C6-01 Belle CFW (Yeni müzik çalar eklenmiş hali)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
anladım kardeş. bunu bilmiyordum bak ben. kendim de wifi widgetini kullanan bi adam olmadığım için farketmemiştim. kusura bakma :)

Bak mesela şu şeffaf widgetları rofs2'ye atarak bir dene. Çok beğeneceksin.
İçeriğin de şeffaf Wi-fi de var.

SilentOne

SilentOne

Üye

Hangi programlar hata verdi hocam paylaşır mısın? ben de bi deneyim bakalım. :) ama bunun cfw ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

anladım kardeş. bunu bilmiyordum bak ben. kendim de wifi widgetini kullanan bi adam olmadığım için farketmemiştim. kusura bakma :)
hocam walla pytonla ilgili kod dökümanı flen zaten kimsede kullanmadıqı için sorun yok zaten belle de sıkıntı çıkartıyordu sorun senin cfw de değil belle ile uyumluluk sorunu cfw sen muhteşem hiç bir lafım yok onu diyeyim harcıqın emek ve zamana fazlasıyla deymiş

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim. bu arada kurtuluş abiye de teşekkür etmek lazım. hacki falan yapan o ben sadece gerekli modları ekledim :) beğendiyseniz ne güzel bana :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kinetic Scrolling nasıl silebilirim ?
CFW içine Fp1 multitasking ve o arkadaşın dediği widgetleri gömdüm. Fena değil cfw.
Ama kinetic scrolling sevmiyorum nasıl silebilirim.

---------- Eklendi @ 03:38:35 ---------- Yazıldı @ 03:38:17 ----------

Yorum atarsanız yazdığımı beğenin bakarım.

SilentOne

SilentOne

Üye
teşekkür ederim kardeşim. bu arada kurtuluş abiye de teşekkür etmek lazım. hacki falan yapan o ben sadece gerekli modları ekledim :) beğendiyseniz ne güzel bana :)
:D bu arada multitastingi gomsen iyi olur bide ekran koruyucuları çıkart bnce normal belledeki yada annadaki olsun bubble yerinede sleep screeni koy sonra notlar widgeti hesap makinası widgetini koy derim zaten cfw yapmayı bilsem bn yapıcamda nasıl yapılacaqını bilmiyorum işte:(

baykep

Üye
Kinetic Scrolling nasıl silebilirim ?
CFW içine Fp1 multitasking ve o arkadaşın dediği widgetleri gömdüm. Fena değil cfw.
Ama kinetic scrolling sevmiyorum nasıl silebilirim.

Bildiğim kadarıyla kinetik scrolling yeniden kurup kaldırınca siliniyor. Sitede olması lazım.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
okitox şu widgetları şeffaf wi-fi olanı felan gömsen süper cfw olacak şuna bi el atar mısın vaktin olduğunda yaa :) bilsem ben yapacam ama yapamıyorum işte :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt