nokia 808 eleştiri..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
rizeli orda senden ayrılıyorum ister plastik ister çelik dedinmi olmaz bana göre çelik bambaska birsey

çelik cihazı tabi ki daha prestijli gösterir ancak cihaz bence bu haliyle de güzel. hem sizin çok beğendiğiniz lumia serisi de 808 ile aynı malzemeyi kullanıyor.

----------Eklendi @ 17:06:45 ---------- Yazıldı @ 17:05:30 ----------

anlıyorum benımde celık kasa hoşuma gittiğı için c6 01 ımı öyle aldım.ona'da neler yazıldı hatırlarsınız!.boyutuna göre çok ağır vs vs
bence c6-01 harika bir cihaz. yeğenime siyahını aldırdım 5 ay önce ve ozaman cihaza aşık oldum. :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin

çelik cihazı tabi ki daha prestijli gösterir ancak cihaz bence bu haliyle de güzel. hem sizin çok beğendiğiniz lumia serisi de 808 ile aynı malzemeyi kullanıyor.

----------Eklendi @ 17:06:45 ---------- Yazıldı @ 17:05:30 ----------

bence c6-01 harika bir cihaz. yeğenime siyahını aldırdım 5 ay önce ve ozaman cihaza aşık oldum. :D

arkadasım biz 808e veye malzeme kalitesine laf söylemedikki telefon kasasında tercihimizi belirttik ayrıca polikarbonat malzemenin bilşenlerini de iyi biliyorum çelik kadar olmasa da 6000 serisi alüminyum kadar dayanım ve çekme gücü yüksek mukavemete dayanıklı bir malzemedir

pRime.

pRime.

Üye

arkadasım biz 808e veye malzeme kalitesine laf söylemedikki telefon kasasında tercihimizi belirttik ayrıca polikarbonat malzemenin bilşenlerini de iyi biliyorum çelik kadar olmasa da 6000 serisi alüminyum kadar dayanım ve çekme gücü yüksek mukavemete dayanıklı bir malzemedir

ben zaten 808'e ithafen söylemedim çelik bambaşka dediğiniz için diyorum. :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin

ben zaten 808'e ithafen söylemedim çelik bambaşka dediğiniz için diyorum. :oke:
tabii ki bana göre öyle celik oldugunu bildigimdeki verdigi his ve seninde dedigin gibi durusundaki prestij benim hosuma gidiyor tabi bu arada celik kasanında bazı dezavantajları var onları da belirteyim 1.işlemesi ve kalıplayıp üretmesi maliyetli ve zor birde boya sorunu var elektrostatik veya özel ısılişlem kaplama degilse kesinlikle boyası belli zaman sonra soyulur ve bu dedigim boya tekniklerini kullanmak telefonun maliyetini bayaa bir arttırır

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
insan sevdiğini eleştirir. sevmediğini kaale bile almaz... ben asla büyük konuşuyorum nokia dan vazgeçmem. symbian 60 olsn nokia olsn.. artı. yineliyorum yeni bir model çıkardın 808 model sıkıntısımı var ben anlamıyorm 808 e benzeyen 4 5 tane telefon var cok benzer vazıyette... n8 e n9 a benzeyen bır tane daha varmı ? yok. yanı donanımsal ek ozellık koymuyorsan barı bıraz gorellıge calıs n8 dekı gıbı ama yınelıyorum zevkler ve renkler farklıdır. tuş olayına gelınce bırtane menu tusu n8 de oldugu gıbı. uygulamaları arka planda calıstırmana yeterlı bır tus artı arama vs kısa yol kullanımınıda menu tusuna basarak 2 yada 3 en fazla fazla basarak arama kaydına ulasabılırsın. demem oki artık gercekten plastık kaplı telefon cıkarma nokia.. 8850 bıle celık kasayken modasını hatırlayın. 41 mp kamera donanım saglam ama goruntu aynı bu bence dıs gorunus ellenmemış motoru modıfıye edılmıs bır arabadan bır farkı yok

----------Eklendi @ 01:28:51 ---------- Yazıldı @ 01:22:17 ----------

her şey zevk degil bence
ben bu telefonu alacagım fiyatı umdugum fiyatta olursa .benım için öncelik camera mail gps müzik çalarve office programları bunlar ıyı olduktan sonra özellikle en cok kullandıgım kısım camera bu iyise şekline hiç bakmam alırım oyunla ovi ile ugraşmam . ıphone düşünmem o kadar para verilmez bir telefona
telefon tercihe göre alınır şekline göre alacaksanız altın kablama yaptırın adı olur

ozaman n8 al arakdasm hem şekil hem saglam kamera hem ofıs hem fasa fıso bol mıktarda n8 de mevcut .. 808 n8 ı asla sattıracak bır telefon degıl..

----------Eklendi @ 01:32:15 ---------- Yazıldı @ 01:28:51 ----------

bi bıkmadınız android çok güzel symbian çok kötü laflarınızdan. hayır ben sizden bir şey anlamıyorum insanlar nokia telefonlarından memnunlar ki kullanmaya devam ediyorlar. akıl birtek sizin gibi insan evlatlarındamı var bunu mu demek istiyorsunuz. nokia kullananlar gerizekalı diğer markaları kullananlar süper zekaymış gibi devamlı buraya gelip vay ben bir cihaz gördüm içinde ki sistem süper uçuyo kaçıyo diye yorum yapmak doğrumu; biz belki uçmak istemiyoruz ayaklarımızın yere basması daha çok işimize geliyor. ayıp güzel kardeşim bu yaptığınız biraz kendinize gelin artık.. ;)

adamsınn... :) baska bır konudada yazdıgım gıbı :) 2 mılyar telefona verıyor markası lazım degıl yazmıyorum... nokıa nın 800 900 tl lık telefonları o cıhazla nerdeyse aynı ıslevı goruyor :) buda ama evlat acısı gıbı koyunca ee ne yapıyor.. boyle buralarda acılarını haykırıyorlar :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Şöyle bir açıklık getirelim konuya :

Bu telefon N8'den fazla satmaz.Çünkü artık kullanıcılar bir telefondan multimedya yerine hız ve oyun bekliyor.Ayrıca son yıllarda Symbian kullanımı yerlerde geziyor.Aynı telefon farklı bir işletim sistemiyle çıksa daha iyi olurdu.

Tasarım konusu herkese göre değişir ama bana göre tasarımı çok itici olmuş.Arkadaki devasa lens çıkıntısı telefonu masaya koyduğunda 5800'dan kalın görünmesine yol açacaktır.Ayrıca C5-03'e benzeyen tasarımı ve plastik kasasıyla Nokianın sevdiğimiz özelliklerinden biri olan malzeme kalitesini de aşağıya çekmişler.

Donanım olarak gelecek olursak ram veya işlemci hakkında yorum yapmayacağım.Ama hala ekranlar arası hızlı geçiş yaptığında widgetler yüklenmeyi bekliyorsa bu işlemci yetmiyor demektir.

Ekranın 4 inç olması iyi olmuş ama 640x360 gibi bir çözünürlük (ki artık 4.3 inç ekrana bile 720 p ekran takıyorlar) düşük netlik oranına yol açmış.(183 PPI)Bu da demek oluyor ki 1080 p bir videoyu tam 1080p kalitesinde izleyemeyeceğiz veya alt yazıların okunması zorlaşacak anlamına gelmekte.

Kamera konusunda yorum yapmıyorum çağın ötesinde bir kamera olduğunu herkes biliyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben 701, 603'ü beğeniyorum. 808'i mi beğenmeyecem. Neymiş? Kasası iyi değilmiş :kop2: :kop: :D

Ben bir laptop aldım. Kasası berbat ötesi. Oyuncak gibi. Ama içindeki bileşenler taş gibi. Bilgisayar yazılım ve donanım yönünden çok güçlü.

Bakış açısı :oke:

otostopçu

otostopçu

Üye
beyler wp 7.5 li 808 geliyor onu bekleyin :D

the.reds

the.reds

Üye
ya 808 yada htc one s gerisi yalan

pRime.

pRime.

Üye
ForeverAlone";4446190][COLOR="Black' Alıntı:

Tasarım konusu herkese göre değişir ama bana göre tasarımı çok itici olmuş.Arkadaki devasa lens çıkıntısı telefonu masaya koyduğunda 5800'dan kalın görünmesine yol açacaktır.Ayrıca C5-03'e benzeyen tasarımı ve plastik kasasıyla Nokianın sevdiğimiz özelliklerinden biri olan malzeme kalitesini de aşağıya çekmişler.

Sen hiç bir konuya açıklık getirme bence bu yorumdan sonra. ;)
http://tr.wikipedia.org/wiki/Polikarbonat
Saçmalamayı bırakmanı öneririm.
[/COLOR]

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Arkadaşlar 42 mp kamerasının tamamını kullanamıyor ekran çözünürlüğü desteklemiyor.Boşuna n8 satıp bunu almayın !! :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

Sen hiç bir konuya açıklık getirme bence bu yorumdan sonra. ;)

Saçmalamayı bırakmanı öneririm.

Sen bana şuan 808in kasası N8in kasasından iyi mi diyorsun ? :)

otostopçu

otostopçu

Üye
metal kasa < polikarbonat mı :oha2: :D

----------Eklendi @ 18:20:47 ---------- Yazıldı @ 18:19:27 ----------

pureviewli lumia diyecektin heralde nokia wpyi lumia serisinde kullanıyor ve microsoftun izin vermedigi donanımları kullanamıyor

anladın işte :D

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Ben 701, 603'ü beğeniyorum. 808'i mi beğenmeyecem. Neymiş? Kasası iyi değilmiş :kop2: :kop: :D

Ben bir laptop aldım. Kasası berbat ötesi. Oyuncak gibi. Ama içindeki bileşenler taş gibi. Bilgisayar yazılım ve donanım yönünden çok güçlü.

Bakış açısı :oke:

bakıs acına bır bakıs acısı eklıyeym ozaman anadolda ferrarı motoru olsa ne olur ? sadece hızlı gıderken bırılerının dıkkatını ceker durdugu yerde degıl ama ıcınde motoru olmayan bı ferrarı park halınde bıle kendıne baktırır . bu ornegı gorsellık acısından yapılan yoruma gore verıyorum tabıkıde ıcınde motor olmayan bı araba nekadr gusel olursa olsn ıse yaramaz ama bız dıs gorunusden bahsedıyoruz suanda. 808 ın ne kamerası nede donanımına laf eden gormedım zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt