Türe
Üye
sen işini bilirsin Süleyman'ım.![]()
Oyle gokcen abi
diger ikiside galaxy s3 ve htc one s 
sen işini bilirsin Süleyman'ım.![]()
diger ikiside galaxy s3 ve htc one s 
Oyle gokcen abidiger ikiside galaxy s3 ve htc one s
![]()
abi ben mobil takılıyorum bir kaç gündür. Konuyu söylemiştin haberim var çok sağol.gökçen kilit olayını anlattım dün bir site var ya 35€yu verip kilit kodunu alıcaksın ya da unlocked custom rom atıcaksın ikisi de kilidi açıyor ama rom atarsan güncelleme yapamazsın orjinal roma dönüp sürüm yükselttikten sonra aynı kodu kullanarak kilidi kaldırabilirsin
s3 çıktı mı yahu.
Hayir abi dedim ya gelince inceleyecegim insallah . 3 mayista tanitilacak galaxy s3
Süleyman sen de gel senin cihazla kapıştıralımçok detaylı bişey yapmak niyetindeyiz hayırlısıyla bir gelsin de
galaxy s3 e dokunmam da htc one s i ben de merak ettim fırsat bulursam kurcalarım.
bence one s s4 işlemciyle one x ve s3 e kök söktürür ki s3ün resmileşen işlemcisi beni hayal kırıklıgına ugrattı
One s ' in onu acik abi de neden hayal kirikligina ugradin 4 cekirdekli ve ekinoks 4 yeterli degil mi ?
fiyatının ikibin liranın üstünde olacagını düşünürsek şu anda en iyi işlemci mimarisi olan 28nanometreyle üretilmiş olmalıydı çünkü yüksek ekran çözünürlügü hem batarya hemde işlemciye yük oluyor ve bu konuda s4 rakipsiz

Biliyosun abi s4 benim favorim![]()
Biliyosun abi s4 benim favorim![]()
biliyorum kardeşim hatta s4 lü one s in tegra3lü one x e neler yaptıgını da biliyorum o yüzden diyorum ki s4 1.7ghz dual core wp8 lumia ortalıgı ayaga kaldırıcak yıl sonunda bu sözümü hatırlarsın
demin aldım elime biraz inceledim manyak bir şey.
Birde android in yükü olacak abi samsung u sevmem ama ortalığı kızıştıracak bu da bize yarayacak