nokia 808 eleştiri..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
Bu kamera başka bir kasaya koyulmazdı. N8'in kasasındaki 12 MP sensörün iki hatta üç katı daha fazla çıkıntıya sahip olsaydı telefon çok kötü görünürdü. Bu nedenle yumuşak kalın bir kasaya sahip, ve açıkçası N9 veya E7 gibi olmasa da piyasadaki çoğu telefondan iyi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

uran22

Üye
sony ericsson xperia arc s 'i görünce nokianın ne kadar berbat bir işletim sistemi olduğunu anladım nokia bence elini kolunu çeksin bu işten yada androide geçsin windowsphone'da güzel değil

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sony ericsson xperia arc s 'i görünce nokianın ne kadar berbat bir işletim sistemi olduğunu anladım nokia bence elini kolunu çeksin bu işten yada androide geçsin windowsphone'da güzel değil

Sene sonunda göreceğiz Wpnin gücünü.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

bi bıkmadınız android çok güzel symbian çok kötü laflarınızdan. hayır ben sizden bir şey anlamıyorum insanlar nokia telefonlarından memnunlar ki kullanmaya devam ediyorlar. akıl birtek sizin gibi insan evlatlarındamı var bunu mu demek istiyorsunuz. nokia kullananlar gerizekalı diğer markaları kullananlar süper zekaymış gibi devamlı buraya gelip vay ben bir cihaz gördüm içinde ki sistem süper uçuyo kaçıyo diye yorum yapmak doğrumu; biz belki uçmak istemiyoruz ayaklarımızın yere basması daha çok işimize geliyor. ayıp güzel kardeşim bu yaptığınız biraz kendinize gelin artık.. ;)

• Beğen
Tepkiler: seribro
Türe

Türe

Üye
Aslida isletim sisteminin İyiligi kotulugu beklenti ve kullanim alanina gore farklilik gosterir . Sonucta sadece biraz oynayip mesajlasarak biraz konusarak ve bi kac program kullanan biri symbiani da sever wp u da . Kullanimla alakali bir durum

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
nokia yine yapacağını yaptı. kapak gibi koydu telefonu.. ama 808 modelinde kasa olarak hic hoş bi dizayn uydurmamış c5 03 gibi bi dizayn uygulamış böyle bir cihaz piyasaya cıkarıyorsun yap guzel bi kasa n8 kategorısınde alımlı şık bırşey olsun bızde n8 i sattırıcak bir telefon çıktı diyelım..

Bi kere onun kasası n8den güzel.

N8 almayı aklımın ucundan bile geçirmedim tasarımı nedeniyle. Çok kötü bir tasarım bence.

c6-01 aldım bende.

SilentOne

SilentOne

Üye
walla şunu diyim tasarımı biraz daha iyi olsa c6-01 nin c7 den daha güzel olurdu ve çok tutulurdu

seribro

seribro

Üye
enteresan nokıa yı eleştirenlerin hepsi nokıa kullanıyor ya androidçilere gerek yokki biz bize yeteriz nokıa yı kötülemekte hem memnun degiliz hem hala kullanıyoruz burada bir çelişki yokmu sizce de

SilentOne

SilentOne

Üye
kendi içimizde takılıyoz artık ya

papakudioflu

papakudioflu

Admin
enteresan nokıa yı eleştirenlerin hepsi nokıa kullanıyor ya androidçilere gerek yokki biz bize yeteriz nokıa yı kötülemekte hem memnun degiliz hem hala kullanıyoruz burada bir çelişki yokmu sizce de

insanların içinde bulundukları durumu eleştirmesi her zaman için gelişmelerine yrdımcı olur

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve CanKartaL
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hem severim,hem döverim misali olmalı

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nokia 808 in üretim aşamasını yaparken tasarımın dış yüzünü makyajlayıp donanımı iş kısımda rahat bir şekilde yerleştirmiştir
yeni çıkacak modeller tabiki daha derli toplu ve daha farklı dizaynlarda olacaktır ama şahsen benim hoşuma gitti tasarımı o kadar da kötü görünmüyor
dış malzeme elde çok rahat olacak gibi duruyor ancak temiz ve titiz kullanılmayı gerektirecek bir malzeme gibi duruyor
bu arada "halen tuşlu telefon mu yapılır" diyen arkadaşlar var bu da tercih meselesidir ve ekran çözünürlüğü değişmedikçe bence tuşlu olması daha iyi çünkü istediğim ekrandan çıkmam için kırmızı tuşa basmam, kullandığım uygulamayı arka plana atıp başka uygulamaya geçmek için menü tuşuna basmam ve bir numara çevirmek için menü veya başka bir ekrandayken yeşil tuşa basmam bana kolaylık sağlıyor şahsen ama dediğim gibi tercim meselesidir bakınız N9 da bu tuşlar yok ama gayet rahat ayarlanmış kullanımı

pRime.

pRime.

Üye
Nokia 808 in üretim aşamasını yaparken tasarımın dış yüzünü makyajlayıp donanımı iş kısımda rahat bir şekilde yerleştirmiştir
yeni çıkacak modeller tabiki daha derli toplu ve daha farklı dizaynlarda olacaktır ama şahsen benim hoşuma gitti tasarımı o kadar da kötü görünmüyor
dış malzeme elde çok rahat olacak gibi duruyor ancak temiz ve titiz kullanılmayı gerektirecek bir malzeme gibi duruyor

cihazda polikarbonat kasa var. bu plastik sanayi tipidir ve çok sağlamdır. plastik üzerindeki boya da sonradan değil plastiğin kendisinden gelir. yani çizilme durumunda boyanın kalkması imkansız. cihaz üzerindeki ses açma kapama kilit ve kamera tuşları paslanmaz çelikten ve ekranı da kıvrımlı gorilla glass.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Admin
yani kısaca nokia yine malzeme kalitesinden ödün vermemiş

pRime.

pRime.

Üye
yani kısaca nokia yine malzeme kalitesinden ödün vermemiş

aynen öyle ki ben de ilk gördüğümde cihazın görünümünü beğenmemiştim ancak cihaza 4 inç ekrana ve çok büyük bir sensöre sahip olunca adamlara hak verdim. cihazı illaki yumuşak hatlı yapmak zorundaydılar. böyle bir cihazı sert hatlı yapmaya kalkarsan tam bir kalasa benzer.

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sonuçta bir sebep bulurlar karalamak için,o kamerayla bırlikte çelik kasa yapsalar onada çok agır diyeceklerdır.ister plastik olsun,ister çelık,sağlam'mı ben ona bakarım gerisi boş

papakudioflu

papakudioflu

Admin
rizeli orda senden ayrılıyorum ister plastik ister çelik dedinmi olmaz bana göre çelik bambaska birsey

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlıyorum benımde celık kasa hoşuma gittiğı için c6 01 ımı öyle aldım.ona'da neler yazıldı hatırlarsınız!.boyutuna göre çok ağır vs vs

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kalitenin agırlıgı o plastik oyuncak almıyoruz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yaanii:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt