valla iphone a da helal olsun adamlar ne telefon yapıyor hala piyasada erişilemedi o telefona performans olarak
Abi yapma bunuu![]()

yahu sonuçta yapmışlar ben begendim.
---------- Eklendi @ 00:34:21 ---------- Yazıldı @ 00:33:42 ----------
![]()
gercekten iyi cihaz iphone 5 8 mm olacakmis kalinlik olarakGökçen abi bak şimdi aklıma geldi ben sana hafiften böyle çok inceden küstüydümdü.
iki tarafı cam olmasında
---------- Eklendi @ 00:40:28 ---------- Yazıldı @ 00:39:08 ----------
grafen olabilir
kalınlık değil incelik desen daha iyimalzeme de ne kullanıcaklar onu çok merak ediyorum ben

valla abi sana bir hafta evvel bi pm attım ama hala cevap yok malesef.. :/
telefonda dayanıklılık önemli bi unsur benim seçimlerimde.. Grafen i hiç görmedim ama ben apple ın üstüne koyacağına ve iphone4s in satışlarını katlayacağına inanıyorum kim ne derse desin adamlar yapıyor abi ve çoğu apple kullanıcısıda donanım aramaz apple olsun taş olsun der alır sistem mükemmele yakın çalıştıktan sonra ne gerek var fazla donanıma..Ya Süleyman benim eller biraz kaygan bi de ben abur cuburda severim gidip 2500 tl iphone veripte telefonu kırarsam acısından yataklara düşerimtelefonda dayanıklılık önemli bi unsur benim seçimlerimde.. Grafen i hiç görmedim ama ben apple ın üstüne koyacağına ve iphone4s in satışlarını katlayacağına inanıyorum kim ne derse desin adamlar yapıyor abi ve çoğu apple kullanıcısıda donanım aramaz apple olsun taş olsun der alır sistem mükemmele yakın çalıştıktan sonra ne gerek var fazla donanıma..