Beyaz lumia900 ün ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla ben iphone5 de en fazla çift çekirdek bekliyorum apple bu konuda çok katı.. Birkaç arayüz değişikliği de şart sanki kullanıcı sıkılmıştır artık özellikle jb siz kullananlar.

WebStyle

WebStyle

Üye
2 farklı Lcd mi kullanıyorlar acaba.. Buna benzer bir durumda İphone 4S'lerde de mevcut. Bazı İphone4S'lerin ekran rengi de sarı..

anılbaran

anılbaran

Üye

Evet bir de mumkunse inceleme videosu cok iyi olur su mesut cevik' in cektikleri gibi :ehe o adami seviyorum ya cok objektif . Bir de karsilastirma videosu imkani olsa fena olmaz hani :)

Canım kardeşim Mesut çevik ve çetesi hiç objektif degil. Aksini tam bir samsungcu ve fandroidçi bir site. Kendileri itirraf etti zaten . Ayrıca o işler degişik adamlar reklam yapıyor. Sponsor firmalar var onlarla iş yürütüyor. Orası göründügü gibi degil çok farklı olaylar dönüyor. Ayrıca yazarlar da tam bi fandroidçi.Hiç objektif degiller. Ayrıca türkiye de insanların android almasını saglayan tek site dh. Piskolojik baskı uygulayarak insanlara istediklerini aldırabiliyorlar. Biz de artık wp ve nokia için piskolojik baskı yaparak aldırıcaz ,oyunu kurallarına göre oynucaz :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Canım kardeşim Mesut çevik ve çetesi hiç objektif degil. Aksini tam bir samsungcu ve fandroidçi bir site. Kendileri itirraf etti zaten . Ayrıca o işler degişik adamlar reklam yapıyor. Sponsor firmalar var onlarla iş yürütüyor. Orası göründügü gibi degil çok farklı olaylar dönüyor. Ayrıca yazarlar da tam bi fandroidçi.Hiç objektif degiller. Ayrıca türkiye de insanların android almasını saglayan tek site dh. Piskolojik baskı uygulayarak insanlara istediklerini aldırabiliyorlar. Biz de artık wp ve nokia için piskolojik baskı yaparak aldırıcaz ,oyunu kurallarına göre oynucaz :oke:

Gerek yok wp7 muhteşem:).

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Türe

Türe

Üye

bana hiç öyle gelmedi ya neyse :hmmm

---------- Eklendi @ 17:09:32 ---------- Yazıldı @ 17:09:06 ----------

valla ben iphone5 de en fazla çift çekirdek bekliyorum apple bu konuda çok katı.. Birkaç arayüz değişikliği de şart sanki kullanıcı sıkılmıştır artık özellikle jb siz kullananlar.

Yine olacağı ufak tefek değişiklik .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sabreden derviş muradına erermiş :)

örnek;ben ve lumia900 n8den o kadar sıkılmıştım ki iphone 4s almayı düşünür olmuştum bir ara ama çok şükür lumia900 yetişti

Türe

Türe

Üye

örnek;ben ve lumia900 n8den o kadar sıkılmıştım ki iphone 4s almayı düşünür olmuştum bir ara ama çok şükür lumia900 yetişti

lumia 900 de iphone 4s de kaliteli cihazlar , yarıyolda bırakmazlar ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ipnone5 de bence 1 gb ram olur 1 yada 1.4 ghz çift çekirdek işlemci gpu konusunda pek emin değilim ama aşşa yukarı böle olur donanım..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Lumia 900 denilinilince mavinin üzerine tanımam.Telefon okulda "Lumia Mavisi" diye bir renk oluşturdu :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ipnone5 de bence 1 gb ram olur 1 yada 1.4 ghz çift çekirdek işlemci gpu konusunda pek emin değilim ama aşşa yukarı böle olur donanım..

Grafik işlemcisi konusunda çok heyecanlıyım.4 çekirdekli olacak gibi:naughty:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Türe

Türe

Üye

1.4 ghz işlemci koymayacağına garanti veriyorum . Ama 1ghz olacak büyük ihtimalle . normalde 1 ghz olan a5 i 800 mhz e underclock ettiler bu sebeple çift çekirdekli 1 ghzlik işlemci bekliyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt