[ENGİN]
Üye
vallahi mi? niye ki.
yine cinliğin üzerinde maşallah
vallahi mi? niye ki.
[ENGİN];4632169' Alıntı:
yine cinliğin üzerinde maşallah![]()

Evet bir de mumkunse inceleme videosu cok iyi olur su mesut cevik' in cektikleri gibio adami seviyorum ya cok objektif . Bir de karsilastirma videosu imkani olsa fena olmaz hani
![]()

Canım kardeşim Mesut çevik ve çetesi hiç objektif degil. Aksini tam bir samsungcu ve fandroidçi bir site. Kendileri itirraf etti zaten . Ayrıca o işler degişik adamlar reklam yapıyor. Sponsor firmalar var onlarla iş yürütüyor. Orası göründügü gibi degil çok farklı olaylar dönüyor. Ayrıca yazarlar da tam bi fandroidçi.Hiç objektif degiller. Ayrıca türkiye de insanların android almasını saglayan tek site dh. Piskolojik baskı uygulayarak insanlara istediklerini aldırabiliyorlar. Biz de artık wp ve nokia için piskolojik baskı yaparak aldırıcaz ,oyunu kurallarına göre oynucaz![]()
.Canım kardeşim Mesut çevik ve çetesi hiç objektif degil. Aksini tam bir samsungcu ve fandroidçi bir site. Kendileri itirraf etti zaten . Ayrıca o işler degişik adamlar reklam yapıyor. Sponsor firmalar var onlarla iş yürütüyor. Orası göründügü gibi degil çok farklı olaylar dönüyor. Ayrıca yazarlar da tam bi fandroidçi.Hiç objektif degiller. Ayrıca türkiye de insanların android almasını saglayan tek site dh. Piskolojik baskı uygulayarak insanlara istediklerini aldırabiliyorlar. Biz de artık wp ve nokia için piskolojik baskı yaparak aldırıcaz ,oyunu kurallarına göre oynucaz![]()

valla ben iphone5 de en fazla çift çekirdek bekliyorum apple bu konuda çok katı.. Birkaç arayüz değişikliği de şart sanki kullanıcı sıkılmıştır artık özellikle jb siz kullananlar.
Yine olacağı ufak tefek değişiklik .
Apple'ın taktik ama iyi.

Gösterip elletmiyorlar !![]()
fazla naz aşık usandırır demişler

Sabreden derviş muradına erermiş![]()
örnek;ben ve lumia900 n8den o kadar sıkılmıştım ki iphone 4s almayı düşünür olmuştum bir ara ama çok şükür lumia900 yetişti
lumia 900 de iphone 4s de kaliteli cihazlar , yarıyolda bırakmazlar![]()
iphone 4s e lafım yok benim için sorun apple
Ipnone5 de bence 1 gb ram olur 1 yada 1.4 ghz çift çekirdek işlemci gpu konusunda pek emin değilim ama aşşa yukarı böle olur donanım..

Ipnone5 de bence 1 gb ram olur 1 yada 1.4 ghz çift çekirdek işlemci gpu konusunda pek emin değilim ama aşşa yukarı böle olur donanım..