Zafer Arslan
Üye
Elinizdeki Cihazların ve Yazılımın Kıymetini Bilin
herkese iyi geceler...
ve eski platformuma özlemle selamlar...
yaklaşık 6 ay önce kullandığım 5800 XM telefonumu satıp yeni bir cihaz almak istedim ve aldımda
günlerce tlf aradım ama ne hikmettir hayatta ummadığım bir şeyi yaptım kendime
tatmin edici bir sürü özellik olmasına rağmen içerisindeki platformu araştırmadan gidip Samsung Wave II aldım
tabi anladım ki "Babayı Almışım"
peki neden
cihazı bilgisayara bağlayıp oyun uygulama indirmek için programı çalıştırdım ve ne göreyim
"BOŞ" evet yanlış değil ne ada gibi uygulama ne oyun var var olan tek şey sayısız ve bir o kadar iğrenç tema
neyse dedim ilk dakikaların şoku üzerimde iken forum sitelerine daldım oyun uygulama indirmek için peki ne mi oldu
bir şey olmadığından kala kaldım
çünki Bada platformuna öyle symbian daki gibi paketlenmiş bir .sis uzantılı dosyayı haricen yükleyemiyormuşuz
çünki bu platformda uzantı yok tek uzantı var oda tema uzantısı .smt
neyse dedim madem ucuz etin yahnisi yenmiyor bizde para ile alırız dedim hay demez olaydım
6 ay içerisinde para verip alınacak ve verdiğine değecek sadece 2 uygulama bulabildim
peki bu tlf ne işe yarıyor deli gibi saatlerce müzik dinliyorum sesi harika birde bulduğum hd videoları yani divx formatları sorunsuz izliyorum
kullanıcı arayüzü beş para etmez
internet tarayıcısı insanı kanser etmesede verem kesin eder
navigasyon muş hikaye zaten....
valla şimdilik aklıma gelenler bunlar tlf satacağım 5800 XM alacam sıfırını bulursam hiç acımayacağım
olmadı en kötü ihtimal paraya kıyar Android sisteme geçerim
Amaaaaaaa nerde o symbian lı günler yemin ederim çok özlüyorum tüm kontrol sende olunca bir başka oluyor
dediğim gibi elinizdeki cihazların ve yazılımın değerini bilin
sonra burnunuz benden daha beter sürter
ve eski platformuma özlemle selamlar...
yaklaşık 6 ay önce kullandığım 5800 XM telefonumu satıp yeni bir cihaz almak istedim ve aldımda
günlerce tlf aradım ama ne hikmettir hayatta ummadığım bir şeyi yaptım kendime
tatmin edici bir sürü özellik olmasına rağmen içerisindeki platformu araştırmadan gidip Samsung Wave II aldım
tabi anladım ki "Babayı Almışım"

peki neden
cihazı bilgisayara bağlayıp oyun uygulama indirmek için programı çalıştırdım ve ne göreyim
"BOŞ" evet yanlış değil ne ada gibi uygulama ne oyun var var olan tek şey sayısız ve bir o kadar iğrenç tema
neyse dedim ilk dakikaların şoku üzerimde iken forum sitelerine daldım oyun uygulama indirmek için peki ne mi oldu
bir şey olmadığından kala kaldım
çünki Bada platformuna öyle symbian daki gibi paketlenmiş bir .sis uzantılı dosyayı haricen yükleyemiyormuşuz

çünki bu platformda uzantı yok tek uzantı var oda tema uzantısı .smt
neyse dedim madem ucuz etin yahnisi yenmiyor bizde para ile alırız dedim hay demez olaydım
6 ay içerisinde para verip alınacak ve verdiğine değecek sadece 2 uygulama bulabildim
peki bu tlf ne işe yarıyor deli gibi saatlerce müzik dinliyorum sesi harika birde bulduğum hd videoları yani divx formatları sorunsuz izliyorum
kullanıcı arayüzü beş para etmez
internet tarayıcısı insanı kanser etmesede verem kesin eder
navigasyon muş hikaye zaten....
valla şimdilik aklıma gelenler bunlar tlf satacağım 5800 XM alacam sıfırını bulursam hiç acımayacağım
olmadı en kötü ihtimal paraya kıyar Android sisteme geçerim
Amaaaaaaa nerde o symbian lı günler yemin ederim çok özlüyorum tüm kontrol sende olunca bir başka oluyor
dediğim gibi elinizdeki cihazların ve yazılımın değerini bilin
sonra burnunuz benden daha beter sürter
bada bes para etmiyor..bzde can çekişyoruz