Telefon Tavsiyesi Nokia c7 mi? Yoksa Samsung s1 mi? Mutlaka bi tavsiye de bulunun kafam karışık:-)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 mi? Yoksa Samsung s1 mi? Mutlaka bi tavsiye de bulunun kafam karışık:-)
-ekran kalitesi bakımından.
-internet kullanımı açısından.
-dokunmatik özelliği bakımından.
-kamera kalitesi.
-batarya süresi bakımından.
-fiyat eşdeğerliği bakımından.
Tavsiyelerinizi bekliyorum:-)
not: c7 nin s1'den eksik olduğu nokta flaş programının olmaması.bu sebeble internet kullanımı kapsamında direk video açmıyor.mobil uyumlu olursa açıyor.s1'in eksikliği ise kamera mp 'li düşük olması ile beraber kamera flaş'ının olmaması.
Ikinci el düşünüyorum kararsızım tavsiye bekliyorum.

---------- Eklendi @ 00:52:39 ---------- Yazıldı @ 00:50:36 ----------

şimdiden teşekkürleri:)

klongs

klongs

Üye
galaxy s

klongs

klongs

Üye
en fazla 600

klongs

klongs

Üye
oda 600 civari

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşlar spot galaxy s 700 tl'ye alabiliyorum sizce o para ona verilir mi?

klongs

klongs

Üye
cok pazarlik et

kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

aleranol

aleranol

Üye
bence s alma c7 al çift led flaş ve kamera müthiş s ile kıyaslanamaz. Eğer oyun ve flaş önemli diyosan s al. Geri kalan herşeyde c7 :) kasası benim için en önemli nokta ve gerçekten çok hoş :D Hatta şu an bunu yan çeviip elimin srasına sıkıştırdığım c7 ciğimden ve 2 baş parmağımşa yazıyorum s in ise böyle bir zevk. Yok :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence s alma c7 al çift led flaş ve kamera müthiş s ile kıyaslanamaz. Eğer oyun ve flaş önemli diyosan s al. Geri kalan herşeyde c7 :) kasası benim için en önemli nokta ve gerçekten çok hoş :D Hatta şu an bunu yan çeviip elimin srasına sıkıştırdığım c7 ciğimden ve 2 baş parmağımşa yazıyorum s in ise böyle bir zevk. Yok :)

kamerada flaş olması fazla bir şeyi değiştirmiyor. Gece çekimleri hariç fark yok gibi. Kaldı ki C7'nin gece çekimleri de iğrenç. Flaş var ama o da fazla işe yaramıyor. N86 hatta N79 kadar bile kamera yok o telefonda :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt