Nokia dan kesinlikle vazgeçemem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokiadan vazgeçmeyin kendiniz bilirsiniz. Oyun yok - uygulama yok yok yok. Ben nokiayı kapadım bile. İphone 4 var. Jailbreak yaptım. Bluetooth ve dosya yöneticisi yapınca nokia den farkı kalmadı.hergün oyun yüklüyorum :oley
Sen kadar zengin değiliz panpa . :ağlarım:

kaavkw

Üye
Nokia iyidir ya, daha kaliteli oyun oynayacağım (ki otobüste zaman geçirmek için oynadığım oyun en kalite oyun olsa ne olur, oyunun kalitelisini arıyorsam iphone'a vereceğim fazladan paraya gider canavar gibi bir makine alırım) daha farklı bir kaç program kullanacağım diye daha fazla verip daha dayanıksız telefonlar almam, youtube'da var iphone yere düşme testi yapmış adamlar 3 kere düştü paramparça oldu telefon, Galaxy'ler nispeten daha dayanıklı. Nokia'ları duvara fırlatsan en fazla kasası biraz zedelenir o kadar ki verdiğin parayı da göz önünde bulunduracaksan iphone alıp aman bir şey olmasın aman düşmesin aman çizilmesin diye uğraşmaktansa gider Nokia alırım, hem kafam rahat eder hem cüzdanım.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ben fakirlikten nokia ile uğraşıyorum. Param olsa direk 4s veya galaxy s2 alırm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Merak etme ben Ali ağaoğlunun yeğeni deyilim. Bende normal bir ailenin çocuğuyum :oke: İphone alınca zenginmi olunuyor :kop:

Bir telefona 1.000 liradan fazla verebiliyorsan .
-Eveeet .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
zengin olunmuyor elbet'te ama uygulama bolluğu haricinde ne gibi bir artısı var!

----------Eklendi @ 22:32:39 ---------- Yazıldı @ 22:30:02 ----------

iphone'a vereceğim parayla iki tane tel alırım.

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Bir telefona 1.000 liradan fazla verebiliyorsan .
-Eveeet .

Ya bi git emre ya.ne alaka ki.

----------Eklendi @ 21:14:34 ---------- Yazıldı @ 21:13:50 ----------

zengin olunmuyor elbet'te ama uygulama bolluğu haricinde ne gibi bir artısı var!

----------Eklendi @ 22:32:39 ---------- Yazıldı @ 22:30:02 ----------

iphone'a vereceğim parayla iki tane tel alırım.

Alırsan alırsın. Engel olmuyoruz. Kendin dedin işte uygulama bolluğy için alınır.

Otuz

Üye
az önce internette gezinirken bir nokia konsept modeli gördüm belkide fakedir ama inanın öyle bir cihaz elektronik dünyasını ayaga kaldırır eminim

----------Eklendi @ 15:17:19 ---------- Yazıldı @ 15:14:05 ----------

o zamanda tabiki nokiadan vazgeçilmez
nasıl bişey link paylaşırmısın

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Ya bi git emre ya.ne alaka ki.

----------Eklendi @ 21:14:34 ---------- Yazıldı @ 21:13:50 ----------

Ne alaka mı panpa paran olmasa o kadar telefonun olmazdı şimdi kıvırma yanii :kop: .

Alırsan alırsın. Engel olmuyoruz. Kendin dedin işte uygulama bolluğy için alınır.
Zengin olmayanda o kadar pahalı telefonların işi ne ? (Zengin dediysekte Sabancı demiyorum) :kop:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iphone alanı tutmuyoruz zaten isteyen istediğini alsın

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Zengin olmayanda o kadar pahalı telefonların işi ne ? (Zengin dediysekte Sabancı demiyorum) :kop:

Ne demek işi ne? Saçmalamaya başlıyorsun bilmem farkındamısın. Ben iphone istedim ve aldım. Canım istedi ve gayet memnunum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ne demek işi ne? Saçmalamaya başlıyorsun bilmem farkındamısın. Ben iphone istedim ve aldım. Canım istedi ve gayet memnunum

hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan zenginlik farklı bişey emreye iphone alan zengin demekki digerine göre c6-01 alan zengin kimisine göre telefona bu kadar para verenin aklı yok kimisindede dünya kadar parayı yemeye akıl yok

FlaxLy

FlaxLy

Üye

hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan zenginlik farklı bişey emreye iphone alan zengin demekki digerine göre c6-01 alan zengin kimisine göre telefona bu kadar para verenin aklı yok kimisindede dünya kadar parayı yemeye akıl yok

katılıyorum. :tşk:

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
bekleyin Lumia 900 çıktığında görün diğer marka telefonlar sonunu görün hepsini çöpe atmaya değmez direk sobaya atarsınız tozu bile kalmasın diye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

abi zevk meselesi ışte kiminin kamyonla parası var ama 3310 kullanıyor hala.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bekleyin Lumia 900 çıktığında görün diğer marka telefonlar sonunu görün hepsini çöpe atmaya değmez direk sobaya atarsınız tozu bile kalmasın diye

lumia900 ah bir çıksa bir çıksa o zaman bakalım ne diyecekler nokia için hala kabul edemiyorlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
bence de telefon işinin zenginlikle alakası yok..mesela ben de zengin değilim ama c6-01 den sonra 1300-1500 tl arası bi tel alacağım..taksitle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt