devamı gelir umarım.
Not: ZiNOX'un şeffaf widgetlarını da atsaydın Rofs2'ye
:ah

SilentOne

SilentOne

Üye
multitastingi bekleyemedim dosyaları indiriyorum flashlayacam artık ilk defa cfw kuruyom c6-01 e

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
dolby diye bişey görmedim valla ayarlarda falan. :) vidgetler biraz beğeni meselesi olduğu için isteyen istediğini koysun :)

mustyaky

mustyaky

Üye
yükleyenlere bi kaç sorum olacak. Üstte hafıza kartı simgesi varmı? Varsa nasıl kaldırabilirim. Kinetik kaydırma varmı varsa nasıl kaldırabilirim. Bide mesela bi pro yükledikten sonra bi kaç saniye kasılma oluyomu? Cevaplarsanız hemen pc ye geçiyorum.cfwyi Yapan arkadaşa ve cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

SilentOne

SilentOne

Üye
hafıza kartı simgesi yok kinetic kaydırma var tuş kilitini yapınca menu tuşuna bastın mı kilit aç yok cfw güzel ama ofw daha iyi geldi bana şimdi ofw kurucam

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı simgesi yok kinetic kaydırma var tuş kilitini yapınca menu tuşuna bastın mı kilit aç yok cfw güzel ama ofw daha iyi geldi bana şimdi ofw kurucam

menü tuşuna basınca kilit aç çıkıyor arkadaşım :) temadan olabilir seninki...

mustyaky

mustyaky

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye

menü tuşuna basınca kilit aç çıkıyor arkadaşım :) temadan olabilir seninki...
walla bilmiyorumda sunu diyim cfw en güzel sağlam 3 saatlik incelemeden sonra ama bazı işe yara programlarımı kurmadı hata verdi neden bilmiyorum ama zorunlu dönüş yaptım zaten teee pr 1.2 e döndüm azcık nostajı yaşayacam :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
vidgetler biraz beğeni meselesi olduğu için isteyen istediğini koysun :)

Sorun da orda zaten. "Şeffaf yada şeffaf olmasın wi-fi widgetını" sadece CFW'ye koyabiliyoruz. Hiçbir şekilde dışardan yüklenemiyor.
Orjinal dışındaki bir Wi-fi widgetının (veya fm verici widgetının) Rofs2'ye gömülmesi gerekiyor flashlamadan önce.
(Rofs2'nin içindeki orjinalleri ile değiştirilmesi gerekiyor)

Aksi takdirde sonradan sis dosyası yada mif dosyası olarak sistem dosyalarına erişme yetkin olsa bile yükleyemiyorsun.
Değiştir desen de, bin kere yeniden başlatsan da wi-fi widgetı aynı kalıyor. (orjinaldeki widget)
Diğer widgetlar ise sonradan sis yada mif olarak yüklenebiliyor. (Mobil veri, 2G/3G, Hava Durumu, Dijital Saat vs)

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi

walla bilmiyorumda sunu diyim cfw en güzel sağlam 3 saatlik incelemeden sonra ama bazı işe yara programlarımı kurmadı hata verdi neden bilmiyorum ama zorunlu dönüş yaptım zaten teee pr 1.2 e döndüm azcık nostajı yaşayacam :D

Hangi programlar hata verdi hocam paylaşır mısın? ben de bi deneyim bakalım. :) ama bunun cfw ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

Sorun da orda zaten. "Şeffaf yada şeffaf olmasın wi-fi widgetını" sadece CFW'ye koyabiliyoruz. Hiçbir şekilde dışardan yüklenemiyor.
Orjinal dışındaki bir Wi-fi widgetının (veya fm verici widgetının) Rofs2'ye gömülmesi gerekiyor flashlamadan önce.
(Rofs2'nin içindeki orjinalleri ile değiştirilmesi gerekiyor)

Aksi takdirde sonradan sis dosyası yada mif dosyası olarak sistem dosyalarına erişme yetkin olsa bile yükleyemiyorsun.
Değiştir desen de, bin kere yeniden başlatsan da wi-fi widgetı aynı kalıyor. (orjinaldeki widget)
Diğer widgetlar ise sonradan sis yada mif olarak yüklenebiliyor. (Mobil veri, 2G/3G, Hava Durumu, Dijital Saat vs)

anladım kardeş. bunu bilmiyordum bak ben. kendim de wifi widgetini kullanan bi adam olmadığım için farketmemiştim. kusura bakma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt