Beyaz lumia900 ün ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gökçen kilit olayını anlattım dün bir site var ya 35€yu verip kilit kodunu alıcaksın ya da unlocked custom rom atıcaksın ikisi de kilidi açıyor ama rom atarsan güncelleme yapamazsın orjinal roma dönüp sürüm yükselttikten sonra aynı kodu kullanarak kilidi kaldırabilirsin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Oyle gokcen abi :) diger ikiside galaxy s3 ve htc one s :)

s3 çıktı mı yahu.

---------- Eklendi @ 23:59:22 ---------- Yazıldı @ 23:57:28 ----------

gökçen kilit olayını anlattım dün bir site var ya 35€yu verip kilit kodunu alıcaksın ya da unlocked custom rom atıcaksın ikisi de kilidi açıyor ama rom atarsan güncelleme yapamazsın orjinal roma dönüp sürüm yükselttikten sonra aynı kodu kullanarak kilidi kaldırabilirsin
abi ben mobil takılıyorum bir kaç gündür. Konuyu söylemiştin haberim var çok sağol.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Süleyman sen de gel senin cihazla kapıştıralım :D çok detaylı bişey yapmak niyetindeyiz hayırlısıyla bir gelsin de :) galaxy s3 e dokunmam da htc one s i ben de merak ettim fırsat bulursam kurcalarım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence one s s4 işlemciyle one x ve s3 e kök söktürür ki s3ün resmileşen işlemcisi beni hayal kırıklıgına ugrattı

Türe

Türe

Üye
Süleyman sen de gel senin cihazla kapıştıralım :D çok detaylı bişey yapmak niyetindeyiz hayırlısıyla bir gelsin de :) galaxy s3 e dokunmam da htc one s i ben de merak ettim fırsat bulursam kurcalarım.

bkalim performansi nasil olacak .

Türe

Türe

Üye
bence one s s4 işlemciyle one x ve s3 e kök söktürür ki s3ün resmileşen işlemcisi beni hayal kırıklıgına ugrattı

One s ' in onu acik abi de neden hayal kirikligina ugradin 4 cekirdekli ve ekinoks 4 yeterli degil mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

One s ' in onu acik abi de neden hayal kirikligina ugradin 4 cekirdekli ve ekinoks 4 yeterli degil mi ?

fiyatının ikibin liranın üstünde olacagını düşünürsek şu anda en iyi işlemci mimarisi olan 28nanometreyle üretilmiş olmalıydı çünkü yüksek ekran çözünürlügü hem batarya hemde işlemciye yük oluyor ve bu konuda s4 rakipsiz

Türe

Türe

Üye

fiyatının ikibin liranın üstünde olacagını düşünürsek şu anda en iyi işlemci mimarisi olan 28nanometreyle üretilmiş olmalıydı çünkü yüksek ekran çözünürlügü hem batarya hemde işlemciye yük oluyor ve bu konuda s4 rakipsiz

Biliyosun abi s4 benim favorim :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Biliyosun abi s4 benim favorim :oke:

biliyorum kardeşim hatta s4 lü one s in tegra3lü one x e neler yaptıgını da biliyorum o yüzden diyorum ki s4 1.7ghz dual core wp8 lumia ortalıgı ayaga kaldırıcak yıl sonunda bu sözümü hatırlarsın

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Birde android in yükü olacak abi samsung u sevmem ama ortalığı kızıştıracak bu da bize yarayacak

Türe

Türe

Üye

biliyorum kardeşim hatta s4 lü one s in tegra3lü one x e neler yaptıgını da biliyorum o yüzden diyorum ki s4 1.7ghz dual core wp8 lumia ortalıgı ayaga kaldırıcak yıl sonunda bu sözümü hatırlarsın

Bi de pureview koysalar off ki ne off

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s4 ü mü inceledin Gökçen abi anlamadım :/ :ehe

Türe

Türe

Üye
Valla bende s4 u inceledin gibi anladim gokcen abi :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Purewiev de olacaktır Nokia onu yüksek fiyatlı her cihaza koyar bence belki orta segment bir cihazda da olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt