Sevgili gün ışığıma

Sponsorlu Bağlantılar

aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sevgili gün ışığıma
Dusu Gercege,ozlemi Kavusmaya Donusturebilmektir Onemli Olan...yeter Ki Ne Istedigini Ve Neyi Ozledigini Iyi Bil!...
Seni Seviyorum Demek Icin Cok Gec..seni Unutmak Icinse Cok Erken..cunku Henuz Olmeyi Dusunmuyorum...
Hani Daglarda Dort Mevsim Erimeyen Kar Olurya Yoklugumda Yureginden Eksilmesin.sevda Cicegim...
Biliyorsun Ki Her Yangin Ruzgara Karsi Savunmasizdir Ama Sonmusse Eger O Yangin Firtina Olsan "faydasizdir"
Karanlikta Dahi Goren Goz Gibi Olsemde Donmedigim Soz Gibi Gecelere Gunduzlere Es Gibi Sonsuza Dek Sonmeyen Gunes Gibi "kalbimdesin Ela Gozlum"
Hayat Icli Bir Sarkidir .herkes Soyleyemez. Onemli Olan Eski Dostlar Degil, Hicbir Zaman Eskimeyecek Dostlardir...
Seni Seveni Gormeyecek Kadar Korsen,seni Seven,sevdigini Soylemecek Kadar Gururludur...
Sevgimle Bogdum,sevkatimle Sardim Seni Simdi Kalbime Gomdum! Sen Benim Sevgimin Katilisin Birtanem...
Yasamak Ozlemsiz, Ozlem Sevgisiz, Sevgi Sensiz Olmaz! Unutma Ki Sevmek Daima Beraber Olmak Degil, Sensizken Bile Seninle Olabilmektir...
Askin Ecelim Olsun Saclarin Kefenim Gozlerin Sirat Koprusu Yanagin Cehenem Atesi Yinede Vaz Gecmem Bu Sevgiden...
Anladim Birak Kendini Kollarina Ask Yuregini Tastikca Bu Guzel Aciyi Ceksin Sen Onu Toprak Olana Kadar Seveceksin...
Adini Kurutulmus Bir Gul Gibi Yuregimde Sakliyorum, Bu Sevgiyi Senden Cok Uzaklarda Yasiyorum, Ne Sesin Var Artik Nede Kokun, Hangi Gunahimin Bedeli Bu Yoklugun...
Kelimeler Hep Biten Harflerden Kuruludur. Sessizlikse Sonsuzdur Kalpler Gibi. Ve Ben Bu Yuzden Susarim Senin Yaninda. Seviyorsam Susmak Herseyi Anlatir Zaten...
Cakir Gozlerim Kuskun, Aglamakli Dune , Bugune , Yarina , Ve Senden Baska Gorebilecegin Tum Guzelliklere, Agzimda Dunden Kalma Bin Kufur ...kimsesizligime...
Bir Telefon Bekliyorum"sevgilim" Diye Baslayan,"seni Seviyorum" Diye Biten.bir Telefon Bekliyorum.dun Gelmesi Gereken,bugun Halâ Gelmeyen...
Ben Seni Gozlerimle Degil,yuregimle Sevdim! Ben Seni Sozlerim Kadar Degil Dunyalar Kadar Sevdim! Ben Seni Bir Gunluk Degil Bir Omurluk Sevdim

Bazi Ruyalar Digerlerinden Daha Uzun Surer. Bazilari Da Cok Cok Guzel. Benim En Uzun Ve En Guzel Ruyam Su An Bu Mesaji Okuyor. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Biliyorsun Her Gokkusaginin Bittigi Yerde Bir Hazine Saklanirmis. Gokusagini Takip Ettim Gecenlerde Sende Bitti... En Degerli Hazinemsin Benim, Canimsin.
Eger Gokyuzu Bir Parca Kagit, Deniz Bir Sise Murekkep Olsaydi Yine De Sana Olan Duygularimi Yazmaya Yetmezdi. Seni O Kadar Cok Seviyorum Ki.
Bir Demet Gul Vermek Isterim Sana. Gullerden Guzelsin Aslinda. Gulu Bir Gun, Seni Sonsuza Dek Seviyorum.
Seni Denizdeki Kumlar, Gokteki Yildizlar, Ormandaki Agaclar, Dunyadaki Insanlar, Okyanustaki Sular, Sahildeki Martilar Ve Gunesin Isiklarindan Daha Cok Seviyorum. Birlikte Daha Guzel Gunlere Gitmemiz Dilegiyle Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Yasamak Ozlemsiz, Ozlem Sevgisiz, Sevgi Sensiz Olmaz! Unutma Ki Sevmek Daima Beraber Olmak Degil, Sensizken Bile Seninle Olabilmektir... Bu Sevgililer Gununde Yaninda Degilim Belki Ama Ozlemim Sevgim Hep Seninle. Seni Seviyorum!
Beni Karanliktan Aydinliga, Yalandan Gercege, Olumden Olumsuzluge Goturdugun Icin Tesekkurler. Seni Seviyorum. Daha Nice Gunlere Hep Birlikte Canim.
Seni Yildizlara Benzetiyorum Onlar Kadar Uzak Onlar Kadar Erisilmezsin Ama Bir Farkin Var Onlar Bin Tane Sen Bir Tanesin. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun.
Seni Tahmin Edecegin Kadar Degil, Tahammul Edemeyecegin Kadar Cok Seviyorum. Sana "sevgilim!" Diyebildigim Icin Kendimi Cok Sansli Goruyorum.
Biliyorsun Her Gokkusaginin Bittigi Yerde Bir Hazine Saklanirmis. Eskiler Boyle Der. Gokusagini Takip Ettim Gecenlerde Sende Bitti... En Degerli Hazinemsin Benim, Canimsin. Sevgililer Gunumuz Kutlu Olsun.
Sana Bahceden Gul Degil Gunesten Atom Koparip Getirmek Istiyorum Ama Kalbim Gibi Ellerin De Yanar Diye Korkuyorum. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun.
Sesini Duysam Da Her An Yuzunu Gormek Gibidegil, Ozledigimi Bil Her An Cunku Hicbir Sey Seni Sevmek Gibi Degil! Seni O Kadar Cok Ozledim Ki... Sevgililer Gununde Yaninda Olup Sana Sana Sarilmak Icin Cildiriyorum...

Hadi Gel Tut Ellerimi! Benimle Yan! Benimle Meydan Oku Her Caresizlige! Benimle Uyu Benimle Uyan. Birlikte Varalim Nice Yillara.
Denizi Icerken Maviler Takildi Bogazima, Karaya Vuran Balik Gibi Cirpiniyorum. Mavi Gozlerini Ozluyorum. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun.
Gozlerin Nehir Kirpiklerin Kopru Olsa, Ben Uzerinden Gecerken Ipler Kopsa Ve Dustugum Yer Dudaklarin Olsa. Sevgililer Gununde Bir Opucuk Borclusun Bana...
Hani En Guzel Asklar Imkansiz Gelir Ya Insana, Imkansiz Oldugun Icin Asigimsana!.. Sevgililer Gunnu Kutlu Olsun Birtanem, Seni Cok Seviyorum.
Sen Collerde Serap Gibisin, Engin Denizlerde Yakamoz Gibisin, Isigim Sensin, Gunesim Sensin... Bil Ki Cok Ozlendin... Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Sevgililer Opusurken Neden Gozlerini Kapatir Bilir Misin? Cunku Gozleriyle Degil De Kalpleriyle Gormek Isterler. Yani Hissetmek Isterler. Ben De Seni Ruhumun Derinliklerinde Hissediyorum Sevgilim Cunku Seni Cok Seviyorum. Sevgililer Gunumuz Kutlu Olsun!
Maviler Giyer Bulut Olurum, Yesiller Giyer Bahar Olurum, Bakarsin Bir Gun Beyazlar Giyer Senin Olurum. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun.
Bulutlara Yukledim Hasretimi, Ruzgarlarla Yolladim Sevgimi, Yagmurlar Yagdirdim Gozyaslarimla Kucuk Melekler Gonderdim Seni Opmeye! Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Bir Kus Olup Gitsem, Assam Su Enginleri, Varsam Senin Yanina. Opsem Doyasiya, Koklasam Seni, En Buyuk Hediye Odur Bana.
Bir Yudum Sevgi Koskoca Bir Okyanusa Bedeldir. Simdi Uzaklarda Senin Bir Yudum Sevgine Hasretim Sevgilim. Seni Hasretimi Tuketircesine Kucakliyorum.
Sana Dogru Bir Kelebek Ucurdum, Daglari Denizleri Asti Seni Buldu, Yanaginaufacik Bir Opucuk Kondurdu. Hissettin Mi? Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Dogan Her Gunun Sabahinda Icimde Gozlerini Gorebilmek Aski Olmasa, Inan Hicbir Seye Degmezdi Yasamak. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Seni Sevdigim Kadar Yasasaydim Olumsuzlugun Adini Ask Koyardim... Sevgililer Gunun Kutlu Olsun Biricik Askim!
Yuregimdeki Tek Arzu, Hayalimdeki Tek Tutku, Beni Yasatan Tek Duygu Senmissin Bebegim... Sevgililer Gununu Kutluyorum. Daha Nice Yillara.
Gunesin Dogdugu Da Bir Gercek Battigi Da... Kalbimin Attigi Da Bir Gercek, Gunun Bittigi De... Ne Cikar Tum Gercekleri Saysak Tek Tek. Seni Seviyorum, Iste O En Buyuk Gercek...
Operim Dudaklarindan Gul Kokulu Yanaklarindan Her Dem Gozlerimin Hapsindesin Kalbimin Tek Sahibisin... Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Guller Anlatsin Sana Olan Sevgimi, Guller Anlatsin Yanlizligimi, Caresizligimi. Yavas Yavas Eriyen Yuregimi Guller Anlatsin Ben Anlatamadim.
Sen Benim Hayatimda Oldugun Surece, Ne Sen Kimseye Rakip Ne De Kimse Sana Rakiptir. Daha Nice Sevgililer Gununde Beraber Olmayi Diliyorum.
Sana Dijital Bir Gul Yolluyorum, Cunku Uzaklarda Elimden Ancak Bu Kadari Geliyor. Ama Bil Ki Gercegini, Gozlerinin Icine Bakarak Vermek Isterdim. Ve Seni Sevdigimi Fisildamak.. Sevgililer Gunumuz Kutlu Olsun!
Dun Gece Sen Uyurken Kizila Boyadim Denizleri, Ucurumdan Attim Sessizligi, Haber Saldim Ruzgarlara Fisildasinlar Seni Ne Cok Sevdigimi Ve Ozledigimi.
Ayrilik Kucuk Sevgileri Oldurur Ama Buyuk Sevgileri Guclendirir. Tipki Ruzgarin Mumu Sondurup Yangini Guclendirdigi Gibi... Bizim De Sevgimiz Hep Yasayacak Ve Daha Da Guclenecek Sevgilim. Nice Sevgililer Gunlerinde Birlikte Olmak Dilegiyle...
Sen Dunyaya Surgun Bir Meleksin Ve Ben Seni O Kadar Cok Sevecegim Ki Bir Daha Cennetine Geri Donmek Istemeyeceksin... Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Sevgililer Gununde Belki Yaninda Degilim Ama Dunde, Bugunde, Yarinda Yuregin Kadar Yanindayim. Kendini Yalniz Hissettiginde Elini Kalbine Koy Ben Hep Ordayim!

Gonlume Taht Kurdun, Gonlumun Sultani Oldun, Gece Gokyuzunde Parlayan Yildizim, Sabah Ise Ruhuma Dogan Gunesim Oldun. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
O Kadar Guzelsin Ki Yuzune Bakamiyorum. Titriyor Ellerim, Ellerini Tutamiyorum. Oylesine Baglanmisim Ki Sensiz Duramiyorum. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Bana Bir Gunun 24 Saat, Bir Saatin 60 Dakika Ve Bir Dakikanin 60 Saniye Oldugu Ogretildi Ama Sensiz Gecen Bir Saniyenin Sonsuzluk Kadar Uzun Oldugu Ogretilmedi. Yasamimizin Her Aninda Birlikte Olmamiz Dilegiyle Sevgilim... Sevgililer Gunumuz Kutlu Olsun.
Butun Mevsimleri Bir Gunde, Butun Yillari Bir Mevsimde Yasamaya Raziyim Seninle... Daha Nice Sevgililer Gununu Beraber Gecirmek Dilegiyle..
Insanlar Tanidim Yildizlar Gibiydi, Hepsi Parliyordu. Ama Ben Seni, Gunesi Sectim, Bir Gunes Icin Bin Yildizdan Vazgectim. Sevgililer Gunumuz Kutlu Olsun!
Bu Sevgililer Gununde Beyaz Bir Guvercin Yolluyorum Sana Kanatlarinda Mutluluk, Yureginde Sevgi Ve Sadakat, Karbeyaz Tuylerinde Umut Ve Gagasinda Iyi Geceler Opucugu, Yanagini Uzat.
Seni Her Dusundugumde Kalbime Bir Yildiz Ciziyorum. Benim Simdi Kac Yildizim Var Biliyor Musun? Benim Artik Bir Gokyuzum Var... Sevgililer Gunumuz Kutlu Olsun!
Hani Gozler Vardir Sozleri Anlatir, Hani Sozler Vardir Gozleri Anlatir, Bir De Ask Vardir Seni Anlatir... Nice Sevgililer Gunlerine Minik Bebegim.
Bugun Her Zamankinden Farkli Bir Sey Yapayim Dedim Olmadi Yine Sana Defalarca Asik Olup Seni Dusundum... Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!
Sana Dalgalardan Kalem Yaptim Ve Kiyiya Seni Seviyorum Yazdim, Sen De Inandin Degil Mi? Sen Delisin, Seni Sevmedim, Sana Baglandim Sana Taptim.
Sen Gunesin Dogdugu, Karanligin Bittigi Yerdesin Sen Hep Kalbimde Yatan Tek Sevgilimsin. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun!

Hasreti Yildizlara Yazmak Isterdim,sabah Olunca Kaybolsunlar Diye.sevgimi Ciceklere Yazmak Isterdim,onlarla Beraber Buyusunler Diye
Herzaman Gul, Hayata Gulucuk Sac, Gulmeyi Benimse, Cunku Senin Bir Gulusun Icin, Koca Dunyada Yasayan Biri Mutlaka Biri Vardir.
Eger Olduysen, Su Anda Yildizlara Uzanirsan, Yildizlarin Isiklarini Topla. Tac Seklinde Saclarinin Arasinda Sonsuza Dek Parlasin.
Sevmek Sacak Altina Siginan Gocmen Kusun, Kar Tanecikleri Arasinda Ucusan Beyaz Tuyunu Gorebilmektir.
Sevdigini Ozgur Birak , Geri Gelirse O Senindir Geri Gelmezse, Zaten Hic Senin Olmamistir...
Sevgili Binlerce Insan Arasindan Gonul Gozuyle Gorup Ayri Bir Kimlik Verdigimizdi Her Sozu Buyu Olan, Dokundugu Herseyi Kutsallastiran Muhtesem Insandi.
Sevdiginin Gozyaslari Sahile Vurdugu Zaman ,sahilin Atacagi Imza Seni Seviyorum Olacak Bitanem..
Iki Saskin Yildiz Gibi Parlayan Gozlerine Bakip Da, Senin Ruhunu Tum Ictenligiyle Gorebilenler Anlar Ki Sen Bir Omre Bedelsin !!
Senin Icin Aglarken Gozumden Dusen Yaslar Denize Dokulseydi Eger,karaya Vuran Dalgalar "seni Seviyorum" Yazardi.
Gozlerindeki Parilti , Icindeki Kipirti Yuregindeki Sevgi , Hic Bitmesin.
Sevgi Duygularini Anlatamadigin Zaman, Gozlerinden Suzulen Iki Damla Sicak Gozyaslaridir..
Seni Nasil Nefes Aliyorsan, Bende Seni Oyle Seviyorum Iste.sen Nefes Alamadan Yasayamazsin, Bende Seni Sevmeden.
Sen Benim Farkimi Fark Edemedin.ama Artik Farketsen De Fark Etmez.cunku Benim Farkimi Fark Edenler Senden Cok Farkli...
Belki Mutluluk Kapisi Kapandiginda , Baskasi Aciliyordur, Fakat Boyle Zamanlarda Kapanan Kapiya Oyle Uzun Bakariz Ki, Bizim Icin Acilan Diger Kapiyi Goremeyiz Bile.
Eger Bir Gun Askin Olurse Onu Dogdugu Yere Gom Kalbine !!
Karli Bir Cam Ormaninda Nefes Almak Bahtiyarligina Benzer Seni Sevmek...
Seni Sen Oldugun Icin Degil , Seni Bende Buldugum Icin Seviyorum .
Insanlari Anlamiyorum Sevgi Denen Kutsal Duyguya Nasilda Inanmazlar, Inanmayanlara Bir Cift Sozum Var Dunyayi Ayakta Tutan Sevgidir...
Ask Denizinde Yanmamak Isterdim Beni Yakani Ben Yakmak Isterdim...
Sen Benim Degil Kalbiminsin
Sen Ozleyenin Ozleminden Habersiz Yasayan Ozlenenlerin En Ozelisin,bir Tanem,sen Benim Ozlenen Ozelimsin...
An Gelir Insan Gulerken Aglarmis. Gozyaslari Sel Olup Kalbine Akarmis Kahkaha Bir Maske Derler Bilirmisin? Insan Sevdiginden Ayrilinca Bu Maskeyi Takarmis.
Sevmek Aglamaksa Yuregimdeki Aciyi Paylasmaksa Uzuldugumde Sicacik Bir Kucaksa Ve Sevdigin Icin Atese Atilmaksa Olene Dek Tek Sevdigimsin Askim
Artik Kimse Bana Gozlerin Cok Guzel Demiyor . Sen Alip Goturmussun Rengini . Gelecek Sen Gec Kalma Cunki Oyle Bir Zaman Gelecek Ki Bende Ben Kalmayacak Sensizlikte .
En Sonunda Birgun Seni Gozlerime Hapsedip Sevgimle Bogacagim . Sonra Seni Kalbime Gomup Azraile Alcanimi Diyecegim . Sensiz Bu Dunyayi Asla Terk Etmeyecegim.
Deniz Kokusu Vardi Bakislarinda Sozlerin Marti Cigliklari Gibi Gelirdi Bana Bilmiyorum Istanbul'umu Sende Sevdim Senimi Istanbul Da...
Madem Varligim Aci Vermiyor Sana Mademki Ancak Yoklugumda Sevgimi Hissediyorsun Oyleyse Yoklugumla Kal Sevgili...
Ozenme Sen Gullere Guller Sana Ozensin Uzme Sen Canini Sen Gullerden Guzelsin Sen Gelmezsen Bile Golgeni Gonder Bunca Hasretten Sonra O Bile Yeter...
Birisi Var Uzun Gecelerin Otesinde Bekledigim!bir Arzum Var Gerceklesmesi Allahtan Diledigim!bir Hayat Var Hala Yasam Olarak Benimsedigim Ve Bir Sevgilim Var Benimsin Diyemedigim...
Aska Sevdali Bu Gozler Hayata Degil, Sana Sevdali Bu Gece Gunese Hic Degil,gunesim Ol Sevdigim Gecemdesin, Karanligin Icinde Gunesim Hep Sensin...
Bir Ucurumun Onundeyim Bir Adim Atsam Ucacagim Hayallerimle Gokyuzune, Karisacak Goz Yaslarim Bir Garip Huzune, Bir Tek Pismanligim Kalcak Geride Seni Sevdigimi Soyleyemedim Yuzune
Ipek Bocegi Orerde Kozayi ...icine Hapseder Kendini Bilir Misin? Sucun Yok Bunda Senin... Yokta Bilmezmisin, Ipekler Hep Senin Icin..
Ruhunmu Ates Yoksa Gozlerinmi Alevden, Bilmem Bu Yanardag Hangi Korla Tutustu, Pervane Olan Kendini Gizlermi Alevden, Sen Istedin Bu Gonul Zorla Tutustu...
Sen Bir Ruzgarsin Ben Ise Bir Yelken... Bir Ruzgar Yelkensizde Ruzgardir Ama Yelken Ruzgarsiz Sadece Bir Bez Parcasidir...

Hayat Denen Kosusturmanin Sonu Degil Mi ? Bir Avuc Toprak Olumden Yana Korkum Yok Korktugum Tek Sey Unutulmak.
Ne Zaman Sagir Bir Ressam Kurumus Kirmizi Bir Gulun Yere Dustugu Anda Cikardigi Sesi Resmine Cizerse Bende Seni O Zaman Hayatimdan Silerim.
Sana Dunyanin Yedi Harikasi Kadar Guzel Oldugunu Soyleyecektim Lakin Vazgectim Cunku Onlar Mazide Yapilmis Seyler Sense Gunumu Aydinlatan Gunes Kadar Sicak Ve Parlaksin.
Bir Gokyuzu Dusun O Gokyuzu Sensin Bir Yeryuzu Dusun O Yeryuzu Benim Tamam Belki Birlesemiyoruz Ama Ayrilamiyoruz Da.
Dort Misrada Dort Dilegim Var Senden Ilkbaharda Gokkusagim,yaz Gunlerimde Yagmurum Ol,sonbaharda Firtinam,kis Gunlerinde Kardelenim Ol.
Saatler Sensizligi Gosterdigi Zaman Aradigimda Yoklugunun Buldugum An Karsimda Resmindi Yuzume Bakan Kelimelerdi Aglarken Bogazima Dugum Dugum Takilan Yaptiklarindan Bir Kader Utansin Bir De Sen Utan.
Karanlik Odama Bir Kibrit Cakar Misin Gitme Desem Arkana Donup Bakar Misin Seni Unutamadim Desem Inanir Misin Inan Canim Seni Bir An Bile Unutmadim.
Bir Zamanlar Akli Basinda Biriydim Ta Ki Sen Aklimi Basimdan Alana Dek..
Yedi Ayri Iklimden Yedi Cesit Ari Getirseler Yedi Cesit Ari Yedi Ayri Cicegi Dolassa Yedi Ayri Cicekten Bal Yapsa Senin Kadar Tatli Olamaz.
Hayatin Sana Verecegi En Buyuk Armagan Tutabilecegin Bir Daldir Bir Insana Verilebilecek En Guzel Armagansa Yurektir Ve Inan Bana Dostum Sevmek Yurek Isidir.
Sana Karanfilin Sadakatini,sumbulun Bagliligini,meneksenin Tevazusunu,cigdemin Nesesini Lalenin Gururunu,leylagin Saadetini Versem Bana Kalbini Verir Misin.
Tespihimde 33 Tas Var Ilk Sekiziyle Seni Seviyorum Ikinci Sekiziyle Seni Ozledim Ucuncu Sekiziyle Bitanemsin Son Sekiziyle De Benimsin Cekiyorum Etti 33 Son Tas Mi Onlada Tevbe Ediyorum.
Uzayan Tren Raylarina Bakarken Annesini Yitirmis Cocugun Bakislari Bir De Senden Ayrilisim Dusuyor Aklima Ne Olur Aci Cektigimin Var Artik Farkina.
Seni Seviyorum Diye Bir Soz Duyarsan Sakin Inanma Cunku Seven Insan Sevdigini Sozleriyle Degil Gozleriyle Anlatir.
Seni Sevmek Buz Gibi Havada Iki Kat Yorgana Sarilmak Gibi ,ayrilmak Yaz Sicaginda Soguk Duslar Almak Gibi Kutuplarda Yasamak Ne Guzel Bir Sey Olsa Gerek.
Sana Savasi Sorsam Bana Oyuncak Askerleri Anlatirsin,sevgiyi Sorsam Bana Belki Bir Siirle Cevap Verirsin Cunku Sen Sevdigini Kollarinda Kaybetmedinki.
Caglayandir Yuzmesini Bilmeyene Nehir,asktir Bunun Adi Ne Fal Tanir Ne De Sihir,caresizin Ilacidir Ya Bir Damla Mutluluk Ya Da Bir Tutam Zehir.
Bir Kelebek Ucurdum Sana Dogru...daglari Denizleri Asti Seni Buldu Yanagina Bir Buse Kondurdu Hissettin Mi? Oylesine Icten Derinden.
Sen Demek Hersey Demek Sen Demek Hayat Demek Sensizlik Benim Icin Yasarken Olmek Demek,sensizlik Benim Icin Bitmeyen Hasret Demek.
Eger Kalbim Kalp Olsaydi, Sana Olunceye Kadar Sakla Derdim.
Ucsuz Bucaksiz Karanlik Bir Yerde Uc Kibrit Yakacagim.biri Gozlerini Gormek Icin,ikinciyi Guzel Yuzun Icin,ucuncude Seninle Yasadigim Guzel Gunleri Hatirlamak Icin. Canisim !!!
Biri Senin Biri Benim Icin. Bir Sevgi Sana Bir Sevgi Bana, Bir Ask Ikimiz Icin Yarisi Senin Yarisi Benim Icin...
Ask Delicesine Flort Ederken Yanindakinin Hicbir Sey Yapmama Ozgurlugunu Sakli Tutmaktir.
Ben Seni Asil Insanlarin Basit Duygulari Ile Degil, Basit Insanlarin Asil Duygulari Ile Sevdim.
Insanlar Tanidim Gokteki Yildiz Gibiydiler Gokyuzundeydiler Ve Parliyorlardi Ben Seni Gunesim Olarak Sectim, Bir Gunes Ugruna Bin Yildizdan Vazgectim.
Gulus Bir Yanasimdir, Obur Kisiye. Birden Iki Kisiyi Dondurur Bir Kisiye. Anilardan Kale Yapip Siginsa Bile. Yetmez Yalniz Basina Bir Omur Bir Kisiye.
Her Zaman Gul, Hayata Gulucuk Sac, Gulmeyi Benimse, Gulerek Yasa, Gulunc Dusecek Kadar Cok Gul, Cunku Bu Dunyada Senin Gulusun Icin Yasayan Biri Var...
Insanlardan Korkuyorum Arkamdan Vururlar Diye Gulmekten Korkuyorum Aglatirlar Diye Sevgilimden Korkuyorum Beni Aldatir Diye...
Daglarin Tepesine. Eskiyanin Alnina Kizlarin Kalbinede Olumsuz Mehmetcik Yazdiracagim.
Bir Gun Olacak Bir Gun Kalacak Iste O Gun Gunes Benim Icin Dogacak.
Oyle Sanssiz Bir Kadindi Ki Omrunun Yarisini Koca Aramakla Diger Yarisinida Kocasini Idare Etmekle Gecirmisti.
Her Ne Kadar Sosyetenin Parlak Cilali Taslarinda Dans Etmeyi Bilmesekte,yarali Kalbimizle Sevmesini Biliriz Arkadas.
Unutma Ki! Her Seven Adsiz Bir Kahramandir. Insan Sevebildigi Kadar Insandir.
Sana En Buyuk Bedduam Mutluluk Yamurunda Semsiyesiz,kal
Hasretin Col Ruzgari Gibi Beni Savurup Dar Agacina Asti...ama Goruyorum Ki Sen Bana Hasret Kalmamissin Sevdigim ...
Birgun Hayatin Butun Guzelliklerinden Vazgecip,olume Sessiz Sedasiz Gitmek Istersen,yanima Gel Ki Sana Sensiz Yasamanin,sensiz Olmanin Olum Oldugunu Gostereyim.

