nokia 808 eleştiri..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
nokia 808 eleştiri..
nokia yine yapacağını yaptı. kapak gibi koydu telefonu.. ama 808 modelinde kasa olarak hic hoş bi dizayn uydurmamış c5 03 gibi bi dizayn uygulamış böyle bir cihaz piyasaya cıkarıyorsun yap guzel bi kasa n8 kategorısınde alımlı şık bırşey olsun bızde n8 i sattırıcak bir telefon çıktı diyelım..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
nokia yine yapacağını yaptı. kapak gibi koydu telefonu.. ama 808 modelinde kasa olarak hic hoş bi dizayn uydurmamış c5 03 gibi bi dizayn uygulamış böyle bir cihaz piyasaya cıkarıyorsun yap guzel bi kasa n8 kategorısınde alımlı şık bırşey olsun bızde n8 i sattırıcak bir telefon çıktı diyelım..

ama arkadasım olur mu senin dedigin o zaman milleti enayi yerine koymamış olurlar

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
nokia muşterisine enayi gozuylemı bakıyor bılmıyorum ama bir şekılde damga vurucaksan olaya ve 41 mp kamera guclu bır ısletım sıstemlı cıhaz pıyasaya cıkardıysan bu telefon c6 c5 03 c5 05 yanı bunlardan farklı olmalıydı bence alttakı tus takımı ne zaten artık dokunmatık ekran olayında kasa uzerınde tusmu kaldı? fonksıyon tusları harıc.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadasım satış politikası şimdi yakın bi zamanda çift çekirdek işlemcili s^3 cıkıcak 808 in aynısı olmaması için böyle bir modelle girdi piyasaya devamı daha güzel olacaktır bir müddet 808 sattıktan sonra tabi ki

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
n8 hangı symbian 3 un farklı versıyonu .. yanı c6 vb symbıan 3 ısletım sıstemı olan telefonlardan asırı derecede farkı var . yanı bılmıyorum degısık bır model yapmak zor olmasa gerek yazık olmus 41 mp llık telefona sahsen 500 tl de olsa almam ben bu kasaya sahıp telefonu

m542tf

m542tf

Üye
n8 hangı symbian 3 un farklı versıyonu .. yanı c6 vb symbıan 3 ısletım sıstemı olan telefonlardan asırı derecede farkı var . yanı bılmıyorum degısık bır model yapmak zor olmasa gerek yazık olmus 41 mp llık telefona sahsen 500 tl de olsa almam ben bu kasaya sahıp telefonu

alacak tonla insan çıkacaktır.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
tabıkı cıkıcak. yer yuzunde kac mılyar ınsan varsa bır okadarda zevk ve tercıh meselesı vardır

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tabii ki senin benim gibi dünya forumlarında arastırıp az cok bilgi sahibi olanlar almaz ama bu sayı 417milyon nokia müşterisi içinde sence yüzde kaça tekabül eder nokia bu telefonu bir müddet buldugu rüzgarı arkasına alarak satar rüzgar yavasladıgında tasarım olarak daha güzelini çıkartıp onu da satar

• Beğen
Tepkiler: matchless
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
ben nokiadan bi bomba bekliyordum donanımsal olarak laf edılemeyecek ozellıklere sahıp. ama gorunus olarak :( hayal kırıklıgına ugradım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben nokiadan bi bomba bekliyordum donanımsal olarak laf edılemeyecek ozellıklere sahıp. ama gorunus olarak :( hayal kırıklıgına ugradım

ben hala bekliyorum aslına bakarsan çünkü donanımsal olarak donna güncellemesini alıcak telefonu yok nokianın yakındır kokusu çıkar

.Murat.

.Murat.

Üye
maxsiceple daha yakından ilgili olsaydım daha önceleri şuan c7 kullanıyor olmazdım
808 hem donanım olarak hem kasa olarak bir facia diyebilirim

pRime.

pRime.

Üye
ilk gördüğümde ben de beğenmemiştim ancak cihazın tasarımına yakından bakınca gayet hoş bir görüntüye sahip olduğu anlaşılıyor.

----------Eklendi @ 18:04:34 ---------- Yazıldı @ 18:03:21 ----------

tabıkı cıkıcak. yer yuzunde kac mılyar ınsan varsa bır okadarda zevk ve tercıh meselesı vardır

üstelik kendiniz söylemişsiniz tamamen zevk işi.

idris-tolar

idris-tolar

Üye

donanım = nokia ,hic olmayacak bir şey...

[h=3] Nokia 808 PureView bir n8 kadar satmayacak

cünkü:

sütten ağzı yananlar yoğurdu üfleyerek yermiş...
[/h]

• Beğen
Tepkiler: "ForeverAlone", n000k ve polluxea♪
atakan25

atakan25

Üye

c5-03 ün kasası çok kalitesiz bir izlenim bırakıyor gerçekten

polluxea♪

polluxea♪

Üye
katılyorum..808 N8'den daha az satıcak görceksiniz arkadaslar :bablik:

----------Eklendi @ 19:37:12 ---------- Yazıldı @ 19:36:26 ----------

kesinlikle...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
polluxea♪;4438185' Alıntı:
katılyorum..808 N8'den daha az satıcak görceksiniz arkadaslar :bablik:

----------Eklendi @ 19:37:12 ---------- Yazıldı @ 19:36:26 ----------

kesinlikle...

tabii bunda lumialarında etkisi olucak mutlaka

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
808 WP olsa rekor kırardı da . Satış politikası mı desek ne desek bilmiyorum .

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen en son çıkaracaqı modeli bekliyorum bn son symbianlı telefon alıcam ya sonra onu saklıyıp çocuklarıma gostercem :D

bulentok

Üye
her şey zevk degil bence
ben bu telefonu alacagım fiyatı umdugum fiyatta olursa .benım için öncelik camera mail gps müzik çalarve office programları bunlar ıyı olduktan sonra özellikle en cok kullandıgım kısım camera bu iyise şekline hiç bakmam alırım oyunla ovi ile ugraşmam . ıphone düşünmem o kadar para verilmez bir telefona
telefon tercihe göre alınır şekline göre alacaksanız altın kablama yaptırın adı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt