sony xperia s 1750 mah batarya ilk şarj süresini ne kadar yapmalıyım 12 saat yeterlimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia s 1750 mah batarya ilk şarj süresini ne kadar yapmalıyım 12 saat yeterlimi ?
telefonun şarjı %14 seviyelerinde ilk şarjına takarken yardımlarınızı bekliyorum bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi kutucukta birşey yazmıyor şarj süresi ile ilgili

bthngngr

Üye
şarjı tamamen bitince kapalı haldeyken şarjını tamamen doldurmalısın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nereden aldın??

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
bu yeni nesil pillerin tamamen bitirilmesinin sakıncalı olduğunu okumuştum bir çok form sitesinde hatta iphonede bile tam bitmeden telefon kendini korumaya alıp kapanıyordu yarım şarjda bile sorun olmazken tamamen bitirilmesi bataryaya zarr veriyo diye biliyordum ama

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Çünkü öyle bi olay yok ama sen yinede yüzde ondan sonra yada yüzde beşten sonra tak sabaha kadar dursun için rahat etsin bari normalde uzun takma diye bir olay yok

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Tamamen bitirme yüzde ondan sonra doldurmaya başla ama bu kadar üzerinde durmana gerek yok bişe olmaz yani

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü öyle bi olay yok ama sen yinede yüzde ondan sonra yada yüzde beşten sonra tak sabaha kadar dursun için rahat etsin bari normalde uzun takma diye bir olay yok

olmazsa dediğin gibi ilk defalık psikolojikte olsa 12 saat dursun şarj olsun diyeyim :)

Üst Alt