dente DT358 Web Cam Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ciko21

Üye
    Konu Sahibi
dente DT358 Web Cam Sorunu

Arkadaşlar böyle bi kameram var ve tamam hersey hos güzelde en nefret ettiğim şey ise hemen kabloyu kasaya taktığında sol ve sağda olan 3 ışığın yanması ve o ışıklar söyle yanıyor . Kameranın üst kısmında kücük bi delik yer var ve oraya karanlık ortam gelince karanlığı bırakın hafifa karartıcı bi yer olduğunda hemen o ışıklar yanıyo hatta suan odamın lambası acık ve halada o ışıklar yanıyor ve nefret ediyorum yanmalırına.. Yanmamalarıda için kablolu çekip cıkartmam lazım ve uyuz oluyorum acaba şu sol ve sağdaki ışıklara bi çare yokmu söndürmek için ????

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
kameranın yazıLımını buLup indirip ayarLarından kapatabiLirsin sürücüsüz kuLLandıgın için yanıyor oLabiLir.. meseLa benim ekran kartı format attıgımda driver yükLemedigimde fanLarı sürekLi yüksek hızda caLısıo kafa şişirio.. sürücü yükLeyince otomatik ayarLıo.. sürücüye bagLı birşeydir arayıp indir internetten..

ciko21

Üye
    Konu Sahibi
kameranın yazıLımını buLup indirip ayarLarından kapatabiLirsin sürücüsüz kuLLandıgın için yanıyor oLabiLir.. meseLa benim ekran kartı format attıgımda driver yükLemedigimde fanLarı sürekLi yüksek hızda caLısıo kafa şişirio.. sürücü yükLeyince otomatik ayarLıo.. sürücüye bagLı birşeydir arayıp indir internetten..

Kardesim yorumun için sağolda.. ben bu kamerayı alırken cd falan driveri yok bunun çünkü bunun en büyk özelliği tak çalıştırdır... sitelerdede aradım drivine ama yok üretilmemiş sadece tak çalıştır oluyor..

ciko21

Üye
    Konu Sahibi
Hocam driver yok bu kameranın yani zaten en büyük özelliği tak çalıştırdır.. bide o ışıklar sadece hemen karanlık yer ortam olunca yanıo ama odanın ışığı yanık yine yanıyo..

ciko21

Üye
    Konu Sahibi
Bu webcam tak calıştır . driveri yokki

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Bu webcam tak calıştır . driveri yokki

Kardeşim o zaman en iyi yöntem kamerayı sokup ısıkLarı etkisiz haLe getirmek :) yada kabLosunda ışık ayarLama derecesi oLması Lazım bendede boLe bi kamera vardı onceden kabLosunda ısık ayarLama dugmesı vardı ısıgı kısıp acabiLiodm yada tamamen kapatabiLiodm..

ciko21

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim o zaman en iyi yöntem kamerayı sokup ısıkLarı etkisiz haLe getirmek :) yada kabLosunda ışık ayarLama derecesi oLması Lazım bendede boLe bi kamera vardı onceden kabLosunda ısık ayarLama dugmesı vardı ısıgı kısıp acabiLiodm yada tamamen kapatabiLiodm..

Anlamadım gitti.. kabloda bi sey yok açıp kapatmak yada kısıp açmak .. düm düz bi kaplo .. offf .. baska çözüm yokmu

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arakadsım takma o zaman kamerayı..
Sank her dakıka kamerayla gorusuorsun...
Benımde webcam var 6 ayda bır kullanıyorum....
Drıver yoksa yapacak bırseyde yok..
Ten cozum takmayacaksın bu kadar basıt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...