Beyaz lumia900 ün ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyaz lumia900 ün ekran sorunu
Yeni lumia900 white oldukça şık görünebilir fakat gelen haberler biraz canınızı sıkabilir.

resimde de görüldügü gibi lumia900 beyaz ın ekranı siyah lumia900 e göre

mor gözüküyor. Fakat durun hemen panik yapmayın bu sadece ekran ayarlarından en düşük parlaklık ayarlandıgında ortaya çıkan bir durum ve sadece bir kaç şikayet alınmış. Nokia hemen şikayeti cihazları yenisiyle degiştirerek çözmüş ve geri alınan cihazları incelemeye başlamış.Umarım bu sorunun sebebi ve çözümü yakın zamanda bulunacaktır

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İkiletmeyip hemen değişimleri çok iyi müşteri gözünde itibar kazandırır. Bi kaç cihazın ekranından kaynaklı olabilir Nokia bunu da çözecektir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İkiletmeyip hemen değişimleri çok iyi müşteri gözünde itibar kazandırır. Bi kaç cihazın ekranından kaynaklı olabilir Nokia bunu da çözecektir.
tabi bilinçli olarakta yapılmış olabilir satış sonrası destek reklamı yapmak için.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mantıklı abi sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz..

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm umarım yazılımsaldır

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o zaman kesin reklam.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman kesin reklam.

yani diyorsun ki nokia artık oyunu kuralına göre oynamaya başladı öyle mi gerçi abd deki satış rakamları da bunu söylüyor.Bugün abd kaynaklı sitede bir haber gördüm aynen şöyle bir başlık atmışlar;lumia900 white yeniden stoklarda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

yani diyorsun ki nokia artık oyunu kuralına göre oynamaya başladı öyle mi gerçi abd deki satış rakamları da bunu söylüyor.Bugün abd kaynaklı sitede bir haber gördüm aynen şöyle bir başlık atmışlar;lumia900 white yeniden stoklarda

denilecek birşey bırakmamışsın abi. :alkis

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Peynir ekmek gibi gidiyor bie gelemedi canına yandımın :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peynir ekmek gibi gidiyor bie gelemedi canına yandımın :D

daha önce de söylemiştim amerika daki satışlar yavaşlamadan avrupa ya gelmez diye ingiltere 14mayısa ertelendigine göre onlardan yaklaşık bir ay sonra türkiye ye gelir tabi bu dediklerim lumia900 için diger lumialar tango güncellemesi ile türkçe dil destegi geldiginde satışa sunulacaktır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi benim gönlümde yatan 900 ama bütçe sıkıntı olabilir o zaman 800 e dönerim ama onun için de yine 900 ün gelmesini beklerim fiyat ucuzlar o zaman.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Öyle be abi ama bence sen acele etme yurtdışından getirme şansını kullan abi..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öyle be abi ama bence sen acele etme yurtdışından getirme şansını kullan abi..

inşallah temmuzu bekliyorum. Bu arada amcamın oğlu fransa da bu işi yapıyormuş yahu bugün öğrendim onunla konuşup getirmesini isteyeceğim. Hele Kemal abi şu kilit kırma işini bi çözsün oh değme keyfimize.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Türe

Türe

Üye

inşallah temmuzu bekliyorum. Bu arada amcamın oğlu fransa da bu işi yapıyormuş yahu bugün öğrendim onunla konuşup getirmesini isteyeceğim. Hele Kemal abi şu kilit kırma işini bi çözsün oh değme keyfimize.

Turkiyeye gelince incelegim 3 cihazdan birisi olacak kesinlikle :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abi getirebilirse iki tane olsun :D Süleyman Ali abinin cihaz gelsin onunla bir inceleme videosu çekicez kısmetse,memlekette bir lumiayı Ali abiden detaylı inceleyecek insan yoktur sanırım :)

Türe

Türe

Üye
Abi getirebilirse iki tane olsun :D Süleyman Ali abinin cihaz gelsin onunla bir inceleme videosu çekicez kısmetse,memlekette bir lumiayı Ali abiden detaylı inceleyecek insan yoktur sanırım :)

Evet bir de mumkunse inceleme videosu cok iyi olur su mesut cevik' in cektikleri gibi :ehe o adami seviyorum ya cok objektif . Bir de karsilastirma videosu imkani olsa fena olmaz hani :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

konuşurum kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt