TouchWiz'in ne olduğunu bilmideğinden dolayı galiba yanına gülücük koydun.Biraz araştır öyle gel.Ekranlara gel.Wave'in 480x800 ve Nokia'nın 4 Yıldır aynı ekranı kullandığı 360x640.Super Amoled and Amoled.1.4 Ghz and 1.3 Ghz.Gorilla GLass diye yazmışsın Bada'da var.Ve aradaki fiyat farkının bana ne olduğunu söyle 850 TL and 1300 Tl.Ve badaya oyun sözüde verildi.Symbian bilgin 3'e katlar belki ama genel telefon bilgin sıfır.
Al bak tekrar gülücük koyayım. TouchWiz (
) Tamamen iOS çakması. Belle UI kat kat daha iyidir TouchWiz'den. HTC Sense ile karşılaştırılamaz zaten. Gorilla Glass nasıl oluyorda bir işletim sisteminde oluyor anlamadım. Super AMOLED'in avantajı ne biliyor musun? Renkler canlı. ClearBlack çoğu kişi için daha önemli. Sokakta gezerken SuperAmoled parlayacaktır, ancak ClearBlack parlama yapmaz, Güneş altında da herşeyi net bir şekilde görürsün. Sanırım ClearBlack'in ne olduğunu bilmiyorsun
1.4 GHz işlemcisinin olduğunu yazdım zaten, ancak o işlemciyi alıyor da çok büyük performans gösterecek uygulaması mı var? Arayüzde ekranları sürüklerken çok rahat kaydırmaya yarıyor işlemci hızı. Belle için hazırlanmış uygulama sayısı, yalnızca mağazada, 110.000 küsür. Bada 50.000'den fazla bile değildir. 128 MB RAM 600 MHz işlemcili C5-03 ile 30 uygulama açabiliyorsam, 512 MB RAM 1.3 GHz işlemcili 808 ile kaç uygulama açabilirim onu da merak ediyorum. Wave ise açabilecek uygulama bulabilirse dua etsin. Uygulama sözü gelmiş Bada'ya. Affedersiniz, Symbian için söze gerek duymuyoruz. Gelen uygulama Symbian'a da geliyor
Wave'in tasarımına gelirsek, tek kelimeyle berbat. Arayüzü gibi çok basit görünüyor. 808 ise Wall-E'deki Eve gibi uzayımsı bir havaya sahip. Nokia yapacağını yapıp yeniden harika bir tasarım yaptı. 808'de NFC desteği varken, Wave desteklemiyorsa, 808 ile uydu görüntülerinin teknolojisi cebimdeyken Wave'de yoksa; 808 ile istediğim uygulamayı bulabilirken Wave'de uygulama diye söz arayacaksam; Bada'nın ne alemi var? Symbian ölüyorken bile Bada'dan daha iyidir. Kabul edin, Bada Samsung'un ilk göz ağrısı gibi doğdu, şimdisye bir -bunu söylemeyeyim- gibi davrandığı işletim sistemi. Problem?Touchwizin bir kere ios ile alakası yok saçmalamışsın.Gorilla glass işletim sistemimi dedim :facepalm: Badanın neredetse her modlinde va r.Badaya çıkarsa symbiana çıkar demişsin planrs vs zombies ve nfs hot pursuit oyunlarını göster bana.110.000 uygulamanın çoğu vasat zaten.Badada gene hepsi faydalı.Nfc demişsin bada her modele koymuyor.Wave 578 modeline bak.İşlemcinin ekran kaydırmasına değinmişsin wavede menü ve arayüz kullanımı kaymak gibi.TouchWiz mi? Dünya'nın en taklitçi, en uyduruk, en basit görünümlü, en sığ ve en beğenmediğim arayüzü.Al bak tekrar gülücük koyayım. TouchWiz (
) Tamamen iOS çakması. Belle UI kat kat daha iyidir TouchWiz'den. HTC Sense ile karşılaştırılamaz zaten. Gorilla Glass nasıl oluyorda bir işletim sisteminde oluyor anlamadım. Super AMOLED'in avantajı ne biliyor musun? Renkler canlı. ClearBlack çoğu kişi için daha önemli. Sokakta gezerken SuperAmoled parlayacaktır, ancak ClearBlack parlama yapmaz, Güneş altında da herşeyi net bir şekilde görürsün. Sanırım ClearBlack'in ne olduğunu bilmiyorsun
1.4 GHz işlemcisinin olduğunu yazdım zaten, ancak o işlemciyi alıyor da çok büyük performans gösterecek uygulaması mı var? Arayüzde ekranları sürüklerken çok rahat kaydırmaya yarıyor işlemci hızı. Belle için hazırlanmış uygulama sayısı, yalnızca mağazada, 110.000 küsür. Bada 50.000'den fazla bile değildir. 128 MB RAM 600 MHz işlemcili C5-03 ile 30 uygulama açabiliyorsam, 512 MB RAM 1.3 GHz işlemcili 808 ile kaç uygulama açabilirim onu da merak ediyorum. Wave ise açabilecek uygulama bulabilirse dua etsin. Uygulama sözü gelmiş Bada'ya. Affedersiniz, Symbian için söze gerek duymuyoruz. Gelen uygulama Symbian'a da geliyor
Wave'in tasarımına gelirsek, tek kelimeyle berbat. Arayüzü gibi çok basit görünüyor. 808 ise Wall-E'deki Eve gibi uzayımsı bir havaya sahip. Nokia yapacağını yapıp yeniden harika bir tasarım yaptı. 808'de NFC desteği varken, Wave desteklemiyorsa, 808 ile uydu görüntülerinin teknolojisi cebimdeyken Wave'de yoksa; 808 ile istediğim uygulamayı bulabilirken Wave'de uygulama diye söz arayacaksam; Bada'nın ne alemi var? Symbian ölüyorken bile Bada'dan daha iyidir. Kabul edin, Bada Samsung'un ilk göz ağrısı gibi doğdu, şimdisye bir -bunu söylemeyeyim- gibi davrandığı işletim sistemi. Problem?
808 ile karşılaştırmamın sebebi iki platformun da en iyisi olması.
Touchwizin bir kere ios ile alakası yok saçmalamışsın.Gorilla glass işletim sistemimi dedim :facepalm: Badanın neredetse her modlinde va r.Badaya çıkarsa symbiana çıkar demişsin planrs vs zombies ve nfs hot pursuit oyunlarını göster bana.110.000 uygulamanın çoğu vasat zaten.Badada gene hepsi faydalı.Nfc demişsin bada her modele koymuyor.Wave 578 modeline bak.İşlemcinin ekran kaydırmasına değinmişsin wavede menü ve arayüz kullanımı kaymak gibi.
Gorilla GLass diye yazmışsın Bada'da var
110.000 uygulamanın en az yarısı tamamen işe yarar uygulamalardan oluşuyor. Arkadaşımın Wave 525'i var, adam gibi bir uygulama yok. Hepsi mi kalitesi vasatın altında grafiklere sahip oyunlar olur; bu kadar mı iğrenç uygulamalar olur? N8'de çalışan çoğu uygulama S60v3'te bile çalışıyor. Çoğu uygulama da kendini kanıtlamış güzel harika uygulamalar. Daha WhatsApp uygulaması bile Bada için yok. O uygulama S40'lar için bile var ya
Neyse, 3 tane iyi oyununuz var diye onun 100 katı iyi uygulamaya sahip Symbian'la başa mı çıkacaksın? Bada henüz dünkü çocuk. Nfc demişsin bada her modele koymuyor.
Bu arada çok affedersin; bir tane NFC'li Bada OS'li cihaz varmış. Çok özür dilerim, tek tük NFC yongası olan Samsung'da onu gözden kaçırmışım.
Şaka gibi ya. Git bir Nokia'ya bak:İşlemcinin ekran kaydırmasına değinmişsin wavede menü ve arayüz kullanımı kaymak gibi.
Bada'nın başka bir özelliği yok.Wave 3'den bahsediyoruz onda touchwiz 4.0 var.Gene yanlış yaptın.Hot pursuit symbiandadamı var?Ne güzel anlıyorsun sen dediklerimi. Bak dur anlatayım:
TouchWiz - iOS karşılaştırması:
Alakası yok canım...
Nokia Belle UI'a da bakalım istersen:
Cocoa (iOS) ile Belle UI arasındaki fark bariz.
Umarım çakmışsındır köfteyi. İkincisine gelelim bak ne demişsin:
Burda insan ne anlar? Gorilla Glass'ın Bada'da da bulunduğunu anlar. Bada OS değil mi? Bu nasıl iş? Wave serisinde var demen gerekiyor. Badaya çıkarsa Symbian'a çıkar demedim. Bir oyun çıkarsa Symbian'a çıkar dedim. Oyunlar hep Bada'ya çıkıyorsa vay oyun dünyasının haline. Hot Pursuit Symbian'da var, neden böyle yaptığını anlamadım110.000 uygulamanın en az yarısı tamamen işe yarar uygulamalardan oluşuyor. Arkadaşımın Wave 525'i var, adam gibi bir uygulama yok. Hepsi mi kalitesi vasatın altında grafiklere sahip oyunlar olur; bu kadar mı iğrenç uygulamalar olur? N8'de çalışan çoğu uygulama S60v3'te bile çalışıyor. Çoğu uygulama da kendini kanıtlamış güzel harika uygulamalar. Daha WhatsApp uygulaması bile Bada için yok. O uygulama S40'lar için bile var ya
Neyse, 3 tane iyi oyununuz var diye onun 100 katı iyi uygulamaya sahip Symbian'la başa mı çıkacaksın? Bada henüz dünkü çocuk.
Tekrarlıyorum, Bada bir OS. NFC yongasını koyacak olan Samsung olmasınBu arada çok affedersin; bir tane NFC'li Bada OS'li cihaz varmış. Çok özür dilerim, tek tük NFC yongası olan Samsung'da onu gözden kaçırmışım.
Şaka gibi ya. Git bir Nokia'ya bak:
Nokia 808, 701, 700, 603, C7, N9. C7 zaten ilk NFC'li akıllı cihazlardan biri. Yeni teknoloji NFC'yi en çok kullanan firma Nokia.
Burda ne dedin anlayamadım :/ iOS yana kaydırmalı sekme menüsünün klonu tüm dokunmatik Samsung cihazlarda mevcut neredeyse. Onu da Samsung harika gösteriyor. İşlemci hızını arttır, menü müthiş kaysın, kullanıcı sürekli menüyü çevirsin çevirsin dursunBada'nın başka bir özelliği yok.
Wave 3'den bahsediyoruz onda touchwiz 4.0 var.Gene yanlış yaptın.Hot pursuit symbiandadamı var?
Symbian
Bada
Birde bada dünkü çocuk diyorsun kendin.Symbian 6 yıldan fazladır hayatta kalan bir işletim sistemi.Bada daha 1 yıl olmadı.Burdan denklemi kur artık.Nokia Sadece Symbian ile gidiyordu birkaç ay önce ancak samsung Android-Bada-Kendine özgü işletim sistemi.Android ve diğer kendi modellerindede nfc kaynayan bayağı cihaz var.NFC'yi sadece bada ile karşılaştırmak abes olmuş.Şu an Wave s8500'e android 4.0 kuruldu ve birkaç eksiği dışında sorunsuz çalışıyor.Problem?
Taraf tutma nese ok.
Olmayan dandik bir oyun için badayı üstün mü görüyorsun pes yani . Problem senin dandik sistemi yükseltmen başka bir şey değil .![]()
Taraf tutma nese ok.
Ortalama bin tl üzeri android'e geç ama alt seviye fiyatlı olanlara çokta yaklaşmamak lazım. Aslın da bu yaşın da cep telefon'u kullanman iyi değil.
neo v'yi solluyan bir çok fiyatı yüksek olan android var. Ne kadar ekmek okadar köfte.
Xperia Neo V 750 liraya almaya değer tek Android telefon . (1000 lira altı.)
neyi tartısıyorsunuz ?
: