Nokia Care

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Care
Selamlar.
Ben nokia süitten güncelleme yapmam imkansızmış .anakarttan dolayı . Ben şunu sormak istiyorum .

Bu nokia care e mi gidip güncelleme yapim . ( nokia caredeki orjinal bellemi . ben belle çıkmadan önce nokia care e gitmişttim belle var yükliyelimmi demişlerdi . forumda bi yerdede okumuştum ordaki belle orjinal değil diye yazmışlardı .)

Yoksa teli teknosadan almıştım .teknosaya versem onlar yükletip getirse dahamı iyi olur ( Garantiden kaç günde gelir . 20 iş günündemi )

Yarın dershane ye gidicem . bu 2 dükkandan birine teli emanet edecem . Cevapları esirgemeden yazabilirseniz sevinirim .

Şimdiden teşekkürler .

n000k

n000k

Üye
git nokia care e güncellet..servislerle uğraşma.. nokia care de 1 saatte güncelliyorlar.. merak etme orjinal belle yüklerler :)

hizan

hizan

Üye
arkadaşım nokia care'e gitmene bile gerek yok buradan san yardımcı olurlar ve orjinal yazılımı yüklersin.

garantisi var ise 1 saatte telefonu alırsın.

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
@n000k nokia caredeki adamın bana dediği tuhaf geliyor yoksa gidip orda güncelleştirme yapacamda .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne dediki?

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
Daha hiçbir telefona belle gelmeden belle yükliyelim dedi . Nokia care ile teknosanın götürdüğü nokia işyerleri aynımı . Teknosa bu telefonu nokia türkiye merkezinemi götürüyor napıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokıa care götür yarım saatte belle yukleyıp verirler sorun olmaz

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
adamı boşver şimdi o ozaman kalmış.. belle zaten çıktı.. istediğin orjinal belle ise ve ben uğraşmak istemiyorum diyorsan götür care e!! hiç uğraşma.. cillop gibi yüklüyorlar sana belleyi :oke: .. boşuna sıkıntıya sokma kendini..

• Beğen
Tepkiler: enes_x
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yaanii:)

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
saolun. 2 tane sorum daha olacakta bu telefondaki bilgileri bilgisayara sekondire(yedekleme ) edeyim mi . Yoksa orda yaparlarmı

Ben hadi güncelledim belleyi sonradan eklenen bazı güncellemeleri ben yapabilirmiyim ( mesela bu microsoft güncellemesi gelmişti . belle şarj için bi daha güncelleme yapacakmış onları evde yapabilirmiyim ) yoksa her güncellemede nokia care e mi gitmem lazım

n000k

n000k

Üye
saolun. 2 tane sorum daha olacakta bu telefondaki bilgileri bilgisayara sekondire(yedekleme ) edeyim mi . Yoksa orda yaparlarmı

Ben hadi güncelledim belleyi sonradan eklenen bazı güncellemeleri ben yapabilirmiyim ( mesela bu microsoft güncellemesi gelmişti . belle şarj için bi daha güncelleme yapacakmış onları evde yapabilirmiyim ) yoksa her güncellemede nokia care e mi gitmem lazım
onlar senin için yedeklemezler dostum bilgin olsun.. öyle birşey yapmaya kalkarlarsa zaten suç sayılır.. sen en iyisimi kendi pc ne yedekle.. ama şu varki ne hikmetse bazı yedeklemeler annadan kaldı için bellede bazı programlar sorun yapabilir.. o yüzden sana tavsiyem rehberini , mesajlarını ve özel notların falan varsa onları yedekle.. diğer ıvır zıvırları , program, oyun, uygulama, müzik,video falan onları belleyi yükledikten sonra tekrar sıfırdan yüklemen.. temiz iş olur yani!!...

----------Eklendi @ 22:51:13 ---------- Yazıldı @ 22:43:25 ----------

microsoft güncellemesini yükleme derim.. mesajlarda sorun çıkarıyormuş.. birkaç kişi problem yaşadı bu apps yüzünden.. güncellemeleri sanırsam teldende yapabilirsin yada kendin nokia suite ile yapabilrsin.. senin şuanki sorunun anakart değiştiği için belle yükleeyemiyorsun ama belle teline yüklendikten sonra telini nokia suite e bağlayınca güncellemeleri görürsün.. :)

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
valla çok sağol . Çok yardımcı oldun . :)

n000k

n000k

Üye
valla çok sağol . Çok yardımcı oldun . :)
ne demek :) bi bilgimiz varsa paylaşmak iyidir, güzeldir,, ne deniyor.. bilgi paylaştıkça çoğalır :) herkes sorunlarını, görüşlerini, fikirlerini paylaşırsa iyi, yararlı bilgiler , güzel fikirler ortaya çıkar..

• Beğen
Tepkiler: enes_x

Otuz

Üye
yaw ne uğrasıyorsun forumda çocuklar hacklisini paylaşmışlar kullansana onu ben dayımın c6 sına yükledim hiç bir sorun yok

SilentOne

SilentOne

Üye
phonex ile flash at 3 dk biter :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilen var bilmeyen var arkadaşlar phoenix'i flash'ı

• Beğen
Tepkiler: n000k
SilentOne

SilentOne

Üye
abi forumda resiml, videolu anlatım mevcut ya bnde bilmiyordum resimlere bakarak yaptım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kendim için demiyorum sorunu olan arkadaş bilemeyebilır!

n000k

n000k

Üye
abi forumda resiml, videolu anlatım mevcut ya bnde bilmiyordum resimlere bakarak yaptım
bazen flash atarken sorun olabiliyor, yada tel ölüyor bu durumda da insan panik oluyor.. ve flash attığına atcağına pişman oluyor.. ne dye şimdi bilmeyen yada bunu göze almaya korkan birini boşu boşuna gaza getirelim..!!! herkes neyi uygun görüyorsa onu yapsın. sonradan flash attı diye pişman olmasın..

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
nokia care ye götür:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt