GÜZEL BİR NOKİA 700 FP1 CFW yaptım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slymn_leyliisra

slymn_leyliisra

Üye
Rofs3'ü nokiacooker ile aç resource apss içinde ki avkon2.mif dosyasını sil batarya göstergen beyaza dönecektir. Ayrıca cfw yi beğendiğin için teşekür emeğe saygı duyman güzel bir şey sormak istediğin başka bir şey olursa cevaplarım...
Çok teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu tekrar ellerine sağlık ellerin dert görmesin:oke:

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
İyi günlerde kullan arkadaşım

serecans

serecans

Üye
teşekkürler kardeşim

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yaptığım cfw'nin videosunu ekledim

Ahmet KIROĞLU

Üye
Bendede 700 var nasil yüleyecegim anlatirmisiniz

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Flaşlamayı en başta bilmen gerekiyor. İlk önce üzerinde çalımak istediğimiz telefonun modeline ve rengine ait programı NaviFirm+ 1.7 aracılığıyla indir. İndirdiğiniz program NaviFirm+ 1.7—Fw--059G1S4 dosyasına kaydedilir.

İkinci aşamada core kilidini açman gerekir bunun için NokiaCooker_2.9 programından CORE DOSYASINI seç açılan dosyada Unlock ROFS butununa basıp çıkan ROFS1 ROFS2 ROFS3 tablosundaki 2B içeriğini 2C olarak değiştir. Ardından ok tuşuna basım Sawe Firmware butunuyla kaydedip çık.

Sonra benim hazırladığım cfw dosyaları olan uda, rofs2, rofs3 dosyalarını orjinal dosyalarla yer değiştir. Core dosyasında yanlızca efekt dosyasını değiştirdim onun için orjinal nokia 700 core dosyasını nokiacooker ile aç rosource de effects dosyasını sil yerine verdiğim effects dosyasını yapıştır ve flaşla.

Kolay gelsin arkadaşım...

burakos

Üye
şuan deniyorum (: hadi bakalım hayırlısı

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğin zaman görüşlerini yazarsan sevinirim...?

burakos

Üye
tekrar merhabalar (:

öncelikle teşekkürler ilk defa özel bir cfw kullanıyorum ve sorunsuz yükledim ve kullanıyorum, menü düzeninden efektlere hemen herşey harika olmuş sadeliktende fazla ödün verilmemiş emek harcanmış belli ellerine sağlık (:

üstad yalnız bide bişi soracaktım, ben önceden orjinal cfw kullanırken yerleşik bileşen hatası aldığım bazı widgetler vardı, program şeklinde kuramıyordum da mif lerini josefpatch gibi bi yama kurup e:/rescue/apps in içine postalıyoduk şimdi aynısını yapmayı denedim de beceremedim galiba :D buralarda bi değişiklik yaptın mı nereye gönderecez mif leri (:

edit: hallettim usta sen bi değişiklik yapmamışsın eski şeyin aynısını yapınca başardım . ilkinde becerememişim :D

Ahmet KIROĞLU

Üye
ayrıntılı anlatırmısınız yazdıklarınızı yapıyorum olmuyor

- - - Eklendi - - -

NokiaCooker_2.9 programından CORE DOSYASINI seç BÖLÜMÜNÜ BULAMIYORUM

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
NokiaCooker programını açınca sol üst köşede open firmware yazan butununa bas, NaviFirm aracıla indirdiğin telefon doslararından core dosyasını seç rosource de effects dosyasını sil yerine verdiğim effects dosyasını yapıştır ve flaşla
Umarım yapabilirsin hazır core dosyasını yayınlamak istedim ama sağlam bit dosya paylaşım sitesi bulamadığımdan yayınlayamadım kolay gelsin arkadaşım.

Ahmet KIROĞLU

Üye
yapamadım

- - - Eklendi - - -

yazdıkların çıkmıyor resimleye bilirmisin rsimle anlata bilirmisin

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
resimli olarak anlatmak isterdim ama çok zamanımı alacak benimde o kadar vaktim yok açıkcası kusura bakma arkadaşım forumda bu konu ile ilgili baya açıklama bar okursan eminim halledeceksin

sbilen

sbilen

Üye
tuş ekle programı ile appsianator programları eklemeseydin süper olurdu, çünkü devamlı olarak yeni versiyonları çıkıyor, ayrıca tuş ekle programı açılışta beyaz ekran hatası veriyor (bembeyaz bir ekran olup sonra normala dönüyor, otomatik kapatma yapsam dahi aynı hatayı veriyor. bunları kaldırabilirmiyiz. nasıl. tşk

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Nfe ile silmeyi dene belki işe yarar kendim denemek isterdim ama telefonu sattım umaraım işe yarar rofs2 nfe içine at ve orda uygulamaları sil kısmı olacak onu aktifleştirip istediğin uygulamayı silebilirsin

burakos

Üye
abi sizden güzel bi fp2 mod bekliyoruz (: fp1 modunu hala zevkle kullanmaktayım

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
link yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt