Haber Sony Xperia X'in batarya performansına dair ilk sonuçlar geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia X'in batarya performansına dair ilk sonuçlar geldi
Sony'nin yeni akılısı Xperia X batarya performansı haberimizde yer alıyor.



Sony, akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden ve bir çok model ile geçtiğimiz senelerde mücadele eden firma, 2016 ile birlikte farklı bir strateji izlemeye karar vermiş ve Xperia Z, Xperia M ve Xperia C serilerini sonlandırırken, yenpyeni Xperia X serisi ile karşımıza gelmişti.



Şubat ayı sonunda İspanya'da düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde sahn alan firma Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance adındaki yeni modellerini gün yüzüne çıkartırken, ayrıca kısa süre önce de Xperia XA Ultra adındaki bir akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu.

Sony'nin Xperia X modeli firmanın en önemli cihazlarından birisi olarak bu sene pazarda yer alacak ve cihazın batarya performansına dair de ilk sonuçlar geldi. Haberimizin sonunda da görebileceğiniz gibi cihaz 19 saat civarında konuşma süresi sunuyor. 10 saate yakın video oynatabilen cihazın ayrıca web tarayıcı süresi de 9.5 saat civarında.

Teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, yeni akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeren akıllı telefon 3GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca Qualcomm'un altı çekirdekli işlemcili Snapdragon 650 yonga setinden güç alıyor.

Akıllı telefon 32GB / 64GB olarak iki farklı dahili veri kapasitesi seçeneği ile geliyor. 23MP arka kamera içeren cihazın ayrıca ön yüzünde Selfie kamerası da 13MP olarak yer almakta. İşletim sistemi de Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.



Sony Xperia X'in batarya performansına dair ilk sonuçlar geldi
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ortada Yine Madem İddali Hani Nertde
 


Üst Alt