Nokia N8 Pro Edition V5 RM-596 111.040.0704 kesin YÜKLEYİN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ggokhan008

Üye
Hard formatla hack gider soft formatla da gider hard format atarsan uğraşırsın flash atmak zorunda bile kalabilirsin, illa format atacaksan soft format at *#7370# yaparsan hafıza kartı hariç herşey silinir, sonradan eklenen efektler ve hack işlemi bazen kasmalara sebep olabiliyor, unsigned uygulamaları kurabilmek için kullanılan installserver.exe dosyası yüzünden diye tahmin ediyorum yada open4all yaması da olabilir, orjinalde sen hack işini elle yapıyosun ama cfw içinde bu dosyalar gömülü olarak geliyor zaten, orjinal kasmayan bir belle istiyorsan hack yapmayacaksın ekstra efekt yüklemeyeceksin yada stabil bir efekt bulacaksın, telefonla uyumlu değil dediği uygulamaları yüklemeyeceksin, hafıza kartı kullanıyorsan en az class 4 olacak, telefon hafızasına mümkünse hiçbirşey yüklemeyeceksin arada sırada browser önbelleğini boşaltacaksın, bunları yaparsan gayet sorunsuz bir belle kullanırsın.

depo yu biçimlendire mez miyim acaba
hafıza kartım yok depo da silinir mi 7370 yapınca

_ardaa

_ardaa

Üye
7370 ile depo hafızası da silinir.

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefon cebimde aşırı ısındı. Bataryadan kaynaklanmış. telefonun içindeki parçalar zarar görmüş. cihaz değişimi olacak 3-4 gün sonra yaklaşık.

ggokhan008

Üye
_ardaa

_ardaa

Üye
o zaman yazılım yükleme ye gerek yok direk 7370 ile sıfırlaniyor muş ışte acaba orjinal duvar kağıtlarıda gelir mi geri

Hayır gelmez geri onun için ya duvar kağıtlarını bir yerden yükleyeceksin yada yazılımı yeniden yükleyeceksin, fabrika çıkışı içinde duvar kağıtları videolar vs olsun istiyorsan flash atacaksın flash dosyalarını navifirm den indirirken mmc yazan 1gb küsür olan dosyayıda indirip onunla birlikte flash atacaksın.

ggokhan008

Üye
diyelim ki bu konuda ki n8 pro yu yükledim eksik birşeyler olacak mi uygulama olarak duvar kağıtlarından hariç bide bu yazılımla güncelleme leri alabilirmiyim yoksa güncelleme geldiğinde tekrar orjinal yazılım mi yükleme li yim

cecogsm

Üye
Türkçe dil var mı? içinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt