arkadaslar bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bakarmisiniz
arkadaslar nokia c7 ekraninin uzerindeki o kagit gibibirsey vardi. tellefonu aldigim 2 ci gun cizmistim tellefoncudan yenisini 10tlye aldim ve oyle kullandim ama kagit ta ekrandaki beyaz sayfalarda falan renkli kucuk noktalar var

orjinalinin fiyati ne kadar ve o kagidi cikardim suan oyle kullaniyorum goruntu daha guzel bir zarari olurmu cizilirmi?
tesekkurler

Polymath

Polymath

Üye
Sanırım Parmak izi tutmayan koruyucu takmışlardır. Bence En güzeli. Ekran biraz bulanık gibi oluyor ama Sorun olmazdı.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
peki o koruyucu ne kadar ve taktirmasam bir zarari varmi?

Polymath

Polymath

Üye
peki o koruyucu ne kadar ve taktirmasam bir zarari varmi?

Dostum Orjinal koruyucuları iyi olmuyor ki fazla. Senin dediğinden 5 tl filandır. Senin 10 lıraya taktırdığın daha güzeldir. Parmak izi tutmaz. Takmanın bir zararı olmaz aksine ekran çizilmesine karşı korur

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
tamam tesekkurederim

uğur e

uğur e

Üye
kardş ben 1 senedr c7 kulanyrum aldğm ilk gun jilatını kaldrdm zaten c7 dekı çizilmez cam takmş adamlar korkma bşey olma eğer korumalık takarsan dokumatık braz ağırlaşır ekran bı tuhaf oluyo yanı.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
evet onu farkettim jelatini cikardim ekran super oldu ama cizilmesinden korkuyorum :(

uğur e

uğur e

Üye
telefonu her daım boş cebne koy kılıfta kullan.korkma öyle bast şeylerce çizlmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt