Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

kabus1907

kabus1907

Üye
Arkadaşlar dün c5-03 aldım içinde bulunan videoyu açınca yada kendim video çekip açınca ekranda garip çizgiler çıkıyor ve telefon restart atıyo. Bi arkadaş yazılımı güncelle dedi suite i kullanarak yaptım olmadı hard format attım olmadı. Sizce neden böyle birşey yapıyor çözümü nedir??

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Arkadaşlar dün c5-03 aldım içinde bulunan videoyu açınca yada kendim video çekip açınca ekranda garip çizgiler çıkıyor ve telefon restart atıyo. Bi arkadaş yazılımı güncelle dedi suite i kullanarak yaptım olmadı hard format attım olmadı. Sizce neden böyle birşey yapıyor çözümü nedir??

Kardeşim sen bu sorunu hard format ile flen çözemezsin olmaz sana önerim aldigin yere göster onlar seni yönlendirir...(Not: Eger Mesai Saatlerini Saymadan Telefon 20 Gün Garantiden Gelmez İse Yenisini Alma Hakkın Var Unutma...)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
nokianin verdiği kulaklıktan sesler garip geliyor arkadaslar birde adam gibi telefnla konusturmyr cevremdeki arkadaslarmdada aynı sorun bizde mi?(baska kulaklık takarsn güzel net geliyor ama o zamanda tel. Konusulmuyr)

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar size iki soru soracağım

1-telefonun kulaklığı bozuldu garantiye vereceğim ama kulaklık garanti kapsamına girermi ?

2-kulaklığı garantiye telefon ile mi vercez?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar size iki soru soracağım

1-telefonun kulaklığı bozuldu garantiye vereceğim ama kulaklık garanti kapsamına girermi ?

2-kulaklığı garantiye telefon ile mi vercez?

Sormuştun cevaplamamışmıydık :hmmm

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
c5 03 kronometre varmı ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
c5 03 kronometre varmı ?

Mağaza da var. http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-saat-alarm-hatirlaticilar/pico-brothers-analogue-stop-1-0-signed-c5-03-5800-analog-saat-gorunumlu-kronemetre-514643.html bunu kullanman için qt gerekebilir

negaTive*

negaTive*

Üye
Arkadaşlar telefonuma son sürüm v22 yükledim. Usb bağlantısında sorun oluştu. Ben şimdi telefonun wifi sinden yazılımı tekrar güncellemek istiyorum. *#0000# giriyorum guncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme yoktur uyarısını veriyor v22 sürümü yüklü olduğu için.. v22 sürümünü wifiden tekrar nasıl yükliyebilirim?

05kaptan05

05kaptan05

Üye
yaa ben v22ye geçince wifide sorun oluştu. wifiye baglanıyo fakat hiçbişekilde internete girmiyor. tarayıcıdan kaynaklanan sorun degil opera minidende yaptım acill yardım

qasdew2

Üye
telefona Python ve Python Script Shell yüklenmiyor günecelleme hatası diyor ne yapmalıyım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
önceki sürümler varsa kaldır

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
v22.0.007 güncellemesi geldide nasıl bi güncelleme

----------Eklendi @ 19:41:57 ---------- Yazıldı @ 18:10:13 ----------

arkadaşlar bekleyemedim telefonu günclledim sadece nokia evolve teması geldi

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
c5-03 de diyelim ki ekran kırıldı değiştirmek gerekiyor maliyeti nedir?

newguard

newguard

Üye
1_c5_03 de kilit aç tuçuna bastığımızda ekrana gelen kilit aç yazısını kaldırma yapılabiliyormu
2_sertfika hatası veren uygulamaları çalıştırmanın bi yolu varmı
3_FRUİT NİNJA oynayabilir miyim

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
1_c5_03 de kilit aç tuçuna bastığımızda ekrana gelen kilit aç yazısını kaldırma yapılabiliyormu
2_sertfika hatası veren uygulamaları çalıştırmanın bi yolu varmı
3_FRUİT NİNJA oynayabilir miyim

1_ Farlı tuş kilitleri deneyebilirsin.
2_Telefonu hacklemen lazım
3_Hayır

mmertd

Üye
Arkadaşlar dün c5-03 telefonuma belle shell yükledim QT de yükledim mobility de yükledim ama bana program desteklenmiyor hatası verdi :( yardım ederseniz sevinirim :)

Joker.

Joker.

Üye
1-baska bir kilit deniyorum hem orjinali hemde benim yaptığım geliyor ben orjinali değiştirmek isityorum
KENDİ YAPTIĞIN KALSIN TUŞ KİLİDE KAPALI İKEN Menü tuşuna tıkla bak ne oluyor

Üst Alt