Sen Beni Bir Dagin Etegindeki Gelincik Kadar Severken Ben Seni O Dagin Dorugundaki Kardelen Kadar Ozluyorum...
Bir Gun Bir Gun Denizler Col Coller Deniz Olursa Kayalarda Nilufer Camlarda Gul Biterse Iste O Zaman Seni Unutur Bir Baskasini Severim Yagmur Yureklim...
Karanlik Aydinliktan, Yalan Dogrudan Kacar, Gunes Yalniz Da Olsa Etrafa Isik Sacar. Uzulme Dogrularin Kaderidir Yalnizlik. Kargalar Suruyle, Kartallar Yalniz Ucar!...
Acilarin Sahildeki Yazilar Kadar Gecici, Mutlulugun Mermerdeki Yazilar Gibi Kalici Olsun. Ne Olursa Olsun Hayat Sana Gulumsemese De Sen Giciklik Olsun Diye Gulumse..
Sevgili Seninle Ben Pergel Gibiyiz Iki Basimiz Var Bir Tek Bedenimiz Ne Kadar Donersem Doneyim Cevrende,er Gec Bas Basa Verecek Degil Miyiz?...
Insanlar Kirmizi Bir Gule Dogru Kosarken Ayaklarinin Altinda Ezilen Kir Ciceklerinden Habersizdirler...
O Kadar Dolmustu Ki Sevgin Gonlume Baska Sevgiye Yer Kalmayacak Kadar Ne Kadar Sevmistim Oysa Seni Mevlamdan Sonra Tapacak Kadar...
Sevdiklerimizin Ve Seveceklerimizin Isimleri Ta Basindan Yazilmistir Kalbimize Ve Onlar Icin Savasiriz Bu Karmasik Tutkular Cemberinde...
Sevgimi Anladigin Dostlugumu Paylastigin Dertlerime Ortak Olmak Istedigin Icin Sen Benim Bir Tanemsin...
Seni Bin Yil Severim Yeter Ki Beni Bir Gun Sev...
Bir Degil Bin Firsat Gecse Elime Seni Tenkit Etmek Dusmez Dilime Su An Aklimda Iki Kelime Sen Ve Ben Sadece...
Dikenler Actirdin Gonlume Guller Degil,beni Sen Bitirdin Yillar Degil,hani Sevmistik Birbirimizi,bizi Sen Ayirdin Yollar Degil...
Hayatin,gercekten En Bariz Farki Uzaga Atarsin Yakina Duser Oyle Olaylar Oyle Kisiler Vardir Ki Hic Ummadigin Anda Aklina Duser...
Sende Seversen Bir Gun Eger Gercekten,soyle Ona Hislerini Hic Cekinmeden Yurekten Kalbin Cagirirsa Seni En Derin Yerinden Kos Git Ona Tut Ellerinden...
Insanlari Insan Yapan Damarlarindaki Kan Degil, Yureklerindeki Sevgi Tohumlaridir. Bir Gun Sen De Sevecek O Tohumlardan Cicek Olup Kalbime Acacaksin...
Gunaydin Canim.bu Sabahin Uzelliginde,seni Gorememenin Uzuntusunu Yasarken,seninle Omur Boyu Yasicagimiz Mutlu Ve Guzel Gunlerin Hayalini Kuruyorum Seni Cok Seviyorum.
Seversin.. Sevilmezsin.. Seversin.. Sever.. Kiymetini Bilmezsin.sevilirsin.. Kiymetin Bilinmez.. Ne Yaparsan Yap.. Sevgiyi Asla Anlamayacaksin...
Her Sey Paylasildikca Kuculur,paylasildikca Kuculmeyen Tek Sey Sevgidir.
Dokuz Kere Sev, Onuncu Ben Olayim,deli Gibi Sev Sonuncu Ben Olayim.
Gece Yarisi Basliyorsa Cigligim Duyulsun Diye Degil...cagirmalarim Gelmen Icin Degil...duyulmadan Seslenmeyi Biliyorsa Bu Yuregim, Gormeden Sevmeyide Bilir...
Maziyi Anarsan Ozlem Duydugun Aski Ararsan Geceleri Kulagina Seni Hala Deliler Gibi Seviyorumlar Fisildanirsa,bulursun Beni Yureginde.
Masamda Kagitlarla Ugrasirken,elimin Altinda,kalbimde,gozlerimde Tum Buldugum Sensin Sadece Sen,beni Uzse De Unutmam Gerek Ne Olurdu Sanki Usulca Aklimdan Cekip Gitsen.
Kulaklarim Duymaz Olmus Kalbim Olmus Zaman Akmis Her Sey Onemini Yitirmisken Degil Bu Kez Bi Degisiklik Yap Da, Seni Hâlâ Seviyorken Gel.
Bir Butunun Parcalariyiz Arayistayiz Bir Dizi Seni,beni Ve Giderek Buyuyen Bizi,arayisimiz Temkinli,urkek Ta Ki Aradigimizin Birbirimiz Oldugunu Anlayana Dek.
Sevmek Buyuk Cesaret Ister Seven Hep Fedakârlik Bekler Seven Ne Kadar Severse Sevsin Sevilen Hep Nankorluk Eder.
Ellerimi Bombos Biraktin Gozlerimden Sel Olup Aktin Tek Umidim Sendin Ummadigim Bir Anda Beni Biraktin.
Yoklugunu Sararken Gecenin Sessizligi Safak Sokerken Uyanacaktir Sabah Gunesi Kus Sesleri Yankilanirken Semadan Sesin Duyulacak Ucurumun Kenarindaki Kayaliklardan.
Hayatin Yuku Agir Cekeceksin,bu Benim Son Nasibim Kaderim Diyeceksin,yarin Nasil Gececek Nereden Bileceksin Uzgun Olsan Aglasan Da Bu Hayati Cekeceksin.
Yalnizligimda Buyuttukce Seni Kalabaliklasacagim,sen Ise Kendi Kalabaliginda Yalnizlasacaksin Dusunup Tek Cikar Yol Bulacaksin En Sonunda Bensiz Yapamayacaksin.
Bitmez Guzel Kizlarin Nazlari,gulu Odun Sanir Bazilari,dinmez Su Gonlumun Sizilari Acilsin Artik Yureginin Kilitli Kapilari.
Yitirdigim Her Seyde Kazandiklarim Kazandigim Her Seyde Ise Biraz Yitirdiklerim Sakli Bu Yuzden Birileri Hep Isinip Dururken Dinmez Hic Usumelerim.
Agzimin Tadi Yoksa Hasta Gibiysem Bogazimda Dugumleniyorsa Lokmalar Buluttan Nem Kapiyorsam Inan Hep Guzel Gozlerinin Hasretindendir.
Seni Turkulerle Beni Agitlarla Ugurlayacaklar,ikimizin De Giysisi Beyaz Olacak Nufusa Seni Evli Beni Olu Yazacaklar.
Seni Sevdigimin Varmasan Da Farkina Bu Askin Yok Sonu Cikmaz Yarina Asenaya Sesleniyor Bir Asik Alperen,boyle Askin Ruhuna El- Fatiha.
Sen Ruyalarinda Beni Ariyorsun Ya Her An Yanindaki Ben Degil Miyim Sanki,bosuna Ariyorum O Mutlu Gunleri Sen Beni Unuttun Da Ben Seni Unutmadim Mi Sanki.
Yillar Yili Gizledim Sensizde Yasarim Zannettim,hasretinden Bittim Eridim Isteseydin Sana Omrumu Bile Verirdim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark, kuzeyyy, sezgingun ve 2 diğerleri


gokaykazdal

Üye
saol kardeşş ya süprler tek kelime ile
 
MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
teşekkürler
 
aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sizde sağolun.işte aşk neler yaptırıyor insana.seni çok seviyorum sevgili gün ışığım
 

muratb_1

Üye
eline sağlık
 

sempAtiK42

Üye
Hepsi çok çok güzel insan okudukça duyguları tazeleniyor..Teşekkürler.
 
_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
Eline sağlık. Teşekkürler...,:oke:
 
aLone

aLone

Üye
'gün ışığım' ne kadar güzel bi laf harika bi yazı gerçekten aşk bambaşka bişey
 

Nillowa

Üye
Emeğine Sağlık...
 
ttgg

ttgg

Üye
saolasın
 
KuT§H@L_®@p©hİ™

KuT§H@L_®@p©hİ™

Üye
:oke:
 
aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:agla:agla:aglahepiniz sağolun kardeşlerim ama malesef sevgili gün ışığımla ayrıldık:agla:agla:agla
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol...
 
asiiiiii_ve_mav

asiiiiii_ve_mav

Üye
gerçekten süper:yuru
 
necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
cideen süper arkdaşım tsk
 
qirL1903

qirL1903

Üye
tesekkürler
 
aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sizde sağolun
 
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
mükemmel sözler eline emeğine sağlık dostum
 
qirL1903

qirL1903

Üye
GüzeL..
 
aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sağolun özellikle sen tuqçe iki yorumun için
 


Üst Alt