Beyaz lumia900 ün ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
s4 ü inceledim yahu.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi s4 işlemci onu nasıl inceledin nerden buldun :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tamam tamam bana iyi geceler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne oldu abi yav küsüp gitme hemen :(

Türe

Türe

Üye
Evet abi kizma :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yok ya bir yere gittiğim yok iphones4 kast ettim :ehe

Türe

Türe

Üye
Abi yapma bunuu :ah

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla iphone a da helal olsun adamlar ne telefon yapıyor hala piyasada erişilemedi o telefona performans olarak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gökçen abi bak şimdi aklıma geldi ben sana hafiften böyle çok inceden küstüydümdü.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kalınlık değil incelik desen daha iyi :ehe malzeme de ne kullanıcaklar onu çok merak ediyorum ben

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iki tarafı cam olmasında

---------- Eklendi @ 00:40:28 ---------- Yazıldı @ 00:39:08 ----------

grafen olabilir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla abi sana bir hafta evvel bi pm attım ama hala cevap yok malesef.. :/

Türe

Türe

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ya Süleyman benim eller biraz kaygan bi de ben abur cuburda severim gidip 2500 tl iphone veripte telefonu kırarsam acısından yataklara düşerim :kop: telefonda dayanıklılık önemli bi unsur benim seçimlerimde.. Grafen i hiç görmedim ama ben apple ın üstüne koyacağına ve iphone4s in satışlarını katlayacağına inanıyorum kim ne derse desin adamlar yapıyor abi ve çoğu apple kullanıcısıda donanım aramaz apple olsun taş olsun der alır sistem mükemmele yakın çalıştıktan sonra ne gerek var fazla donanıma..

Türe

Türe

Üye
Ya Süleyman benim eller biraz kaygan bi de ben abur cuburda severim gidip 2500 tl iphone veripte telefonu kırarsam acısından yataklara düşerim :kop: telefonda dayanıklılık önemli bi unsur benim seçimlerimde.. Grafen i hiç görmedim ama ben apple ın üstüne koyacağına ve iphone4s in satışlarını katlayacağına inanıyorum kim ne derse desin adamlar yapıyor abi ve çoğu apple kullanıcısıda donanım aramaz apple olsun taş olsun der alır sistem mükemmele yakın çalıştıktan sonra ne gerek var fazla donanıma..

Yani dusunsene iphone 4s 800 mhz e underclock edilmis ama 800 mhz le neler yapiyor ufaklik :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt