GÜZEL BİR NOKİA 700 FP1 CFW yaptım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
GÜZEL BİR NOKİA 700 FP1 CFW yaptım
[video]http://s3.dosya.tc/server/2PLGhN/video-2012-07-29-00-20-19.mp4.html[/video]
Arkadaşlar nokia 700 ile ilgili şuana kadar 1 tane cfw yapıldı bende kendi cfw mi yaptım ÇOK ZAMANIMI ALSADA MAXİCEP SEVENLER İÇİN DEĞER bence özellikleri kısaca Sayam
bir çok dil silindi, şeffaf widgetler widgetlere ek olarar metin saati ve filip clock gelecek, tema efekti değiştirildi, ekolayzır ayarları yapıldı app stop (tek tuşla bütün açık uygulamaları kapatır) çok güzel extra tuş yani ana ekrana çok kullanmak istediğiniz tuşları ekleyebilirsiniz ve havadurumu widgeti yüzde yüz şeffaf yaptım güzel bir müzik çalar widgeti bunların hepsi gömülü olarak gelecek cfw hackli olarak gelecek dosyalar birleştirildi dosya isimleri değiştirilebilecek ve daha bir çok özellik ben çok beğendiğim için sizlerle paylaşmak istedim resim koyamadım yükleyen olursa umarım beğenir hepsini deneneyerek hazırladım..

NOT arkadaşlar core dosyasında sadece effects dosyasını değiştirdim onun için orjinal nokia 700 core dosyasını nokiacooker ile açın rosource de effects dosyasını silin yerine verdiğim effects dosyasını yapıştırın ve flaşlayın

Yükleyen arkadaşlar olursa yorumlarını bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: ersoyoral ve bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia 700, 701 ve 603 için pek fazla CFW yok ortalıkta.
Maxicep ailesine ve 700'cülere hayırlı olsun.
Eline sağlık yılmazağa :)

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Teşekür bulutsuzgece inşallah 701 için de cfw yaparım şuan için nokia 700 için yaptım:sirit: :)

THe_PRoTeCToR

Üye
Eline koluna sağlık kardeşim.. Telefonum 701 yalnız şu widgetleri nasıl şeffalaştırıyosun ? Ben 701 için cfw yaptım ama şeffaflaştıramadım saat ve müzik çalar widgetini..
Bana yardım eder misin ?

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle şeffaf widgetleri bulman lazım siscontents ile widgetleri aç daha sonra nokiacooker ile rofs2 dosyasını aç bu iki işlemi gerçekleştirdikten sonra siscontents elde ettiğin dosyaları rofs2 içine at ve kaydet işlem tamam kolay gelsin...

THe_PRoTeCToR

Üye
peki şeffaf widgetleri neredn bulacağım ?
Rofs2 resource apps içinde mif dosyaları var. Ama hangisi müzik çalara ait ?
Detaylı anlatır mısın kardeşim ?

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
şeffaf widgetleri maxicep widget bölümünde mevcut orda senin gözüne ve zevkine hitap eden widgetleri indirebilirsin sis olanları indir ki siscontents ile açabilesin

THe_PRoTeCToR

Üye
peki kardeşimm teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek kardeşim yardımcı olmuşsam ne mutlu bana başka konulardanda yardım istersen söylemen yeterli

THe_PRoTeCToR

Üye
Cfw hazır şuan.. Paylaşacağım ama bi kaç eksik var. Onları kendim hallederim..

Hackli cfw nasıl yapılır bilmiyorum. Senden bu konuda yardım istiyorum kardeşim. Cfw nasıl kendinden hacli yapılır ?

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
benim yaptığım cfw de rofs3 dosyasını al kendi cfw ne kopyala cfw hackli olacak ayrıca batarya renkli olacak ve dosyaların birleşecek
yada arkadaşım kendi rof3 dosyasında sys bin içine installerserver,exe dosyasını dosyasını at hack olayı tamam

THe_PRoTeCToR

Üye
Rofs3 dosyasında sys bin klasörleri yok.. Ben rofs2 içine atsam çalışırmı hack ?
Ayrıca hani normalde hacklerken yamaları c patches içine atıyoruz. Sadece bu instalserver.exe dosyasını atmakla hackli oluyormu.

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
ben rofs3 dosyasına attım ve şuan telefon hackli rofs2 denemedim dene bakalım büyük ihtimalle ordanda olabilir. Olmazsa bendeki rof3 dosyasını al çok işine yarayacak.

THe_PRoTeCToR

Üye
Teşekkür ederim. ROFS2 ye attım başarılı. Bir aksilik olmazsa bi kaç saate paylaşacağım yaptığım cfw yi..

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun yaptığın cfw...

THe_PRoTeCToR

Üye
Sağol kardeşim.. Bugün paylaşmayı çok istiyordum ama kısmet yarınaymış..

sbilen

sbilen

Üye
RM-670 ürün kodu 059g2p3 e yükledim tşk

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Hocam cfw nokia 700 için yani ürün kodu RM - 670 olan telefonlar için...

slymn_leyliisra

slymn_leyliisra

Üye
Arkadaşım ben bu cfw yi yükledim ama ben batarya göstergesinin beyaz olmasını istiyorum geri kalan herşey çok güzel ellerine sağlık. bana yardımcı olabilir misin

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Rofs3'ü nokiacooker ile aç resource apss içinde ki avkon2.mif dosyasını sil batarya göstergen beyaza dönecektir. Ayrıca cfw yi beğendiğin için teşekür emeğe saygı duyman güzel bir şey sormak istediğin başka bir şey olursa cevaplarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt