okitox
Üye
Nokia 603 RM-779 FP1 CFW by Okitox Vol.2
Evet arkadaşlar. İlk cfw üzerine yenilikler eklenmiştir...
2 aydır deneme yapıyorum. En stabil hali budur...
Öncelikle bunları bir okuyun. Bizzat denedim...
1. Telefona rom patcher atmak telefonu daha çabuk hantallaştırıyor. Ama installserver şart. Ve de var
2. İşlemci ayarını %100 yapmak FPS artırmak telefonu hızlandırıyor gibi görünse de aslında stabiliteyi bozuyor. (opera mobile'de işlemci 100 iken desktop modunda sayfa takılırken 75 iken takılmadan açılıyor gezilebiliyor) Yok illa 100 olsun diyenler varsa onlar için değiştirebilirim...
3. Mif dosyalarının yerini değiştirme joshlog falan telefonu bozuyor resmen. Saçmalıyor alet.
Bunları söyledikten sonra...
vol 2'nin 1 den farkları...
1. İşlemci orjinal bırakıldı. Fps ve open gl ayarları fabrika çıkışı...
2. E posta widgeti değiştirildi.
3. Tema efekti değiştirildi.
4. Telefon en stabil en uzun şarj ömrü verecek şekilde modifiye edildi.*Tema efekti eklendi. (E:Effects içine atılarak değiştirilebilir)
*Tarayıcı E'ye alındı.
*Wifi hassasiyeti arttırıldı.
*Ekolayzır ayarları eklendi. Özellikle Hype seçeneği ile birlikte dolby açılınca çok deli oluyor
*Heap boyu artırıldı programlar gecikmeden kapanıyor.
Genel olarak çok kurcalamadım. Hackli olduğu için istediğim programı yükleyebiliyorum. Tema efekti de zevk meselesi olsa da benim kullandığım bana çok güzel ve hızlı geliyor. Sade ama hızlı cfw sevenler için şu anda 603 için yapılmış en iyi cfw budur.
http://www.dosya.tc/server17/LaiDYy/RM-779.rar.html
2 aydır deneme yapıyorum. En stabil hali budur...
Öncelikle bunları bir okuyun. Bizzat denedim...
1. Telefona rom patcher atmak telefonu daha çabuk hantallaştırıyor. Ama installserver şart. Ve de var

2. İşlemci ayarını %100 yapmak FPS artırmak telefonu hızlandırıyor gibi görünse de aslında stabiliteyi bozuyor. (opera mobile'de işlemci 100 iken desktop modunda sayfa takılırken 75 iken takılmadan açılıyor gezilebiliyor) Yok illa 100 olsun diyenler varsa onlar için değiştirebilirim...
3. Mif dosyalarının yerini değiştirme joshlog falan telefonu bozuyor resmen. Saçmalıyor alet.
Bunları söyledikten sonra...
vol 2'nin 1 den farkları...
1. İşlemci orjinal bırakıldı. Fps ve open gl ayarları fabrika çıkışı...
2. E posta widgeti değiştirildi.
3. Tema efekti değiştirildi.
4. Telefon en stabil en uzun şarj ömrü verecek şekilde modifiye edildi.*Tema efekti eklendi. (E:Effects içine atılarak değiştirilebilir)
*Tarayıcı E'ye alındı.
*Wifi hassasiyeti arttırıldı.
*Ekolayzır ayarları eklendi. Özellikle Hype seçeneği ile birlikte dolby açılınca çok deli oluyor

*Heap boyu artırıldı programlar gecikmeden kapanıyor.
Genel olarak çok kurcalamadım. Hackli olduğu için istediğim programı yükleyebiliyorum. Tema efekti de zevk meselesi olsa da benim kullandığım bana çok güzel ve hızlı geliyor. Sade ama hızlı cfw sevenler için şu anda 603 için yapılmış en iyi cfw budur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
http://www.dosya.tc/server17/LaiDYy/RM-779.rar.html